Bizim Evin Halleri - Kanal 1

doğum yaptıktan sonra bakamadım diye gecen son iki bölümü indirip izledim.

kamuranın sayhana yaklaşmaya çalıştığı sahnelerde resmen midem bulandı.

bir de sondan ikinci bölümde zelişin saçlarını attırdığı bi sahne var üzerinde penye gecelikle -tatlicadiarzu-

aman Allahım koptum gülmekten.
sanki artis....

ya ne olur yeni bölümlerde şu zeliha rüzgar aşkı saçmalığına bir son versinler.

show tv gönderdiğim maile şöyle cevap vermiş:

Pazarlama ve Kurumsal İletisim

Tel: 0212 355 01 01

Fax: 0212 280 11 90

Sayın ...,

Şu anda böyle bir yayınımız yoktur.

Show TV’yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

yaa valla ben tanıtım fln görmedim showtwde inşallah doğrudur.en azınadn bi umudumuz oldu buda güzel..

canım benim ya dizi bitti sen ne diyon olsada son verseler zelişle rüzgarın aşkına:çok üzgünüm:

hayırlısı bakalım böyle bırakılamaz finalsiz bence seyirciye saygısızlık

ne.olur.başla.artık
nrede.başlarsan.başla
ama.bı.kanal.da.ğörelm

böyle bitmeseydi keşşke insallah bitmez daaha çözümlenmemiş olaylar var yarım bırakmasalar keşke....

Arkadaşlar 98 sayfa gerisini okuyamadım. Tembelliğim tuttu:) En son atv deydi. Zeliş Rüzgara aşık olmuştu, Dila kayıptı. Ben orda kaldım ama dizi yok :))) Dizimi nereye kaçırıdılar.. Hangi kanalda?? Ben ki 8 yıldır izliyorum bu diziyi çok kötüyüm :)

dizi şu an için yayınlanmıyor malesef şu an için de ne olacagı belli değil kanal arayısındalar sanırım ya da bitti...

kriz diye saçma bir bahaneyle harcadılar güzelim dizimizi... krizi şu komşu komşu saçmalığına vursalardı ya...

ya kızlar kesinmi bitti dizi ya ben ara fln verdiler sandım bence bitmez tekrar başlar....................

İşte Müjdeli Haber:
Duyumlarıma göre dizinin çekimleri hala Ankara/Çankaya Birlik Mahellesinde devam etmekteymiş ve atv ile anlaşılamadığından yeni kanal aranıyormuş, yani dizimiz tamamen bitmedi :)

ne kadar doğru bilemiycem yaw bi sitede okludum

dizi %1000,000 devam ediyor

arkadaşlar ben son haberleri vermeye devam ediyim.isteyen inanır istemeyen yok sen atıyon başkası başka dedi der.nusret Çetinelle konuştum şimdi.dizi kesinlikle ve kesinlikle devam edicek...hiç bir oyuncu çıkmayacak ve yeni oyuncular giricek...en son yazdığım yazıda sözleşme tarihinin belli olduğunu söylemiştim o iptalmiş ve başka kanallarla görüşmeler başlamış. son durum bu...herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…