Bizim Evin Halleri - Kanal 1

galiba rüzgar(cantuğ turay)da diziden ayrılıyormuş.....
fox,da başlama ihtimali varmış......

artık bu diziyle ilgili duyduğum hiç bir şey beni şaşırtmıyor,:dilcikar::çok üzgünüm:bakalım nasıl toparlıycaklar....:uhm:kafamçokkarıştı

:1shok:bi rüzgarın çıkması eksikti öfya bune nerde başlayacaksa başlasın bi bu diziyi seyrederken dertlerimi unutuyordum onuda aldılar elimizden

inşallah yakın zamanda ekranlara döner gerçekten senaryoyu saçma hale getirmişlerdi ama olsun yıllardır izlediğim tek dizi trt deyken ne mutlu aileydiler şimdi alakası yok

artık bu diziyle ilgili duyduğum hiç bir şey beni şaşırtmıyor,:dilcikar::çok üzgünüm:bakalım nasıl toparlıycaklar....:uhm:kafamçokkarıştı

hemen söyliyim bu rüzgar iki numaralıydı üç numaralı rüzgar gelir bir dizide 3 rüzgar belkide 4 bile olur:roflol::roflol:

bizim kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsunn. iyi seneler

Kızlr sağolun.Kaç gündür merak edip duruyordum.Yıllardır kaçırmadan izlediğim tek dizi bu...Nerede başlayacaksa başlasın da izleyelim bir an evvel.......

nerden duydun kıs bende misketn geri gireceni duydum :1ninca:

nette beh.e ilgili arama yaparken okudum.herkes bir yorum yapıyor.
gerçi misketin çıkacağınıda aylar öncesinde yazmışlardı.
misket nasıl geri gelecekmiş anacımkafamçokkarıştı
rüzgarın kollarında can verdi.hadi hastanede ölse cenazeler karıştı diyecemde:roflol:
belkide bütün hepsi bir rüya olur.rüzgar bir sabah uyanırki misketle ömürü yanında.
safayla,neva hiç ayrılmamış olur.bütün bunlar bir rüya olsa,hayat bayram olsa:roflol:

diziden ayrılan ayrılana rüzgar ayrılmaz inşallah...

ne zaman başlar ki dizi başlasa da bir yoluna koysalar su senaryoyo ne güzel olacak...

bence dizi daha oynamaz tabi inş oynar bende yanlış düşünmüş olurum ama krizleride gördü bu dizi daha önce oynadıda şimdimi oynamıcak ya saçma sapan bir program komşu komşu diye o niye etkilenmiyo krizden anlamadım valla

dizimizle ilgili bişi yokmu hala yaa..off onca abuk subuk dizi varken yazık ettiler dizimize ..atv bizim diziyi kaldıracagına komşu komşuyu kaldırsaydı ya sacma sapan bişeye benzemiyo yılların dizisini 1 günde silip attılar olacak işmi yaa.

aynen size katılıyorum merakımdan biraz izledim arada o kadar saçma ki o komşularla zaten kazansada görüşmez insan dedikoducular herşeye karışıyolar ne o öyle komşuluk mu olur komşuluktan haberleri yok mutfakta bulaşıkları toplamamış misafirler varken mutfağa fırsatmı oluyo sanki ne biçim insanlar saygısızlar bana gerçekçi gelemedi herşey kurgu tiyatrovari geldi ama yapmacık inandırıcı değiller yayından kalkması gereken bir program ama kavgalıya bunu kaldırmazlar entrikalı ya kaldırmazlar güzel bir dizi vamı kaldırıyolar hemen senaryoyu bozuyolar yok seyirci öyle istiyomuş hiçte istemiyoruz güzel bir ailecek izleyebileceğimiz diziler istiyoruz bizim evin halleri de eski formatında yayınlanır inşallah

hemde öylesine yazık ettiler ki show tv nin kurtlar vadisi dizisini yayınlayabilmek için bizim evin halleri dizisini harcadılar ama çok büyük bir yanlış yaptılar..bizim evin halleri dizisi ekibiyle oyuncularıyla konusuyla kurtlar vadisinden çok daha iyi vede kaliteli asla onunla onu kıyaslayamam tercihim hep Bizim Evin Halleri nden yana olur ve bizim evin halleri dizisi hangi kanalda yayınlanırsa ben o kanalda olurum ve biliyorumki benim gibi bir çok insanda kurtlar vadisi yerine bizim evin hallerini seyretmeyi tercih edecektir..a.s

yaaa offf bi boşluk oldu hayatımda...
onca kanal varken bitaneside sahip çıksaya dizimize beeeee.....

kurtlar vadisini ben izlemiyorum ama
reyting olarak bizim evin hallerinden açık ara önde gider.
bizim evin halleri 9 yıldır süregelen alışkanlığımız ama
çok kan kaybetmişti dizimiz çok ağır ilerliyordu
inşallah eski formatında yeni kanalında yayın hayatına devam eder......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…