Bizim Evin Halleri - Kanal 1

cemrem çok güzel bu ya :) misket rüzgar aşkını çok özlemişiz senağlama

dizii bitti demiş cantuğ acaba dizi içinmi dedii kendi içinmiiiCADIARZUCADIARZUCADIARZU
Çok üzgünüm çoook:mymeka:senağlama
ne yaptılar ne ettiler diziyii bitirdilerr:mymeka::mymeka:

yazık.oldu
ferhunde.hanımlar.gibi
sesssz.sedasız.fınalsz
halletiler caaaanım dizimizi

bence cantuğ başka projelerde görüşürüz derken kendisi için demiştir. dizi bitmiş olsa şebnem falanda beklemedeyiz demez dizi bitti derdi.

hep tiyatrocuların rol aldığı,bana göre kaliteli bir yapımdı
ferhunde hanımlar zamanında beri izlerim,hangi kanala gitse takip ederim
seyirciye bu kadar saygısızlık yapacak bir ekip değil onlar
atv yi KINIYORUM!

senelerin dizisini böyle harcadığı için(

dizii bitti demiş cantuğ acaba dizi içinmi dedii kendi içinmiiiCADIARZUCADIARZUCADIARZU
Çok üzgünüm çoook:mymeka:senağlama
ne yaptılar ne ettiler diziyii bitirdilerr:mymeka::mymeka:

kendi için demiştir ya ben şubata kadar bekliycem o zamnada yayınlanmasa bitmiştir :1no2:benim umudum var hihoyyyt

çok şaşırdım ya ayıp bişey sessiz sedasız finalsiz dizimi biter seyirciye saygısızlık zaten atv ye yazdıgımdada cevap alamadım ne kadar ayıp

ya bu atv sınır oldum bır dızıyı hakkıyla yayınlayamayacaksın neden alırsın o zaman kendı kanalına ya ne olur sesımızı duyan yokmu dızımız kaldıgı yerden devam etsın lutfen bu kadar olmaz ızleyıcıye yapılmaz bu kızlar ımza kampanyası baslatıyorum
dızının baslamasını ısteyenler attakı ımza gıbı imzalar eklesın

amannnnnn biz burda boşa konuşuyoz bence artık unutsak iyi olcekk

yazılanlar doğrumu gercekten yaa valla cok üzüldüm inşallah doğru deildirde dizimiz bitmez..

final yapmadan bitirdikleri zaman sinir oluyorum yıllardır yayınlanan bir dizi birsürü izleyicisi var seyirciye saygısızlıktır bu bari bir iki bölüm final çekselerde sinir etmeseler bizi

kızlar nette dızımızın show tv anlastıgı yazıyor hatta show tvde tanıtımları bıle varmıs ınsallah.........

hadi yaa inşallah doğrudur. bi bakim show tv ye. hatta tvlere bizim buranın linkinimi yollasaakki, baksınlar bi ne kadar istediğimize :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…