Bizim Evin Halleri - Kanal 1

yok canım Kısmet ölmedi.
hatırladığım kadarıyla o çaycıyla (allalaaa adını hatırlayamadım ya, şimdi pembenin aşık olduğu,adı neydi, yüzü gözümün önündede adını hatırlayamadım ) neyse işte onla evlenmişti. evlendikten sonra eskiden sevdiği birisi vardı ya, onla karşılaştı tekrar, kocasını bırakıp onla gitti, nemidede benim kısmet diye kızım yok dedi. öylece çıktı diziden.

bazen dizilerde oynuyor en son nerde oynamıştı yol arkadaşımda oynuor

cemre senin kızınla azra sılanın kızı ne kadar çok benziyor hatta kızının adı gerçi azra

kamurana bak ya adamın içine girmiş durumda saftrik sayhanda anlamıyor hala yaw

yaa bu kamuran nasıl asılıyor sayhana ...gıcık şey.Sayhanda amma malmış hiç demiyor noluyor bu kadına ne yaklaşmaya çalışıyor diye??

senaryo nne kadar saçmaladı niye hepsini birden boşuyorlar gerçek hayattan kesit diyor bazıları ,kaç aile vardır hepsi birden,tamam sorunlar olabilir ama bir yol bulunabilir,ismetle sayhanı birbirlerine yaklaştırcaklarına ne amaçla boşatıyorlar anlamadım.şimdi hepsi boşanacak ondan sonrada barışmalarını uzatarak gösterecekler

arkadaşlar bir yerde şöyle bir yazı okudum. paylaşayım:

"arkadaşlar, lütfen senaristleri düşünüp üzülmeyin çünkü bir programda izledim bu dizinin senarist grubuna izleyicilerin düşünceleri sizi etkiliyor mu? diye sordular onlarda "aslında etkilemiyor çünkü onlar izledikleri bölümden çok ileride oluyoruz biz bazen yakın çevremizden fikirlerinin alıp düşünüyoruz ama öyle önemli değişiklikler yapmıyoruz halk dramı seviyor reytinler artıyor" diyorlar "

gerçekten böylemi aceba

bugünkü bölümdede kamuranın maşallahı vardı yani, adamın ağzına girmediği kalmıştı :roflol: sayhanda manyak,zırmanyak :roflol: hala onun evinde kalıyor.
zelişte güzel kız ama rüzgarla yakışmıyorlar. dizide 19 yaşında olsada gerçek yaşamda rüzgardan 3 yaş büyük :roflol: zeliş 1981, rüzgar 1984 doğumlu. ayrıca ikiside aynı okuldan mezun.

ewt sayhan üzüntüsünden düştüğü durumun farkında deil kamuranı bi dost olarak görüyo güner anladı bence sonradan uyaracak sayhanı ve sayhanda süphelenecek kamurandan olaylar yavas yavas cözülecek..:Saruboceq:

güner nasıl bi psikolok ya bune anlamazlık uffff delirtcek bu bıyıklı adam beni

güner nasıl bi psikolok ya bune anlamazlık uffff delirtcek bu bıyıklı adam beni

haklısın valla insanların basında onca dert varken hiç konuşmuyo onlarla,ismete sayhandan boşanma diye öğüt vermiyo anca nemide sultanın demesiyle bişiler yapıyo..valla bende anlamadım nasıl bi doktor..-tatlicadiarzu-

günerin ne doktoru olduğundan bende şüpheliyim hiç kimsenin ruh halinden anlamıyo koltuğa uzanıp anlatsalar anlarmı diye düşünmüyorda değilim kamuranın yaptıklarını anlamıyoya gıcık ediyo beni

Zeliha’ya hisleri konusunda kendisini ikna etmeye çalışan Rüzgar, Gökhan’ın Zeliha’ya olan yakınlığını kıskanmaya başlar. Zeliha, Rüzgar’ın ağır konuşmalarının ardından kaçtığı konaktaki kötü günlerine dönmeye başlar.

Kamuran, Sayhan’ı İsmet’ten uzaklaştırmaya çalışırken bir yandan da sinsice Sayhan’ın gönlünü fethetmeye uğraşır. Kamuran’ın Sayhan’a yakınlaşmasını Güner fark eder. Kamuran’ın özenle hazırlanmış Sayhan’ı beklediği an, Osman ansızın kapıyı çalar.
Şadan, Ayvaz’ın dürüstlüğüne inanmış, arkadaşça yaklaşmaya başlar. Çetin bu yeni oluşan dostluğu görmüş bir taraftan kıskanırken diğer taraftan Zeliş’in can güvenliği için endişelenir. Şadan ve Ayvaz arasında töre konusunun açıldığı bir konuşmada Ayvaz’ın Zübeyir ve konakla ilgili geçmişi gözler önüne serilir.

kızlar dizinin saati değişip duruyor ya, bende atv nin sitesinden bi bakim bugün kaçtaymış dedim baktım ama bide ne görim :1shok:
FİNAL yazıo, bakın:

14:40 Komşu Komşu / Yeni Bölüm
16:00 Bizim Evin Halleri - Bölüm 75 / Final
17:30 Avrupa Yakası / Tekrar

nasıl final oluyo yaaaa anlamadım, bitmesin dizi :1no2: senaryoyu düzeltsinler yeter klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…