Seviyorum evetSeviyorsan eşini maalesef böyle kabul etmek zorundasın. Şükret annesi sizde yaşamaya kalkmıyor. Senin kocan asla hayır demez gibi geldi bana.
Ailemdende bisey gormedimcekilmez ben bosanirdim galiba.
Kotu niyetli degil aksine cok merhametli ve iyidir ama yetmiyorBen olsam daralırdım bu rutinle, eşin kötü niyetli olmayabilir, ama insan mutlu da olmaz yani
tamamda evlilik degilki bu. ev arkdasligi gibi birsey.bak 10 yillik evliyim. esim isten eve gelir cocuk cocuk hemen cikariz. bizimle vakit gecirir. yeri gelir anneme birakirim bas basa birseyler yapariz. ve en az hafta 2 3 cinselik olur onuda o cogu zaman ister yani sirnasir:) siz dha yeni evlisiniz 40 yillik evililer gibi yasiyorsunuz.Ailemdende bisey gormedim
Evlenince ozgur ve rahat oldum
Karismaz hicbiseyime
Ama hic paylasimimiz yok bu uzuyor beni
Bosanmayi dusunmedim hiccekilmez ben bosanirdim galiba. daha yeni evli sayilirsiniz. cinselik bile au simdiden oda... gitsin anasiyla otursun siz fazlaliksiniz hayatinda. birde cocuk yapiyorusun boyle adamdan
bana ev arkdasi degil es koca lazim:)Bosanmayi dusunmedim hic
Seviyorum iyidir merhametlidir rahat ettirir ama paylasimimiz yok
Cocugu esim cok istedi
Bende istedim oyalanirim hem diye
Hic degilse onunla vakit geciririm
Ahh soyle bakiyorumda nisanliyken bile en fazla 1 saat vakit gecirirdik hemen eve birakirdiyufff bu ne böyle iyi patlamıyorsun
zorlaya zorlaya bir düğüne götürsen bir gününü kendi ailene ayırsan
bir gün onun kararına bırakmadan sinema bileti alıp sinemaya gitseniz artık ailesinin annesi değil sen ve çocuğun olduğunu anlasa
bir de kendin konuşmayı denesen
Masallah biz hic bole olamadiktamamda evlilik degilki bu. ev arkdasligi gibi birsey.bak 10 yillik evliyim. esim isten eve gelir cocuk cocuk hemen cikariz. bizimle vakit gecirir. yeri gelir anneme birakirim bas basa birseyler yapariz. ve en az hafta 2 3 cinselik olur onuda o cogu zaman ister yani sirnasir:) siz dha yeni evlisiniz 40 yillik evililer gibi yasiyorsunuz.
Bence sizinle vakit gecirmekten hoslanmiyor
Sohbet yok
Gezme yok
Beraber bi sey yapmak yok
Tatil yok
Bebegi iyi tutturmus bu haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?