ewt bencede dila deildir uzatmak için yeni seyler buluyolar..gıcıklar.......hele ismete sinir olmaya basladım sayhana nasıl davranıyo..
evt sürwkli ona bağırıyor onu kötülüyor yazık sayhana:1closedeyes:
valla ben sayhanın yerinde olsam basmıştım tokatı öle sinir oldum bide günerin yanında asalıyıcı onur kırıcı sözler söeledi yazık valla..ah sayhan ah..
uf günerin yanında öyle, yapınca ağlayasım geldii :a015:neler hissetnin bilmiyor ismet hanım:1no2:
ewt ya bende bi garip oldum..ismet iyce bencil olmaya basladı sadece kendisinin dilaya üzüldüğünü düşünüyor bu kadına kafayı yedirtecekler bence aklı hastanesinede düşer dila ölürse valla.
arkadaslar kamurandan birsey anladınız mı kafam karıstı valla tam ipucu buldular dedik kadın öyle masum masum anlatıyorki herkesi inandırdı walla
ya o morgtakı dılaysa uzulurum ama artık bır sekılde dılayla ılgılı bırsey olsun artık bı haber gelsın ölu yada dırı
biran önce çözülsün iş ya aslında uzulüyorum ama bir yandan da o dila olsun istiyorum bıktım yani özetinde tespıt için gidildi diyor ama filmde sanki dilaymıis gibi gosterdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?