Bizim Evin Halleri - Kanal 1

arkadaşlar bence dilayı kamuran kaçırdı.Dilanın kaybolduğu gün kamuranda memleketine gidiyorum diye gitmişti.Bi süre sonra çıktı geldi bişey yokmuş gibi yalandan ağladı sızlandı şimdi ise gayet sakin gözüküyor.Bence herşey bu kadının altından çıkacak görün bak a buraya yazıyorum.CADIARZU.Zaten baştan beri garibime geldi kadının hal hareketleri çok yapmacık.Hem kerimanın günlüğündede kamuranla kerimanın arası pek iyi değilmiş.HEE bide kamuranın baştan beri dilanın parasında gözü vardı..durmadan sen çok zenginsin falan deyip duruyodu.Bu kadın kızı aldı götürdü başka birine emanet etti şimdi ismetlerde acılı teyzeyi oynuyor.
Bu arada nerdeyse memleket meselesi gibi oldu şu dila milletce bulmak için seferber olacaz yakında.sırnaşık şey

arkadaşlar bence dilayı kamuran kaçırdı.Dilanın kaybolduğu gün kamuranda memleketine gidiyorum diye gitmişti.Bi süre sonra çıktı geldi bişey yokmuş gibi yalandan ağladı sızlandı şimdi ise gayet sakin gözüküyor.Bence herşey bu kadının altından çıkacak görün bak a buraya yazıyorum.CADIARZU.Zaten baştan beri garibime geldi kadının hal hareketleri çok yapmacık.Hem kerimanın günlüğündede kamuranla kerimanın arası pek iyi değilmiş.HEE bide kamuranın baştan beri dilanın parasında gözü vardı..durmadan sen çok zenginsin falan deyip duruyodu.Bu kadın kızı aldı götürdü başka birine emanet etti şimdi ismetlerde acılı teyzeyi oynuyor.
Bu arada nerdeyse memleket meselesi gibi oldu şu dila milletce bulmak için seferber olacaz yakında.

kaçırma olayıda baydı artık ortaya çıksa iyi olur ikide bir kaybediyolar dilayı şimdi tam kayboldu

ya özeti okuyunca yine moralim bozuldu hiç düzelmeyecekmi bu durumlar demekki zelişin izini bulmuslarki pastaneyi yerle bir ediyorlar ismet sayhanda kopuyor walla düzelmez bu film ümidi kestim

bu dizi bi zamanlar komik neşeli bi diziydi,bu ne yaa ölümler töreler morglar.kafamçokkarıştıkurtlar vadisini geçti. bizim evin halleri döndü bizim evin delilerine

aman yaa 2 günün özeti morgtaki kızın dila olup olmadıgı belli deil.iyide nie dna testi istiyolar dila olup olmadıgı belli deilmi.demekki morgtaki cocukcagız tanınmayacak durumda offffff.

yine aynı şeyler artık bu hafta dna testi sonucu beklerizz böyle gecer

ewt ya dna testi cok sacma olmuş insan kendi yavrusunu tanımazmı hele ismet gibi bi anne.kıyafetlerindenn fln tanınır saclarından yüzünden,,, diziyi uzatmak için dna testi cıkardılar basımıza..

zelişin amcasının adamları zelişin yerini öğrenip göz dağı vermek için dagıtmışlar heral ben özetlerden öle anladım..

artık özetlerden senaryo çıkartıp dizye biz bile aksiyon katıyoruz ama
şu senaristeler bizleri sıktıklarını anlayamdı gttler

ewt ya dna testi cok sacma olmuş insan kendi yavrusunu tanımazmı hele ismet gibi bi anne.kıyafetlerindenn fln tanınır saclarından yüzünden,,, diziyi uzatmak için dna testi cıkardılar basımıza..

canım tanınmaz tanınmaz.çocuk yanmış olabilir.kıyafetleri değişmiş olabilir,suratı yara bere içinde olabilirrr..
herşey olabilir.ama bence o kız dila değil:1no2::1no2:

bence selının yanına gelen adam dıla kacırdı ve dılanın ustundekı kıyafetlerı baska bır kıza gıydırdı o morgtakı dıla degıl baskasıdır bence

ya yıne dılayla ılgılı tam bırsey yok ortada sıkıldım artık bu bolum sıkıcıydı

ya kızlar bu özetleri nerden buluyorsunuz Allah aşkına:)
sadece iki günün özetimi var?
yokmu sonraki günün?
benim sonunda içim bi tuhaf oldu...
hani rüzgar zelişi alıp geldiya..
baba kıyamadım onu bırakmaya dediya..
işte orda....
kıyamam yaa.a..............

morg kapısında düştü bayıldı ismet
yaa çok zor bişeydr allah kimseyi böle bişey için yolunu düşürmesiin
oraya içimden bu geçtii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…