ben bugün seyredemedim neler oldu.diladan bi haber varmı.yemekteyiz yarışmasını seyrettim valla,yeterya dalgamı geçiyo bunlar bizleklava:
aynı değişen bişey yokbenneyaptımkibende bbenneyaptımkiugüm o kadar dikkatli seyretmedim :1closedeyes:
bıktık artık güzel gelişmeler olsun trt deki gibi eğlenceli bir dizi olsun.bıktık entrikadan hayat zaten yeterince zor bide dizi seyrederken gerilmeyelim....klava:
valla ben reyting aldıklarını zannetmiyorum daha cok izlenilmiyo bence böle giderse kimse izlemeyecek baksana b.eh.ciler yemekteyiz programına transfer olmuşlar.-tatlicadiarzu-burdan okuyolarmış yorumları neler oldugunu.izleyen yook..
Nihayet Kamuranın ne oldugu cıktı ortaya bence şizofren o kadın hareketlerı öyle gösteriyor e bu zamana kadar niye beklediler ya metin yazamıyorlar sanırım bize bıraksalar neler yazarız neler
valla ben reyting aldıklarını zannetmiyorum daha cok izlenilmiyo bence böle giderse kimse izlemeyecek baksana b.eh.ciler yemekteyiz programına transfer olmuşlar.-tatlicadiarzu-burdan okuyolarmış yorumları neler oldugunu.izleyen yook..
kızlar sayhan günlükten ne okudu o ara kızımla uğraşmaktan anlamadım?
cvpp bekliyorummm.tabiki yemekteyize transfer olmayanlardan:))
bu arada ben gece izliyorum yemekteyizi.
b.e.h tekrarı yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?