bu sayhan ismet birbirlrine dayanacaklar yerde birbirlerine düştüler yazık.bu senrastler ne yapmak istiyor anlamıyorum dila bulunur ismetle sayhanın arsını gerginliği izleriz bie müddet heralde
[ı][sıze="3"]bana yardım et lüüüütttfeeennn... Evi (.....)götürüyor.....[/sıze][/ı]klava:dilayı bayrama kadar bulsunlar bayramı zehiretmesinler.bu arada bayram temizliğim bitti ihtiyacı olana yardıma gelebilirim:lepi:
klava:dilayı bayrama kadar bulsunlar bayramı zehiretmesinler.bu arada bayram temizliğim bitti ihtiyacı olana yardıma gelebilirim:lepi:
yaw kamuranıda sayhana aşk ettiler ya pes diyom başka bişey dem,m artık hıh
morgdaki çocuk gerçekten dila mı acaba gölde uzun süre kalmıs falan :sm_confused:
ayy ne oolcak merak etme cemre su dizi dibe vurdu.benim anladımşu bu senarisrler herkesi birbirinden ayırıp durcaklar ruzgarı misketten ismeti sayhandan
nevayı sefdan geri kalan sadec peyyiyle rikkat yakında omlarda bişi olursa şaşırmayın ve
dizi ailesi dizi olmaktan çıktı bizim evin hali sizin evin hali işte sevgi saati gönüllerde dolu sevgiler sevgi dolu kalplar bu diziden ne kadar uzuk ben ortada sevgi göremiyom neşe desen yok ruzgar desen halasını yanına bile gitmedi hiçbişey haberi yok gibi .sefyala neva desen ayrı bu konu barışackalrı yerde iyce kötüoldular nasıl düzelecek merak ediyom doğrusu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?