Hayir katlanamiyorum aslindaBenim kafam en cok cinsellige takildi. Bir evliligin en onemli 2. unsuru. Beni memnun etmiyor kendi zevkine odakli diyorsunuz mesela katlanabiliyor musunuz buna.. Bizim evliligimizde bosanma sebebi bu mesela
Beni seviyor buna eminim+1
Ama nisanliken bile en fazla 1-2 saat vakit gecirirdk hop beni eve birakirdi
Eeee, adam nisanliyken de konu sahibesine ayilip bayilmiyormus zaten. Yani o zaman cok ilgi gosteriyordu simdi okuzlesti gibi bir sey yok.
Sizi takmayan, vakit gecirmeyi sevmeyen adami almissiniz konu sahibesi simdi de ite kaka evlilik goturuyorsunuz. Cocuk da var, artik yaoacak bir sey yok adam sevmiyorsa sizi zorla sevdiremezsiniz.
Ay ins ne guzel yazmissin umarim ole olurrrEşinizin anne saplantısına bi çözüm bulamayacağım kesin çünkü benim eşimdede var anne saplantısı dahadoğrusu evlendikten sonra arttı fakat Memnun olmadığınız bütün özellikler bebekle beraber son bulucak bebeğinizle ilgilenmekten eksilerini görmez olucaksınız ve cinsellikten uzak olan adam artık size yanaşmak isteyecek ve siz yorgunluktan adım atamaz hale geleceğiniz için o kovalıcak siz kaçıcaksınız
Anaci olsun ama bi ailesi oldugunu da bilsinAnacı adamlar değişmez.
Benim babannem 2 sene önce öldü de öyle kurtuldu annem.
Anaci olsun ama bi ailesi oldugunu da bilsin
Esine vakit ayiranlar birlikte gezip tozanlar anaci degil mi
Bilmiyorum ya
Kafam calismiyo artikin
Peki bu yuzden mi benimle birseyleri paylasmak istemiyor yani akli annesinde miDeğil.Herkes annesini sever ama anne delisi olmak farklı bişey.
Haftada bir gidip görürsün ihtiyacı olunca ilgilenirsin eyvallah.
Ama her fırsatta anneme gidelim, anneme alalım,annemi de götürelim demek problem.Bu tür insanlar nolursa olsun hayatlarının merkezinden annelerini çıkaramazlar.
Peki bu yuzden mi benimle birseyleri paylasmak istemiyor yani akli annesinde mi
Benim le biseyler yapinca annesinden uzaklasacagini mi dusunuyor acaba
Bazen bunlar aklima geliyor kendini soyle bi rahat birakmiyor gibi
Cok haklisin cnm bencede suclu hissediyor ne uzak duruyor benden nede tam bagli gorunmek istiyor ne sisi yakiyor ne kebabi misali Bende dusundum bunu odaklanamiyor banaBence evet.Annesine karşı suçlu hissediyor kendini.Onu alsmış gibi hissediyor.Sanırım sizin kayınvalideniz iyi bi insan ki hayatı size cehennem etmemiş.Bu tür durumlarda kötü kalpli kayınvalideler hep oğullarının bu zaafını kullanarak gelinlerine hayatı dar ediyolar.Şu an hatta forumda bi konu var kayınvalidem hayatı alt üst etti diye, bi okuyun derim.
Bunun çaresi bence yok.Biz babanemden çok çektik.Bizi bile ondan çok sevmezdi(çocuklarını).Babanem de hep kendini acındırırdı ve daha çok kullanırdı babamı.Hep yanlızım hastayım diye ağlardı.Annemin hayatı da hep her yerde kvsi ile geçmiş.Tatiller, alışverişler, piknikler,yemekler,yatılı kalmalar ohoöldü de yeni yeni karı koca oluyolar 60 küsür yaşında.Düşün artık.
