Bizim Evin Halleri - Kanal 1

yaa kızlar gercekten doğrumu bu okuduklarım valla sok oldum nasıl böle birden pat die bitirirler umarım bi yanlışlık vardır bitmesin..

kızlar bugünün özeti hiçte final gibi deil kesin bi yanlışlık var.. Zeliha’ya hisleri konusunda kendisini ikna etmeye çalışan Rüzgar, Gökhan’ın Zeliha’ya olan yakınlığını kıskanmaya başlar. Zeliha, Rüzgar’ın ağır konuşmalarının ardından kaçtığı konaktaki kötü günlerine dönmeye başlar.

Kamuran, Sayhan’ı İsmet’ten uzaklaştırmaya çalışırken bir yandan da sinsice Sayhan’ın gönlünü fethetmeye uğraşır. Kamuran’ın Sayhan’a yakınlaşmasını Güner fark eder. Kamuran’ın özenle hazırlanmış Sayhan’ı beklediği an, Osman ansızın kapıyı çalar.
Şadan, Ayvaz’ın dürüstlüğüne inanmış, arkadaşça yaklaşmaya başlar. Çetin bu yeni oluşan dostluğu görmüş bir taraftan kıskanırken diğer taraftan Zeliş’in can güvenliği için endişelenir. Şadan ve Ayvaz arasında töre konusunun açıldığı bir konuşmada Ayvaz’ın Zübeyir ve konakla ilgili geçmişi gözler önüne serilir.

ama az önce atv baktımdizinin reklamı geldi hiç final diye yazmadı final olsa bizim evin halleri final diye yazar yerli dizi yazdı

ya ben seyredemiyorum tv arızalı ..internetten de açılmadı bi türlü
izleyen sonunu yazsın lütfenn

dizi başladı final yazmadığına göre sorun yok..belki cuma diye öyle yazmışlardır belki de yanlışlık olmuştur...

sonunu değil hepsini yaz kızım:mymeka:
cimrilik yapma para mı veriyosun harf başına kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar dizi başladı,üstte yeni bölünm diye yazıyor yani final minal demiyo,bence yanlış yazılmış o.

kızlar atvnin sitesinden alıntı:

BİZİM EVİN HALLERİ
Bölüm 75 / Final
26 Aralık Cuma 16:00'da
BÖLÜM ÖZETİ:

Zeliha’ya hisleri konusunda kendisini ikna etmeye çalışan Rüzgar, Gökhan’ın Zeliha’ya olan yakınlığını kıskanmaya başlar. Zeliha, Rüzgar’ın ağır konuşmalarının ardından kaçtığı konaktaki kötü günlerine dönmeye başlar.

Kamuran, Sayhan’ı İsmet’ten uzaklaştırmaya çalışırken bir yandan da sinsice Sayhan’ın gönlünü fethetmeye uğraşır. Kamuran’ın Sayhan’a yakınlaşmasını Güner fark eder. Kamuran’ın özenle hazırlanmış Sayhan’ı beklediği an, Osman ansızın kapıyı çalar.

Şadan, Ayvaz’ın dürüstlüğüne inanmış, arkadaşça yaklaşmaya başlar. Çetin bu yeni oluşan dostluğu görmüş bir taraftan kıskanırken diğer taraftan Zeliş’in can güvenliği için endişelenir. Şadan ve Ayvaz arasında töre konusunun açıldığı bir konuşmada Ayvaz’ın Zübeyir ve konakla ilgili geçmişi gözler önüne serilir.

ayrıca gazetede de final olduğunu okudum bugün malesef bi yanlışlık yok

aman kafm karıştı yav tv herşey normal yeni bölüm yazıyor öyle olsa finl diye yazar başka dizilerde öyle bitce zamanfinal diye yazıyor

canım bugün de anlarız eğer bittiyse bölüm sonunda 'SON' yazar ve bütün konular sonuca bağlanır
ama heryerde final diye yazıyosa bi yanlışlık yoktur bitti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…