bizim evliligimiz boyle ben bunaldim bu durumdan :(

Benim kafam en cok cinsellige takildi. Bir evliligin en onemli 2. unsuru. Beni memnun etmiyor kendi zevkine odakli diyorsunuz mesela katlanabiliyor musunuz buna.. Bizim evliligimizde bosanma sebebi bu mesela
Hayir katlanamiyorum aslinda
Cok acik yazmayayim ama oldu bittiye getiriyor 5 dk ancak suruyor
Benim isteklerimi onemsemiyor
Konusmaya kalksam tamam diyo
Iliski esnasinda yine aynisini yapiyor
Sadece onun zevki var
Zaten 10-15 gunde bir oluyor
Onceden reddetti bi kac kez artk yanasmiyorum o isterse oluyor
Tamam uykusuz gunluk 5 saat anca uyuyor ama yinede istese biseyler daha guzel olabilir 1,5 senede yalnizca 2 kere memnun kaldim zevk yasadim hep ole olsun diyorum yorgunum herzaman olmaz beni anlamiyon hesabi yapiyor

Beni seviyor buna eminim
Ihtiyacini sorar
Isteyken arar hep
Merhametlidir
Kirmaz rahat birakir
Kavga etmez ama
Boyle bir adam iste

Eşinizin anne saplantısına bi çözüm bulamayacağım kesin çünkü benim eşimdede var anne saplantısı dahadoğrusu evlendikten sonra arttı fakat Memnun olmadığınız bütün özellikler bebekle beraber son bulucak bebeğinizle ilgilenmekten eksilerini görmez olucaksınız ve cinsellikten uzak olan adam artık size yanaşmak isteyecek ve siz yorgunluktan adım atamaz hale geleceğiniz için o kovalıcak siz kaçıcaksınız

Ay ins ne guzel yazmissin umarim ole olurrr
Sizin oylemi oldu

Benm öyle oldu fakat bi kötü yanı oldu eskiden kv biz giderdik aynı apt olmamıza rağmen her dışarı çıkışımızda! Şimdi kv sürekli geliyo çocuk için yani ama tabi eşiniz sizin stresinizi görüp eskiye göre farklı olacaktır merak etmeyin ama kv stresi onlar yaşadıkları sürece var allah ömürlü etsin ama zor yani

Anacı adamlar değişmez.
Benim babannem 2 sene önce öldü de öyle kurtuldu annem.
Anaci olsun ama bi ailesi oldugunu da bilsin
Yoksa bende kv severim anlayislidir karismaz
Esine vakit ayiranlar birlikte gezip tozanlar anaci degil mi
Bilmiyorum ya
Kafam calismiyo artikin

Anaci olsun ama bi ailesi oldugunu da bilsin
Esine vakit ayiranlar birlikte gezip tozanlar anaci degil mi
Bilmiyorum ya
Kafam calismiyo artikin

Değil.Herkes annesini sever ama anne delisi olmak farklı bişey.
Haftada bir gidip görürsün ihtiyacı olunca ilgilenirsin eyvallah.
Ama her fırsatta anneme gidelim, anneme alalım,annemi de götürelim demek problem.Bu tür insanlar nolursa olsun hayatlarının merkezinden annelerini çıkaramazlar.

Peki bu yuzden mi benimle birseyleri paylasmak istemiyor yani akli annesinde mi
Benim le biseyler yapinca annesinden uzaklasacagini mi dusunuyor acaba
Bazen bunlar aklima geliyor kendini soyle bi rahat birakmiyor gibi

Peki bu yuzden mi benimle birseyleri paylasmak istemiyor yani akli annesinde mi
Benim le biseyler yapinca annesinden uzaklasacagini mi dusunuyor acaba
Bazen bunlar aklima geliyor kendini soyle bi rahat birakmiyor gibi

Bence evet.Annesine karşı suçlu hissediyor kendini.Onu aldatmış gibi hissediyor.Sanırım sizin kayınvalideniz iyi bi insan ki hayatı size cehennem etmemiş.Bu tür durumlarda kötü kalpli kayınvalideler hep oğullarının bu zaafını kullanarak gelinlerine hayatı dar ediyolar.Şu an hatta forumda bi konu var kayınvalidem hayatı alt üst etti diye, bi okuyun derim.

Bunun çaresi bence yok.Biz babanemden çok çektik.Bizi bile ondan çok sevmezdi(çocuklarını).Babanem de hep kendini acındırırdı ve daha çok kullanırdı babamı.Hep yanlızım hastayım diye ağlardı.Annemin hayatı da hep her yerde kvsi ile geçmiş.Tatiller, alışverişler, piknikler,yemekler,yatılı kalmalar oho öldü de yeni yeni karı koca oluyolar 60 küsür yaşında.Düşün artık.

