Bizim Evin Halleri - Kanal 1

kızlar sıkı durun bi yerden buldummmm
Merhaba;

Evet dizimizin ATV kanalında bugün son bölümü yayınlanıyor.

Fakat hangi kanalda yayın hayatına devam edeceği henüz netleşmedi.

En kısa sürede sizlerle buluşmak dileğiyle...

İlginize çok teşekkür ediyoruz.

DİDEM OGUZ

:lepi::lepi:

Merhaba arkadaşlar dayanamadım katıldım sohbete.Bu İsmete ne oluyor anlamadımSeli o kadar yakın arkadaşı iyilik yaparken iyi şimdi düşman oldu.İnsan kimsenin emanetini almak istemiyor bu durumlar yüzünden.

ay sevindim ya tabi yılbaşıda geliyor bakalımyeni yılda hangi kanalda olcek bu hafta dizilerolmaz sanırımdelikafadulden

heh şimdi oldu işte diziyi sonlandırmıyorlar sadece kanal değişiyo oh bee çok sevindim zaten atv yi hiç sevmiyordum inş. kanald alır :)

ay arkadaşlar alışkanlık olmuş ne bilem birden bitecek deyince kötü oldum ne yalan söylümm

kızlar sizde farkettinizmi bu ömür ne kadr uslu bir bebek maşallah benim kızım onun kadarken 2 dk yattıgı yerde durmazdı uyanır uyanmaz ağlamaya başlardı gerçi şimdide çok cazgır.böyle uslu bebekleri görünce çok şaşırıyorum

bakın son falan yazmadı kanal degişiyor hakikaten bende alışmışım izlemesende arada oldugunu biliyoruz ya

bu didem oğuz kim kızlar.
yetkili birimi acep CADIARZU
ben severim diziyi, bitmesin valla. ama tahmin etmiştik başka kanala geçeceğini.
ama her kanal değiştiğinde 1. bölüm diye başlıyo :roflol:
halbuki trt de 1000 küsür bölümü devirmişti a.s.

kanal değişince dizinin içeriğide değişiyor genelde.inşallah dizimiz adına sevindirici
bir gelişme olur.atv,ye alışamamıştık zaten.........

ayrıca bugün rüzgara gıcık oldum. sen kim oluyosunda kızı sorguya çekiyosunki, ayrıca tabi oda genç arkadaşları olacak gezecek tozacak illede rüzgar diye ağlayıpmı duracak :dilcikar:
gerçi zeliş ağlar ama neyse :roflol:

arkadaŞlar dizimiz trt ile anlaŞmaya vardı...merak etmeyin dizimiz bitmeyecek.ilgileriniz iÇin teŞekkÜr ederiz lÜtfen ilgilenmeye devam edin ben Çok mutlu oldum ve bunu sizlerle paylaŞmak istedim umarım en kısa zamanda trt de baŞlar ve eski gÜnlere geri dÖneriz

öncelikle çok şaşırdım delikafadulden
ahan da dizi dah berbat bi hal alacak derken delikafadulden

derken çooook sevindim inşlahha eski günlerimize döneriz yine aile dizisi olsun
yine mutlu şenliki günlere geri dönelim,yeter iki sezondur ağladık bn hiç sevmiyodumm böleama alışmışm izliyodum
inşallah eski behe dönerizkaydirigubbakcemile2:lepi:

Bizim Evin Halleri" artık ekranlarda değil.ATV televizyonu 9 yıldır istikrarlı bir şekilde ekranlarda yer alan diziyi bir anda bitirerek kendisine "final" bölümü yapma şansı tanımadı.Bu diziyi bu günlere dek getiren siz izleyicilerimize en azından bir final bölümü ile vede edememiş olmaktan dolayı üzgünüz.

Tüm izleyicilerimize bu güne dek göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Sezgin AKGÜNDÜZ

inşallah TRT ye döner..........
dizie ski hallerine kavuşur............

Son düzenleme:
buda ferhunde hanımlar gibi olmasın yaa.
o dizide final olmadan pat diye bitivermişti star da....

dönüyor dönüyor dizimiz trt dönüyor

ARKADAŞLAR DİZİMİZ TRT İLE ANLAŞMAYA VARDI...MERAK ETMEYİN DİZİMİZ BİTMEYECEK.İLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
Report

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…