Bizim Evin Halleri - Kanal 1

haklısın hiç bi güzel şey olmaz her ailede bi sorun var ayy iyce bunlatıcı oldu ıyk:1closedeyes

dün akşam azıcık seyrettim ama anladığım kjadarıyla pek bişey kaçırmamışım. yine aynı tas aynı hamam

ay ruyamda bugün sefayla nevayı barıştımaya çalışıyordum ay artık kabus oldu ruyalarıma girmye başladılar:roflol:laelaelaelaelae

yalan rüzgarına döndü dizi herkes birbirine aşık oluyo biri alıyo abürü bırakıyor türk aile yapısına aykırı bir durum bence böyle bozuluyor toplum normalmiş gibi gösteriyolar sonrada suç oranları artmış artar tabi eğitici şeyler yazmıyorlar aynamıyolar ahlak bozucu şeyler yapıyolar artık yeter

anam ben yorum bile yapamayacağım ... koyun gibi seyrediyorum... ne yazarlarsa ne oynarlarsa..??*

sanki hergün aynı konu işleniyor sanki degil öyle bi gelişme bi aksiyon falan yok kanal 1 deyken daha iyiydi

ark. bizim evin halleri dizifilm.com diye site var ordan belki eleştirilerimizi yaparsak senaristeler duyar belki ,artık milletinin bu kadar hüzün ve kederden, bi konuyu uzatmalarından sıkıldığımızı.:jeyyar:

ark. bizim evin halleri dizifilm.com diye site var ordan belki eleştirilerimizi yaparsak senaristeler duyar belki ,artık milletinin bu kadar hüzün ve kederden, bi konuyu uzatmalarından sıkıldığımızı.:jeyyar:

nerde canım yaa misketi diziden cıkarttıklarından beri her sitede yorum yazılıyo mahvettiler diziyi die...coktan görmüşlerdir yazılanları ama faaliyet yok..bu senaristlerin kafaları calışmıyo bence senaristleri değiştirsinler takılıp kaldılar bedavadan para kazanıyolar 2 aydır aynı seyleri izlettirip durdular halada devam ediyo böle sacmalık olurmu.klava:

ne kadar saçma sapan bir dizi olmuş bu böyle yaa..
2 aydır izlememiştim.
gittikçe daha da saçmalamışlar..

hele o zelihanın rüzgar aşkı..
ıyyy yani ıyyy...
resmen misket gitti diye bi aşk hikayesi olsun mantığıyla zorlamışlar...

dila da anladığım kadarıyla bayacak kadar uzun süredir kayıp..
brezilya dizileri daha attraksiyonludur heralde...

oh be sonunda çetin rüyaya rest çekti ve kendi ewine gitti..oda arkasından aglıyo uyuz yaa madem sewiyon git peşinden sende,,ama rüya gıcıgı gitmedi kendi ewinde kalmaya devam ediyo ne zaman aklı basına gelcek bilmiyorum valla.kötükedihüso

Bende ismete takıldım güzelim kadını ne hale getirdiler sürekli bagırıp duran bir kadın haline geldi günerde herseye tamam herseye olur canım sıkıldı walla ne yapmak istiyor hep yanında

yaa kızlar sizden bişey istiyoruum lütfen yaparsanız çok sevineceğiim

çok bişey değiil bundan 4 sene önce ki bizim evin hallerini birde şimdiyi kıyaslayın ve lütfen yorum yapın
çok merak ediyoruum
sizin gözünzde neler neler değiştii

not :bu yazımı alıntı yaparak yorum yazarsanz diğer arkadaşlarda yorum eder geri sayfada kalmaz
çok rica ederim
şimdiden teşekkürlerŞeniz
bnde fikrimi yazcm tabii

canım ya neler değişmediki önceden dostluk vardı mutluluk vardı,kahkahalar havada ucusuyodu.fincan halamız alişimiz,misketimiz vardı..simdi ise bunalım hayatlar ayrılıklar kimin kimle ask yasayacagı belli deil.dogru dürüst ewli çift kalmadı herkesi bi şekilde ayırdılar.arasında daglar kadar fark var.senağlama..

ah ah neler yoktu neşe kahkaha sadık amca vardı fincan hala vardı hihoyyytsonra sefanın kimk halleri vardı ay ben çok güüyordum o sefaya kaydirigubbakcemile3ama şimdi nerde dizi bi korku filimine cevirmedikleri kaldı

NELER Mİ DEĞİŞTİ ......O ZAMANLAR HİÇBİR BÖLÜMÜNÜ KAÇIRMAZDIM ŞİMDİ İZLEMİYORUM.................:1shok::1no2:-tatlicadiarzu-

hele kısmet vardı badem haluk vardı yalan dolan riya döğüş bağrış çağrış göz yaşı yoktuu
köyden ne gelmiş hangi erzaklar gelmiş
sadık amcının boğaz derdii
fusünla şadanın kavgalarıı
rüzgarın aşklarıı
peyaminin şiirlerii
rikkatin insanalra olumlu mesajlarıı
sayhanla ismetin aşklarıı
safanın en başta ne kadar oyunbaz olduğunu hatrlamıyomusun
yapmadığı alaverdalavere yoktu
şimdi iilk abidesi[]
daha neler yoktu kii
cafede geçen güzel günler
neva rüyaa
çok çok güzel bi aile dizsydii
şimdi günlük sıradan bi dizi ve boğucu
sadce oyuncular aynı( ki bi çoğuda değişti öldü giiti)
dizinn ismi aynıı ama konu çok çok farklı

biz eski bizim evin hallaerini istiyoruz
sene 2000 den beri izledğim behi istiyoruuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…