Bizim Evin Halleri - Kanal 1

bence dila ölmeyecek ama dizide biraz gözükmeyerek boş zaman sağladılar.
o adamların yanında dila felan yok!para sızdırmak için yapılmış saçma bir plan....

bakın dila yine çıkmadı işde.o adamların yanında değildi:1no2:.komserin dediğigibi zengin kızdan neden 50 bin istesinler demi ama...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bakın dila yine çıkmadı işde.o adamların yanında değildi:1no2:.komserin dediğigibi zengin kızdan neden 50 bin istesinler demi ama...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

BENCE KAMURAN KAÇIRDI ONU KAMURANA KERİMANIN ABLASI FELAN DA DEYİL:mymeka:

KAMURAN O GÜNLÜKTEN NE YIRTTI ACABA CADIARZU

BİRDE KERİMANIN GERCEK ADI LARA AMA KAMURAN DİREK KERİMAN DEDİ:1closedeyes:

keriman göbek adıymış öyle demişti ölmeden önce

fazlamı ince düşündüm nekaydirigubbakcemile3

bugün yokmuydu yoksa saatmi değişmi arkadşlr dznn biri dermi lütfeen

bencede kamuranda var bırseyler cunku dılanın kayboldugu gun denızlıye gıttı gecen bır bolumde sally ye keske sen alsaydın dılayı dedı garıp garıp baktı hem gunluktende yaprak kopardı dılanın pesıne adam takmıstır mutlaka musaıt zamanı bulupta kacırdı tabıı bu arada hepten tadı kactıya dızının ısmet delırdı sayhana bagırdı durdu hep uzuntu hep aglayıs valla eskı gunlerı cok arıyorum ne guzeldı eglenırdım ızlerken gulerdım sımdı ne oldu bu dızı ya

bencede kamuran kaçırdı çok tuhaf mimikleri var televizyona çıkacakları gün engel olmaya çalıştıneden yapsınki mirasla ilg düşünceleri yüzünden kaçırdı .ayrıca eğer dila öldüyse bu hafta mutlaka öldüğünü belli ederlerdi misketi nasıl hemen öldürdüler.bende valla trt 1 deki komik günlerini neşeli müziklerini özledim hep duygusal ve türküler çalıyo ya.

pek izlemiyorum bu aralar çok sıktı uzattılarr dün bi ara açtımda ismetle günerin yüzünde güller açmış kazamı yaptılar dayakmı yediler

dün diziyi izlerken delirdim yaaa ne sacmaladılar sayhanla polis sap gibi sadece ikisi fidyecileri yakalamaya gittiler bide polis arabasının sireninini calıştırmadımı salak ay nasıl sinir oldum yanına bi ekip alırsın sessiz sakin gidersin fidyecilerin etrafını sararsın of of.. fidyeciler de parayı alıp kactılar tabii ,bide ismetle güneri dövdüler.poliste fidyecilerin peşinden gideceğine ismete bakıyo bişi olmuşmu die git adamların peşinden böle dandirik bi senaryoyla adamaları kacırdılar bana göre cok sacmaydı..

şu rüzgar ve pembeye gıcık olmaya başladım,zeliha'nın cihan'a aşık olduğunu sanıyorlar yuh artık rüzgar akıllarına gelmiyor sanki imkansızmış gibi,ben bu senaryodan sıkıldım artık klava:

ya bu ısmete ne oldu yuz ıfadesı acayıptı nasıl bagırıyor sayhana yazık adama kamuran kacırsa bılmıyorum ya bu kadar acımasız olabılır mı bır ınsan. zelıhada cok komık ya rüzgarın karsısında ama cokta üzüldü valla offf ya bu fılm benı delı edecek

bugünde senaryo aynı değişen bişi yok bi hafta boyunca aynı seyleri izleyip durduk dila yine yok zeliş rüzgara asık cetinle rüye desen aynı yaww değişik bişeyler izleyelim.mesela hicran gecmişini hatırlasın.su dilada öldü heralde cıkarın artık...dila cıkacak ölmüs olarak ismetle sayhanın yası baslyacak 1 sene sürer heralde yasları..

51.bölüm

ismet, sayhan’ın dila’nın bulunmasından umudunu kestiğini düşünmektedir ve bu nedenle sayhan’a öfkelidir. safa, hicran’ı neva’yı kıskandırmak için onu kullanmadığı konusunda ikna etmeye çalışırken sürpriz bir karşılaşma ikili arasında yine soğuk rüzgarların esmesine neden olur.
pembe ve rüzgar, zeliş’in cihan’a aşık olduğunu zannederlerken, cihan ayrıldığı sevgilisi dilara’dan intikam almaya karar verir. ve bu konuda zeliş’ten yardım ister.
cihan ve zeliş’in rüzgar’ı şaşkına çevirecek gizli planları, rüzgar ve pembe’nin baskınıyla sona erer.

52.BÖLÜM

18 Kasım Salı

Cihan’ın planladığı oyun nedeniyle Dilara ve Zeliş karşı karşıya gelirken Rüzgar, sonunda Zeliş’i kolundan tutup götürerek bu oyunu bozar. Rüzgar, Zeliş’in Cihan’a aşık olmadığını öğrenir ve Zeliş Rüzgar’ın aşkını kazanmak için yeniden kolları sıvar.

Çetin ve Zeliş’in konuşmasına kulak misafiri olan Neva, Çetin’in bu kez de Zeliş’i taciz ettiğini düşünmeye başlar. Rüya ise Çetin’le evliliğindeki sorunları çözmek adına çeşitli girişimlerde bulunur. Safa ve Hicran arasındaki tatlı sert çekişmeler Hicran’ın yanlış anlaşılmasıyla alevlenir.

Komiser Cem, Dila’nın kaybolmasının geçmişle bir ilgisi olabileceğini düşündüğünden Keriman’ın günlüklerinin peşine düşer. Sayhan, Keriman’ın eski günlüklerini okurken Kamuran’ın kardeşiyle ilişkisi hakkında daha önce anlattıklarının doğru olmadığını fark eder.

ewt ya özeti okuyunca bende farkettim kesin kamuran kaçırdı dilayı zaten davranışları fln bi garipti.. simdi kamuranı kacırdı die düşünüyoruz kamuran deilde baska biri cıkarsada sasırmayalım cünkü hep yanıltıyolar...

of ya valla sıkıldım artık....bir kaç bölüm izlemesem pek birşey kaybetmiyeceğim hep aynı hep yanı...........

ben şeye gülüyorum çetinle rüyanın füsunlarda kalmasına saçma maddi durumlardan dolayı ev kiralıyamadılar herhalde,istenmeyen damat evlerinde saçma.
melodiese katılıyorum o bölüm saçmaydı komserle sayhan arabanın sirenini açıp sap gibi gittiler fidyecilerin peşine düşecekleri yerde ismete günere bakıyorlar o bölüme çok güldüm.artık sıktı dilayı çıkarsınlar iki hafta oldu ya

neva adanalı dizisinden cıktı bakalım misket nerden cıkıcak .)

ewt bende dün izledim baya yakışmış rol nevaya..misket hala yok piyasada güya bi dizide oynayacaktı hatta arkadasın biri avsar film demişti.ask yakarda avsara ait orda oynarmı die düşündüydüm ama oynamadı dediğin gibi bakalım nerden cıkacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…