Esimle hic bagli degiliz birbirimize birlikte vakit gecirmeyiz ,bi yere gitmeyiz sohbet yok oyle uzun uzun, esimi sikayet ettim ablama ,bugun izinliydi esim arac kiraladi ona kiyafet almamiz lazim hep erteliyoruz yogun calisiyor diyo yok olmaz kaynimlarla kahvaltiya gittik ordan onlari biraktk evlerine hemen kaynanama gectk bi selale var oraya gidelim dedim kaynanamlara gecmeden yok olmaz,ayda 2 gun izni var hep annesigille piknige gidiyoruz bugun benim gunum diyor basbasa cikmiyoruz hemen annesigile ,ablamda dile getirdi ipleri eline verdin diye bbasindan beri boyle ama kahvaltiya giderken annesinide cagirdi gelmedi. tatil plani yapiyoruz annemide cagiralim diyo dedim bu son iki kisilik tatilimiz olacak bebek geliyor. 1,5 yillik evliyim
Balayindan dondugumuz ilk sabah sabahin 10 nunda hadi anneme kahvaltiya onu ozledim demisti
Tamam babasi yok ama bu kadarida fazla gibi
Esim sabah 6 aksam 8 de gelir gece 11 de dukkan kapatmaya gider 1 de gelir 3 saat goruyorum sadece gunluk
Ipleri eline vermekle alakasi var mi sizce?
Ama birlikte bisey yapmayi teklif etsemde beraber bi yere gitmeyi istemiyor
Yemege gitsek hop 15 -20 dk yer kalkariz,avm carsi pazar sevmez
Ama nisanliken bile en fazla 1-2 saat vakit gecirirdk hop beni eve birakirdi
Annesigile gitsekde onlarlada cok sohbeti yok aslinda ay bilmiyorum degisik iste
Ben sehir disina gitsem annesinde kalir
Ben iste calisirken gece 12 de cikardim vardiya olunca 12 ye kadar annesinde
Ben olmadan eve adim atmiyo adam
Cok konusmaz uzatmaz bi seyi cozum odaklidir ihtiyacimi sorar alir canimin istediğini her zaman,Isteyken 4-5 kere
arar
Biz anormalmiyiz birlikte gezen biseyler yapan ciftlere cok ozeniyorum
Cinselliktede genelde ben yanasirim zevkine odakli olur o da beni memnun etmez
Nasil bir evliligimiz var sizce bazen ben cok bunaliyorum
Teşekkürler yorumunuz icin evt evi icin cok ugrasir eksik olsun istemezsevgili konu sahibipamukkiz
saglikli bir flort sonrasi, modern usluplar ile adim atmadiginiz kanaatine vardim ben sikayet ettiginiz basliklari gorunce.
sonrasinda da diger konularinizi okudum, yorumum su.
esiniz evlenmeden evvel bakirdi, dolayisiyla da bir kadinin cinsellikte nasil tatmin edilecegine dair bir fikri yok. zaten cinselligi tanima ve ogrenme surecinde hamile kaldiginiz icin de aranizdaki fiziksel iliski hamilelik dolayisiyla sekteye ugradi.
diger taraftan...
tahminimce esiniz hayati boyunca birey olamadi. bu durumda siz evde yokken o evin erkegi olarak evde oturmak yerine, annesinin oglu olarak obur evde olmayi tercih etti. cunku bilmiyordu, bilmedigi sey de caiz ve cazip degildi kendisi icin.
sizinle hicbir sey yapmamasina gelince... adam flort etmeyi bile bilmemisken, evliligi nasil bilsin ki? ona gore para kazanacak, sizi ac-acik birakmayacak, kutsal kasenizde yavrusunu var edecek... eve aksam meyve, ekmek getirecek. evlilik bu.
esinizden cok sey beklemeyin. yapabilecekleri bunlarla sinirli. bunlarla mutlu olmaya bakin.
Evt kayinpeder vefat ettibence adam anneci filan değil
adamın ayda 2 gün tatili varmış...
günde 5 saat uyku vakti varmış.
adamın vakti yok ki. sanırım babası da yok. siz olsanız ayda 2 kere annenizi görebilseniz, babanız da olmasa ne yapardınız?
bu adamın çözümü daha az çalışacağı bir iş- her h.sonu tatili olsa mesela birinde sizle kalır birinde annesine gider. ki nişanlıyken de böyleyydi diyorsunuz 1 saat geçirirdik diyorsunuz herhalde 1 saat geçirecek adam sizinle 3-4 saat geçirse hiç uyuyamayacak !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?