Bizim Evin Halleri - Kanal 1

meltem cunbulun yerine misket olsaydı özcan denizin yerinede baş olsaydı tutardı bu dizi :lepi:

eski rüzgar yani burak demirle benim resim.migrosta karşılaşmıştık..
1 sene felan önceydi tam haıtlamıyorum...:)
......................resim gitti

Son düzenleme:
onumuzdekı hafta hersey cözülür diye umuyorum evet ya ismette fecii bir kadın oldu üzüntüşü diyorduk simdide sinirli bir kadın oldu yeter yani bencede artık misketi gorsek biryerlerde özledik valla

valla kızlar ben artık izlemıyorum cok sıkıldım atv ye gecınce düzelır heycan gelır sandım dızıye dahada beter oldu arada acıp bakıyorum pekte bişi kacırdığımı sanmıyorum dızı olduğu yerde duruyo onun yerıne yemekteyız programını izlemeye başladım en azından o daha eğlencelı gelıyo bana

bu diziyi en başından beri takip edenlerden birisiyim.trt 1 deyken daha güzeldi bence.neşeliydi,dizi mantıklı ilerliyordu,ağlamaklı değildi.ne zaman kanal değiştirdi dizi de değişti,tuaflaştı.uztalımda uzatalım uzatalımda uzatalım diye olmadık şeyler yzdılar.diziye birilerini katıp durdular.diziye biri katılıyor,bir öğreniyorsunki aslında akrabasıymış mış mış..
bence senaryo tıkandı kaldı.senaristler daha ne kadar dolandıralımın derdinde.bunun içinde bir sürü abukluk olup biz biraz daha çıldıracağız
bu ağlamaklı diziler benim iyice sinirlerimi bozdu.iyice hayattan bunalır oldum.mümkün olduğunca izlemiyorum

Son düzenleme:
off tamam itiraf ediyorum dilayı ben kaçırdım,biliyorum çok sıkıldınız bu mevzu uzadıkça uzadı bu hafta içi çocuğu keçiören karakoluna teslim ediyorum nasıl sevindinizmi.?delirtti bu dizi hepimizi bulsunlar diloşu ölü yada diri yoksa ankaraya kadar gitmek zorunda kalıcam ,

ben ankaradayımda ne oluyor cnm?hiç bişey ismete soruyom cvp vrmiyorr şu dila nezaman bulanacak diyeee:roflol::roflol::roflol::roflol:

inanmıyorum dila hala bulunamadımı e yuh yani. seyirciyle bukadar dalga geçilmez. ben izlemeyi bıraktım sıkıldım artık, başlığı görünce girip bakayım neler olmuş diye dedim ama yine aynı dizide bi ilerleme yokmuş...

inş bugun bı gelısme olur ya artık sıkmaya basladı dılanın ya ölüsü ya dirisi bulunsun artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bende aynı fıkırdeyim artık yeter ya çözülsün artık bu dilanın durumu yoksa yenı olaylar cıkacak ısmet sayhan bırbırıne gırdı bırde onlar kuser falan ızleyıp dururuz artık

bu dizi 30-40-50 bölümlük dizilerden değil arkadaşlar olayları gerçeğe uygun zamanlıyorlar o yüzden
ben çok beğenerek ve ilgiyle takip ediyorum konuları hemen çözerlerse hem uygun olmaz hem de konu sıkıntısı çekerler çünkü dediğim gibi sürelik dizi değil

ben bugün seyredemedim neler oldu.diladan bi haber varmı.yemekteyiz yarışmasını seyrettim valla,yeterya dalgamı geçiyo bunlar bizleklava:

ben bugün seyredemedim neler oldu.diladan bi haber varmı.yemekteyiz yarışmasını seyrettim valla,yeterya dalgamı geçiyo bunlar bizleklava:

aynı değişen bişey yokbenneyaptımkibende bbenneyaptımkiugüm o kadar dikkatli seyretmedim :1closedeyes:

haklısında dizi çekmek kolay deil helede günlük bi dziiyi..önceden güzeldi sen sakrak sıkılmıyoduk normal aile dizisi gibiydi şimdi yılan hikayeesine döndü valla.madem konu bulamıyolar abartıyolar haftada 1 yayınlasınlar böle uzatıpta sıkmanın alemi neee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…