Bi de kendi gözlemlerimi aktarıyorum.Kadın erkek fark etmez anne düşkünü olan tiplerde küçükken hep aynı şeyler yaşanmış.Annesi hep: doktora gittim çocukların seni çok üzüyo dedi, beni bırakıp evlenmezsin dimi, ben sensiz naparım, ben sana yemedim yedirdim içmedim içirdim, sana böyle fedakarlıklar yaptım vs gibi psikolojik baskılarla büyütülmüş çocuklar oluyo nedense.

Cok haklisin cnm bencede suclu hissediyor ne uzak duruyor benden nede tam bagli gorunmek istiyor ne sisi yakiyor ne kebabi misali Bende dusundum bunu odaklanamiyor bana
Bi gun oturuyoruz kalabaIikta buyudum ben bole sikiliyorum dedi cay iciyorduk balkonda yaz gunu daha dun gitmistk kv bi kotu oldum ,kv evi kalabaliktr hep 8 kardeşler eşim,dedimki askim bundan sonra sen her aksam annene git orda yemek ye istersen kal orda hep ben de kendime gore yemek yaparim madem ole mutlu oluyorsun ole yap dedim bu bi tokezledi yok olur mu askim ben seni gormeden yapamam falanlar o lafdan sonra annesine ugrasada pek soylemedive cokkisa ugradi. Korktu sanirim
Sukurki esimin bu zaafini kullanmiyor kv
Yok Allah var bi kotulugunu gormedim

Esi 'seninle birlikteyken anneme ihanet ediomusum gibi hissediyorum' diyen bir kadin vardi burda hem hicbir seye sasirmam artik

Sanirim cok calisiyor esiniz. Yorgun olabilir, anneci olabilir vs vs.. Haklisiniz ama bosverin..

Bebek gelince yavas yavas duzene girer hersey. Simdi bunlara takilmayin hamileligin tadini çıkartın. Tekrari olmayan gunler bunlar. Günlük tutun bebeginiz için. Hazırlıklar yapın. Esinizi bunlara dahil etmeye calisarak baslayin ise

bence adam anneci filan değil
adamın ayda 2 gün tatili varmış...
günde 5 saat uyku vakti varmış.
adamın vakti yok ki. sanırım babası da yok. siz olsanız ayda 2 kere annenizi görebilseniz, babanız da olmasa ne yapardınız?

bu adamın çözümü daha az çalışacağı bir iş- her h.sonu tatili olsa mesela birinde sizle kalır birinde annesine gider. ki nişanlıyken de böyleyydi diyorsunuz 1 saat geçirirdik diyorsunuz herhalde 1 saat geçirecek adam sizinle 3-4 saat geçirse hiç uyuyamayacak !

sevgili konu sahibi pamukkiz

saglikli bir flort sonrasi, modern usluplar ile adim atmadiginiz kanaatine vardim ben sikayet ettiginiz basliklari gorunce.
sonrasinda da diger konularinizi okudum, yorumum su.
esiniz evlenmeden evvel bakirdi, dolayisiyla da bir kadinin cinsellikte nasil tatmin edilecegine dair bir fikri yok. zaten cinselligi tanima ve ogrenme surecinde hamile kaldiginiz icin de aranizdaki fiziksel iliski hamilelik dolayisiyla sekteye ugradi.
diger taraftan...
tahminimce esiniz hayati boyunca birey olamadi. bu durumda siz evde yokken o evin erkegi olarak evde oturmak yerine, annesinin oglu olarak obur evde olmayi tercih etti. cunku bilmiyordu, bilmedigi sey de caiz ve cazip degildi kendisi icin.
sizinle hicbir sey yapmamasina gelince... adam flort etmeyi bile bilmemisken, evliligi nasil bilsin ki? ona gore para kazanacak, sizi ac-acik birakmayacak, kutsal kasenizde yavrusunu var edecek... eve aksam meyve, ekmek getirecek. evlilik bu.
esinizden cok sey beklemeyin. yapabilecekleri bunlarla sinirli. bunlarla mutlu olmaya bakin.

Teşekkürler yorumunuz icin evt evi icin cok ugrasir eksik olsun istemez
Bende aslinda onun bu karakterde oldugunu biliyorum
Ablam ipleri eline verdin deyince bende mi gevşeklik var dedim
Ama zorla guzelik olmuyor degismiyor ki

Evt kayinpeder vefat etti
Annesini ayda 2 kez gormuyor herhafta gideriz ve is cikislarida 10 dk da olsa gorur ugrar
Izinli gununde alisveris filan yapabiliriz ama o yorgun oldugunu ve annesine gitmek istedigini soyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…