Bizim Evin Halleri - Kanal 1

aa bitiyomu :1shok:

yoksa aramı vercekler :1shok:

bence atv koydu kapının önüneşakkıdı

yaf final olmaması lazım daha halledilecek bi sürü konu var
hem yeni konular üretsinler, şöyle diziye neşe gelsin, niye bitiriyolarki, ben seviyodum diziyi, yıllardır izlerim ama trt deki tadını kaçırdılar.

ne inanmam ya......manyağ mı bunlar, herşeyi arap saçı yaptılar, öylece bitirecekler mi? zaten saatini de değiştirip durdular, izleyemedim doğru düzgün...vay anasına...

şimdi baktım final yazıyor ama özetinde de herşey devam gibi görünüyor...

Son düzenleme:
çok saçma olmuş madem final olcak konuları bi noktaya getirselerdi muhallakta kaldı birgünde herşeyi halletceklerinimi sanıyorlar acaba

neden bitiriyorlar bilen varsa yazsın lütfen.senelerdir izlediğimiz diziyi böyle birdenbire bitirmeleri çok kötü.izleyenlere hiç saygıları yok bunların.
görüşlerimizi önerilerimizide hiç galeye almadılar zaten.yazık oldu.

bence biteceginden degil izlenmiyor atv'de sepetliyor birden bitiyor sanırım çünkü herşey karışık hicran niye girdi zeliş niye girdi diziye belli degil ben safayla hicran beraber olur hicran geçmişini hatırlar zelişlede rüzgar beraber olur diyordum zelişin agasıda öyle kaldı dım dızlak:)))ne nevayla oldu ne zelişi öldürdü yılların dizisini böyle saçma sapan bitiriyorlar yazıkkkkk

atv koydu kapını önüne yazık okadar senilin emeği böle bitmemeliydi
beu sene neşeli günlerine devamede ilirlerdimisket yerine başkası girebilir her şey güzel bi aile dizisi olurdu ama yazık oldu

kızlar bende msj attım bakın
dizi finalmi?birden bire neden final oldu merak ediyoruz herşey karışık hiçbir şeyin sonucunu alamadık hergün koyun gibi baktık aynı şeylere ilerlermiki diye ama ilerlemeden bitti sanırım bu ani bitiş nedir merak ediyoruz açıklarsanız seviniriz

şöyle bi final çekilebilir ardan 5 altı sene gecmiştir dila bulunmu zeliş ruzzgar evlenmiş neva sefa baışmı

çok şacma birden bitmesi en azından bi haftada konuyu toparlasalardı şak diye hemen bitirdiler diziyi yazık yıllardır verilen emeğe en azından güzel bi final yakışırdı

umarım kanal değiştiriyordurda ondan final yapmışlardır.
kanal değişirse belki konularda değişir, gelişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…