Bizim Evin Halleri - Kanal 1

arkadaşlar biraz önce şebnem abla yani rikkatele konuştum trt ye felan geçmemiş. daha hangi kanalla anlaşılacagı belli değilmiş.ama fox olabilrmiş.

arkadaşlar biraz önce şebnem abla yani rikkatele konuştum trt ye felan geçmemiş. daha hangi kanalla anlaşılacagı belli değilmiş.ama fox olabilrmiş.
arkadaşım şaka değil değil mi bu? inşallah başlarlar... hangi kanal olursa olsun bir an önce başlasınlarda ... ben onları haftasonu bile özlerdim... yaz tatiline bile girmelerini istemezdim... bu vakitler nasıl geçecek şimdi....:1no2:

arkadaşlar focusfilme mail attığımı söylemiştim. şöyle bi cevap vermişler.:

Merhabalar,

Bizim Evin halleri yayın hayatına kısa bir süre için ara verdi.

Çok yakında tekrar görüşmek dileğiyle...

DİDEM OGUZ

Gül Sok. No:5 34330

1.Levent Istanbul

Tel : +90 212 269 0967

Fax :+90 212 283 5115

burdanda anlaşılıyorki dizi devam edecek :sm_cool: :teytey:

ben üniv de yüksek lisans yaparken hocamız bu sayhanla konuşmuş..şi,mdi tam hatırlamıyorum ne vesile ile karşılaştıklarını..
o zamanlar hocamız ki kendisi psikologtu,bu diziyi çok övmüştü..sayhahda bu dizi trt den başka bir kanala geçerse maffolur,berbat ederler,trt de daha seviyeli demiş..haklıymış vallahi..

dizimiz trtden çıkalı ortalık oldu buneya ordan oraya ordan oraya, konusunu mahvettikleri yetmedi bi kanal1 bi atve onar ne anlar kaliteden doğru dürüstbi kanlla anlaşsınlar yeter artık

bn dzimi özlediim
kanal1 de atv de kötydü mötüydü ama olsun özledim yaa

atv de başlayınca hemen sıla bittiyi hemen töre möre diziyi karıştırdılar misketi anlamadan öldürdüler çok saçmaydı guya köy evinde kan kaybından ölüyo o kadar saçmaydıki iyi oldu kanal değiştirecekleri belki senaristlerde ya değişir yada akılları başlarına gelirde dizi eski formatına kavuşur birde herkesi boşuyolar dizide iyiki nemide annenin eşi yok mazallah onuda boşarlardı

hangi kanalda olduğu hala belli değilmi. biri bana lütfen haber versin

ben artık seyretmiyorum arkadaşlar.önceden tiryakisiydim.hiç kaçırmazdım.misket diziden ayrılınca tadı kalmadı bence.konuyu değiştirdiler.tavsiye etmem .aile dizisinden çıktı.hiç bir anlamı kalmadı kiii.daha düzgün eğitici bişiyler yapabilirlerdi.

şebnem ablayı faceden gördüm onlineydi sordum oda belli değil.ama fox olabilir dedi.

şebnem ablayı faceden gördüm onlineydi sordum oda belli değil.ama fox olabilir dedi.

Gülçin

ablacım iyi geceler

sizden haber bekliyoruz

dizi hakkında yeni haber varmı

kanal bellimi
12:58amşebnem

bizde haber bekliyoruz umalımda iyi olsun

sonuç
12:58Gülçin

cvp verirsen çok sevincezz

inşallah ablacım
12:59amşebnem

öğrenirsem elbette

:):)

mutlu yıllar
:asigim::asigim::asigim:

ne onlarla ne onlarsız.kızıyoruz falan diziye ama.onlarsızd eolmuyor alıstık iyice.ben acı haberı dün anladım.çünkü kaydettım kasmaları seyredıyordum. ama dün olmaıdgın farkettım.sinir oldum atvının yapacagı buyud.umarım trtye gecerd eeskısı gibi olur artık dizi.düşünüyorumda sakız hanımı bile aılzemir yaptılar bır o kalmıstı od adiziden nasibini aldı.bence aynı kadro başka bır senaryoyla sıfırdan baslasın. bu nevadan cıksın eski neva gelsin!!!

Benim eşim seyrediyor , iki gündür seyredemediğini söylüyordu gelişmelerden haberdar edeyim onu barikaydirigubbakcemile5

merhaba B.E.H. ciler
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.
inşallah yeni yılda dizimiz başlar.........

galiba rüzgar(cantuğ turay)da diziden ayrılıyormuş.....
fox,da başlama ihtimali varmış......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…