ewt bende dün izledim baya yakışmış rol nevaya..misket hala yok piyasada güya bi dizide oynayacaktı hatta arkadasın biri avsar film demişti.ask yakarda avsara ait orda oynarmı die düşündüydüm ama oynamadı dediğin gibi bakalım nerden cıkacak..
meltem cunbulun yerine misket olsaydı özcan denizin yerinede baş olsaydı tutardı bu dizi :lepi:
off tamam itiraf ediyorum dilayı ben kaçırdım,biliyorum çok sıkıldınız bu mevzu uzadıkça uzadı bu hafta içi çocuğu keçiören karakoluna teslim ediyorum nasıl sevindinizmi.?delirtti bu dizi hepimizi bulsunlar diloşu ölü yada diri yoksa ankaraya kadar gitmek zorunda kalıcam ,
ben ankaradayımda ne oluyor cnm?hiç bişey ismete soruyom cvp vrmiyorr şu dila nezaman bulanacak diyeee:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben ankaradayımda ne oluyor cnm?hiç bişey ismete soruyom cvp vrmiyorr şu dila nezaman bulanacak diyeee:roflol::roflol::roflol::roflol:
şu dila devlet meselesi oldu:roflol::roflol:
ben bugün seyredemedim neler oldu.diladan bi haber varmı.yemekteyiz yarışmasını seyrettim valla,yeterya dalgamı geçiyo bunlar bizleklava:
bu dizi 30-40-50 bölümlük dizilerden değil arkadaşlar olayları gerçeğe uygun zamanlıyorlar o yüzden
ben çok beğenerek ve ilgiyle takip ediyorum konuları hemen çözerlerse hem uygun olmaz hem de konu sıkıntısı çekerler çünkü dediğim gibi sürelik dizi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?