Bizim Evin Halleri - Kanal 1

iyi akşamlar bende dizinin eskiden beri hayranıyım.ama artık fenalık getiriyolar insana.önceleri ne kadar neşeli şen şakrak bi diziydi.şimdi ise hep üzüntü,gözyaşı,
ben zaten hepsini izleyemiyorum tam kızımın okul çıkış saati kızımı almaya gidiyorum,
çok az bi bölümüne bakabiliyorum.her akşam burdan yorumlara bakıyorum.ama bi şey kaçırdığımı sanmıyorum.çünkü dizi hep aynı yerde sayıyo.

valla ben sayhanın yerinde olsam basmıştım tokatı öle sinir oldum bide günerin yanında asalıyıcı onur kırıcı sözler söeledi yazık valla..ah sayhan ah..

uf günerin yanında öyle, yapınca ağlayasım geldii :a015:neler hissetnin bilmiyor ismet hanım:1no2:

Evet ya bu ismette bir hoş yani korkuyorum valla yüzünden kalpsiz kalpsiz bakıyor bağırıp duruyor yazık sayhana üzüldüm

uf günerin yanında öyle, yapınca ağlayasım geldii :a015:neler hissetnin bilmiyor ismet hanım:1no2:

ewt ya bende bi garip oldum..ismet iyce bencil olmaya basladı sadece kendisinin dilaya üzüldüğünü düşünüyor bu kadına kafayı yedirtecekler bence aklı hastanesinede düşer dila ölürse valla.

ewt ya bende bi garip oldum..ismet iyce bencil olmaya basladı sadece kendisinin dilaya üzüldüğünü düşünüyor bu kadına kafayı yedirtecekler bence aklı hastanesinede düşer dila ölürse valla.

kesin düşer akıl hastanesine kadına bak sana kime saldıracanı arıyor :mymeka:

öyle valla iyce kötü duruma düşürdüler kadını ne kadar iiydi simdi herkeze uzak kimseyi anlamayan biri oldu..kafamçokkarıştı

arkadaslar kamurandan birsey anladınız mı kafam karıstı valla tam ipucu buldular dedik kadın öyle masum masum anlatıyorki herkesi inandırdı walla

arkadaslar kamurandan birsey anladınız mı kafam karıstı valla tam ipucu buldular dedik kadın öyle masum masum anlatıyorki herkesi inandırdı walla

o kadın şeytan valla öle güzel rol yapıyo acındırıyo kendini..ben kerimana yaptıklarını bilmeseydim masum zannerdim ama deil...klava:

bence diziyi bu sene bitirsinler.çok üzülürüm belki ama artık yetti valla ya.sıktılar.hiç mi iyi bişey olmaz dizide yaa.zeliş gidiyor,dila kayıp,sely aglayıp duruyor,ismetle sayhan biribirini yiyor,rüya desen çetine gözlerini belerterek mız mız konuşması,neva sefayla hicranı görünce hep ağlıyor,ayvaz öldürme peşinde,ömür bile çıkmaz oldu nereye gidiyorsa dizi anlamış değilim.
hergün 20-22 share reyting alan dizi artık 10-11 share reyting alıyor.....
pessssssssssss yaniiiii pessssssssssss.......

of ya dila değildir inş morgtaki eğer oysa saçma olur bu senaryo sonrası nasıl olacak fikir üretemiyorum artık :uhm:

slm kızlar galıba dıla öldü
cem tlf actı ve morg a gıtmelerını soyledı selıye

ya o morgtakı dılaysa uzulurum ama artık bır sekılde dılayla ılgılı bırsey olsun artık bı haber gelsın ölu yada dırı

ya filmi sadece acıklı olarak izleyeceğiz heralde bundan sonra ya bağırtılardan sıkıldım televizyonun sesini kısıyorum artık tamam evimizden hikayeler ama içim fena oluyor neşeli şeyler izlemek istiyorum gülmek istiyorum öyle zzelişi düşürmekle de güldüremezler ya trt deki bölümler süperdi bayılırdım valla izleyince sesimizi duyun heeeeeeey senaristler yeni şeyler üretin dramaya girmeyin zaten toplum şuan drama olmuş kriz filan bari moraller düzelsin

ya zeliş gercekten gidecekmi merak ettim yada aglayıp zırlayıp ben gitmek istemiyorum deyip gerimi gelecek yada diziye yeni bi ailemi katılıyo acaba

biran önce çözülsün iş ya aslında uzulüyorum ama bir yandan da o dila olsun istiyorum bıktım yani özetinde tespıt için gidildi diyor ama filmde sanki dilaymıs gibi gosterdiler

biran önce çözülsün iş ya aslında uzulüyorum ama bir yandan da o dila olsun istiyorum bıktım yani özetinde tespıt için gidildi diyor ama filmde sanki dilaymıis gibi gosterdiler

ewt bence dila deildir oo..heycan katmak için diziye bence öle yaptılar..baktılar millet izlemiyo, merak edipte izlesinler die heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…