Bizim Evin Halleri - Kanal 1

ben bugün seyredemedim neler oldu.diladan bi haber varmı.yemekteyiz yarışmasını seyrettim valla,yeterya dalgamı geçiyo bunlar bizleklava:

hayır canım değişen hiç bi şey yok ne dila var nede bi ipucu hala dilanın resimlerini dagıtıyolar...ismet yine aynı iyce bunalıma girdi..sayhan desen kafayı yemek üzere ismetin davranışlarından dolayı,aynı yerinde sayıyo diziii.klava:

Bugünde pek degısen bırsey yok hatta hıc degısen bırsey yok diladan ses yok ismet hala sayhana saldırıda neva safa faciası oldu yine her zaman gittikleri cafeye safa hicranla geldi nevada oradaydı offf ya yok işte takıldı kaldı senaryo

Komiser Cem, Dila’nın kaybolmasının geçmişle bir ilgisi olabileceğini düşündüğünden Keriman’ın günlüklerinin peşine düşer. Sayhan, Keriman’ın eski günlüklerini okurken Kamuran’ın kardeşiyle ilişkisi hakkında daha önce anlattıklarının doğru olmadığını fark eder. yarın biraz heycanlı olacak sayhan sonunda kamuranın ne oldugunu anlayacak..

ay çok şükürrr deişik bşy oluyo desene cnm.. valla hergün buraya bakıyorum belki bi kaç gün sonrasını yazarsın diye:)

artık biz burdan takip eder olduk kızlar
çünkü yemekteyiz le çakışıo
ve sıktı maalesef de
sizler yazın biz okuyalıım
zaten pek bişey de değişmioo
baksana aynı konuyu nerdeyse 1 ay olcak işilioo
bu dilann kaçırldığı 3.hafta değilmii

aynı değişen bişey yokbenneyaptımkibende bbenneyaptımkiugüm o kadar dikkatli seyretmedim :1closedeyes:

bıktık artık güzel gelişmeler olsun trt deki gibi eğlenceli bir dizi olsun.bıktık entrikadan hayat zaten yeterince zor bide dizi seyrederken gerilmeyelim....klava:

slm bayanlar bende cok sıkı bır takıpcısıydım fakat busezon hıc ızlemedım dıyebılırım o saatler yemekteyız progmanı ızlıyorum bırazda ondan.
yanı butun entrıkalar nutun kotu olaylar budızıdekılerımı buluyo anlamadım gıttı dıla kacırılmıs falan artık gelecek sezona bulurlar dılayı anca yanı buarada cemrem sen nasılsın busezon nasıl sana gore eskısı gıobı gelmedı bana pek

bıktık artık güzel gelişmeler olsun trt deki gibi eğlenceli bir dizi olsun.bıktık entrikadan hayat zaten yeterince zor bide dizi seyrederken gerilmeyelim....klava:

nerde o eskiden di neşeli günler demek böyle etrikalı olunca daha çokreyting alıyorlar hıh

valla ben reyting aldıklarını zannetmiyorum daha cok izlenilmiyo bence böle giderse kimse izlemeyecek baksana b.eh.ciler yemekteyiz programına transfer olmuşlar.-tatlicadiarzu-burdan okuyolarmış yorumları neler oldugunu.izleyen yook..

reyting uğruna dizi fanlarını sinir hastası ettiler gebersiceler

yemek programına olunca reytingleri düşmüştür düşsün hıh burdanda okuyorlarsa dizi düzeltsinler kağnı gibi gitmesin yoksa atv kapının önüne koycak :dilcikar:

Nihayet Kamuranın ne oldugu cıktı ortaya bence şizofren o kadın hareketlerı öyle gösteriyor e bu zamana kadar niye beklediler ya metin yazamıyorlar sanırım bize bıraksalar neler yazarız neler

Nihayet Kamuranın ne oldugu cıktı ortaya bence şizofren o kadın hareketlerı öyle gösteriyor e bu zamana kadar niye beklediler ya metin yazamıyorlar sanırım bize bıraksalar neler yazarız neler

baştan beri itici gelmişti o kadın kötükedihüso kesin dilaya miras kaldı ya o yüzden kaçırdı

:roflol::roflol::roflol: ayy melodies beni anlatmissin .
ben dila bulunana kadar izlememeye karar verdim
yemekteyiz programina transfer oldum.baydi cunku

kızlar sayhan günlükten ne okudu o ara kızımla uğraşmaktan anlamadım?
cvpp bekliyorummm.tabiki yemekteyize transfer olmayanlardan:))
bu arada ben gece izliyorum yemekteyizi.
b.e.h tekrarı yok..

kızlar sayhan günlükten ne okudu o ara kızımla uğraşmaktan anlamadım?
cvpp bekliyorummm.tabiki yemekteyize transfer olmayanlardan:))
bu arada ben gece izliyorum yemekteyizi.
b.e.h tekrarı yok..

kamuranın keriman hakkında yalan sölediğini okudu.kamuran ilk geldiğinde yegenimi görmeye geldim haberim olsa kardesime yardım ederdim onu yanlız bırakmazdım fln dediydi...işin aslı öle deilmiş keriman günlüğünde söle yazmış..ailesini yanına gitmiş hamileyken kamuran saclarından tutup onu sürüyerek ewden kovmuş ne idüğü belirsiz bi çocugu kabul edemeyiz die sayhan öğrendi bunu bakalım yarın ne olacak..

kızlar buda persembe özetiiii..Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008

Amcasının adamlarının da Zeliş’in peşine düştüğünü öğrenen Rüzgar, Zeliş’e ‘her zaman yanında olacaklarına’ dair söz verdikten sonra, onu bir moral yemeğine çıkarır. Zeliş ve Rüzgar yemeğin hemen ardından Zeliş’in bundan sonraki hayatı ile ilgili acı bir sürprizle karşılaşırlar.

İsmet ve Sayhan cephesinde ise işler sarpa sararken çift arasında üzücü anlar yaşanır. Diğer yanda ‘Kayıp Çocuklar Bürosu’ Amiri Cem, Dila’nın bulunması sürecinde Kamuran’ı yeninde sorguya çeker.

Neva ve Çetin’i son günlerde sürekli yan yana gören Ayvaz, geçirdiği kıskançlık krizinin ardından Neva’ya ummadığı bir tepki verir. Neva’nın ise Ayvaz’ın suçlayıcı ve aşağılayıcı tavırlarına yanıtı sert olur.

offf ya yine aynı şeyler özeti okunyunca morelim bozuldu ben diladan bi ipucu gösterirler die bekliyodum işe bak yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…