Bizim Evin Halleri - Kanal 1

iyi de yeni kanal bulmadan niye bitti dizi?atv pat diye diziyi bırakmış olamaz degil mi? hiç böyle bişey görmedim ben

evine dönmesine sevindim dizimizin
yayın saatinde bir istikrar yakalarlar umarım.
bir de erkene alsalar biraz, süper olur.

misket geri mi dönecekmiş?
yok artık!
öldürdüler şimdi de hortlatacaklar mı?
tövbe tövbeee

yani bugün yok mu?(

trt'ye de baktım yeni bölüm falan yok kıslar bence bu hafta hiç çıkmıcak

oof yaa offf dizinin olmadığını düşünmek bile insanın içini sıkıyo valla benneyaptımki
dizi devam etsin diye nereye yazacağımı şaşırdım, her tarafa mail atıyorum ama bi cevap yok :1no2:

off ya nolcak bu dizinin hali mahvettiler iyce inşallah trtde cıkarda bizde rahatlarız..bide cıkmazsa cok kötü olur yaa..misket geri gelcekmi gercekten senaryoyu misketin doğum sahnesine geri alıpmı baslatacaklar acaba :Saruboceq:ayy ne ii olur valla..misket seyda keriman hepsi geri gelsin inşallah öle olur..

evt öyle olabilir orda kesip devam edebilirdelikafadulden

eskiden çok beğeniyordum denk geldikçe izliyordum .. sonra bi denk geldi dizideki herkes dağılmış yeni oyuncular katılmış 1 -2 aydır seyrediyordum ara ara ...ama diziyi seyrederken eksik bişiler var mesela konu çok uyuz ilerliyo ama heyecanla değil abuk zubuk yerde bitiyo ve birdahakinde ne olcak acaba işareti insanda belirmiyo..çok seveyiyorum diziyi ama dizinin konusu ,teması seyirciye yansıtma olarak bence çok yetersiz hızlı hızlı geçmesi tabiki iyi olmaz ama en azından biraz sonraki bölüm heyecanı bırakması lazım seyircide..

yok kızlar ya, misketin doğum yaptığı yerden geri başlatmaları iyi olmaz hemde saçma olur, kaç aydır boşamı seyrettik yani delikafadulden

ya hiçbiyerde açıklama filan yok...

kızlar ben ATV yi aradım biraz önce..atv de yayından kaldırılmış..geçtiğimiz cuma dizinin ATV için final bölümüymüş..ekonomik nedenlerden dolayı anlaşma sağlanamamış..ancak dizinin yayın hakları hala yapımcı firmadaymış ve başka bir kanalla tekrar anlaşabilirlermiş..hangi kanal olduğu henüz açıklık kazanmamış...

Gülçin

şeboo ne olur söyle dizi bitmeyeck demii

ne olurrrrrrrrr

bitmesinn yaa

biz sizsiz ne yaparızzz
12:54şebnem

belli değil henüz atv de bitti
12:59amGülçin

ablacım çokk sağol cvp yazdığın içinnn
Bugün
12:59amGülçin

inşallah devam eder bu kadar reyting alan bir dizi yayından kalkması saçma olur zaten

öptüm ablacım rahatsız ettimysem kusura bakma

iyi gecelerr

allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…