Bizim Evin Halleri - Kanal 1

bu sayhan ismet birbirlrine dayanacaklar yerde birbirlerine düştüler yazık.bu senrastler ne yapmak istiyor anlamıyorum dila bulunur ismetle sayhanın arsını gerginliği izleriz bie müddet heralde

ewt ya haklıısın valla birbirine düşman ettiler ikisini..izlerken artık sinirden tırnaklarımı yiyorum okadar baydılarkii..-tatlicadiarzu-

kızlar bnce 15 tatile kadaar dila olmaaaz
sonra TATİLDE çıkar ortaya
tatil biter dila yine kaybolur :jeyyar:
alıştık artık kaybolmasına
bu kızada ya araba çarpaıoo ya kaybalıoo

çok yavaş ilerliyor farketmiyormusunuz?haftalardır aynı yerdeler bir adım bile atamadılaer

yani hic bir ilerleme yokmu vay beee madem konu bulamiyorlar en azindan haftada bir koysunlar diziyi bi konu üzerine bu kadar durmasinlar

59.bölüm özeti

Zeliş Rüzgâr’a aşkını itiraf etmeye karar verir

Rüzgâr, Zeliş’in kendisine âşık olabileceği düşüncesinden vazgeçtiği sırada Zeliş, Cihan’dan aldığı aşk tüyolarının etkisiyle Rüzgâr’a aşkını itiraf etmeye karar verir.

Kamuran evine kabul ettiği Sayhan’a karşı daha önce hiç bilmediği duygular beslemeye başlar. Sayhan ise Kamuran’ın bu durumundan bir haber Güner ve İsmet yakınlığından huzursuz olmaktadır.

Rüya, Çetin’e Neva ile ilgili şüphelerinden bahsederken hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.

ya arkadaşlar zelişin olayı da sıkıyor..Kız gitti bide baktım ertesi gün yine evde dolanıyor.Gitmeyecektinde ne diye adama benzin yaktırdın.??:1no2:Hiç bi konu ilerlemiyor..ne nevayla sefa olayında gelişme var..ne dila..ne zeliha....Hiç yani sanki hergün aynı bölümü izler gibiyim..sürekli bağrışmalar ağlamalar..hep aynı hep aynı!!!!

klava:dilayı bayrama kadar bulsunlar bayramı zehiretmesinler.bu arada bayram temizliğim bitti ihtiyacı olana yardıma gelebilirim:lepi:

klava:dilayı bayrama kadar bulsunlar bayramı zehiretmesinler.bu arada bayram temizliğim bitti ihtiyacı olana yardıma gelebilirim:lepi:
[ı][sıze="3"]bana yardım et lüüüütttfeeennn... Evi (.....)götürüyor.....[/sıze][/ı]

yaww nelerrrr olmuş demek gerekti ne zamandır izlemiyom ama neyse bi kaybım yok bıraktıgım yerde kalmışlar yemekteyzi izliyom artık nede olsa bunları haftad 1 izlesem yeter D:

aman allahım kamuran sayhanamı asık oluyomuş belliydi zaten bakışlarındann..sayhanda boşlukta ismetten sürekli azar işitiyo oda kamurana yakınlaşmasın..yılan hikayesine çevirdiler valla yaaa offfffffffff..

yaw kamuranıda sayhana aşk ettiler ya pes diyom başka bişey dem,m artık hıh

ismetlede güner biribrine asık olursa sasırmamak lazım-tatlicadiarzu- ne sacma senaryo yaa.bu senaryoyu yazanların hayatları böle galiba..yaada psikolojileri bozuk..bu kadarda sacmalanılmazki..klava:

morgdaki çocuk gerçekten dila mı acaba gölde uzun süre kalmıs falan :sm_confused:

morgdaki çocuk gerçekten dila mı acaba gölde uzun süre kalmıs falan :sm_confused:

amaaaan oluyosa olsun sıktılar artıık fazlasıylaaklava:
oluyosa da hiiç üzlmem insan bıkkınlık verdiler
ama gör bak o değildr artık o kıza da dna testi yaparlar
ee sonuçlar 1 aydan önce verilmz bir ayda onu bekleriiz:mymeka:

Aman ya ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım gitti işler sapa sardı kesin ismette günere aşık olur böyle giderse ben anlamıyorum oyuncuları genelde tiyatro camiasından ve işinin ehli insanlar peki bu senaryoya ne diyorlar çok merak ediyorum azcık uyarsalar ya senaristi yönetmeni walla reytingler tabann yaptı

benim anladımşu bu senarisrler herkesi birbirinden ayırıp durcaklar ruzgarı misketten ismeti sayhandan
nevayı sefdan geri kalan sadec peyyiyle rikkat yakında omlarda bişi olursa şaşırmayın ve
dizi ailesi dizi olmaktan çıktı bizim evin hali sizin evin hali işte sevgi saati gönüllerde dolu sevgiler sevgi dolu kalplar bu diziden ne kadar uzuk ben ortada sevgi göremiyom neşe desen yok ruzgar desen halasını yanına bile gitmedi hiçbişey haberi yok gibi .sefyala neva desen ayrı bu konu barışackalrı yerde iyce kötüoldular nasıl düzelecek merak ediyom doğrusu .

[/COLOR] ayy ne oolcak merak etme cemre su dizi dibe vurdu.batacak çökecek.hiçmi düşünmezler bu senaristler bir dizide hiç mi iyi bişey olmazzzzzzzz
pesssssssssssssssss pessssssssssssssss
:1shok::1shok:klava:klava:senarisler çokk mutsuzz benceeekki diziye yansıyorrr gıcıklarrrrklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…