Bizim Evin Halleri - Kanal 1

pisiko kamuranın işleri bunlar enazından şimdilik öyle gözüküyor,valla bu akşamı iple çekiyorum.ha şöyle accık canlancak gibi görünüyor

Bende canlanacak dedim ama özeti okuyunca moralim bozuldu pek birsey degismeyecek sanki dila okula gidiyor bence sömestr tatilinde gelecek oynayacak ismetle sayhanın arası bozuldu birazad onların yası tutulur valla bu dizi iflah olmaz artık ne yapalım alıskanlık izliyoruz

ewt ya aynen katılıyorum sana ama dila tatilde oynayacaksada bi anlamı yok tatil bitince yine yok..bence cıksın ölü yada dirisi..canlanmaya hiç niyeti yok polis daha kamuranı arastıracak buda 1 ay sürer heral..-tatlicadiarzu-

ben yemek programına transef oluyom ii ce sıktılar tadı tuzu yok :dilcikar:

alışkanlık olmuş bu dizi bende seyretmeden edemiyom bugün seyretmeycem dedim ama dayanamadım:mymeka:

sende terket bizi terkeden terkedene-tatlicadiarzu-

bence sizde transfer olun.kaydirigubbakcemile
Ecik gozunuz gonlunuz acilsin.:jeyyar:
bence dila sezon sonunda bulunur.klava:
ozamana kadar fenalik gecirirsiniz valla-tatlicadiarzu-

bence sizde transfer olun.kaydirigubbakcemile
Ecik gozunuz gonlunuz acilsin.:jeyyar:
bence dila sezon sonunda bulunur.klava:
ozamana kadar fenalik gecirirsiniz valla-tatlicadiarzu-

ben zaten tekrarlarını izliyorum yemekteyizinsengözlerimebaksanab.ama onun için b.e.h vazgeçemem imkansız....:asigim::asigim:
beh yılların dizisiihihoyyythihoyyyt

bi sen bir ben kaldık desem yeridir meldodiesim:roflol::roflol::roflol:
pelincan var birde.
cemre su buraya yumruk havayaaaa:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt

valla bende sıkılıdım bugün cogunlukla yemekteyiz programına baktım acıyorum b.e.h aynı seyler değiştiriyorum fena baydılar..

ya kamuran kaçırdı işte hızlı bir şekilde çözseler olayı çatlıcam artıııııııııık

Kara bulutlar dağılmıyorYayın Tarihi : 21 Kasım 2008

Çetin ve Neva, Zeliş ve Ayvaz konusunda Zeliş’i kurtarmak için işbirliği içine girmişken Rüya,
bu manzara karşısında öfkeden ve kıskançlıktan deliye döner. Zeliş’in Rüzgar’a olan aşkı gittikçe büyürken Peyami’nin önerisi, Zeliş’i Rüzgar’dan ve ailesinden ayrılmaya mecbur eder. Zeliş, abisinden korunabilmek için Peyami’nin uzak bir tanıdığının yanına gönderilir.

İsmet ve Sayhan, Cem’den gelen telefonla yıkılırlar: Morga, Dila yaşlarında bir kız çocuğu getirilmiştir.

ooooooofffff oooooooooffff artık biraz sonuca gitseler diyorum bu ne ya böyle haftalardır aynı konu,şu Dila olayını da açığa çıkarsalar :mymeka:artık çatlıycam ya:roflol::roflol:

merhabalar burdan sürekli takip edip hiç yorum yazmamıştım ama artık dayanadım bu nedir ya böyle bir dizi hiç bir adım gitmezmi bu kadarda işkence yapılmazki izleyenlere fenalık geldi valla ismet' in saysay'a haksızlığıda insanı delirtir diceksinizki izleme o zaman ama yıllardır ki alışkanlık birden kesemiyorum işte

hım bu dila olamzzdilayı öldürselerdi baştan öldürülerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…