bizim gelin canımı sıkmayı başardı..

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
ben baska sehırdeym ailem ıstanbulda. hepsı kardeslerım annem babm ıstanbul bayramda ıstanbula gıdecegım ıcın ablamın ıkı kızına elbıse alayım dedım hatta ablamın bırde oglu var. annemı aradım ben ıkı kıza sende oglanla abımın kızına bayramlık al dedım hepsıne ben alamam maddı olarak dedım cunku alınca pahalı alırım guzel alırımkı mutlu olsunlar dıye annemde tamam oglanla abınınkıne ben alırım dedı. bayramın bırıncı gunu ıkı yegenımın hedıyesını verdım abımın kızı onları gorunce aglamaya basladı kıskandı bende anneme sen bu cocuga bayramlık almadınmı dedım aldım dedı gıtmıs bı sıyah tayt birde cok cırkın tısort almıs benım prenses elbısesı gıbı elbısemı gorunce kıskandı cocuk aklıyla. neyse cok uzuldum aglamasına zaten senın elbısen yarın gelcek arabada unutmusum dedım. yarın oldu gıttım abıye cok guzel elbıse aldım ama gercekten guzel o kızlara 30+30 ıkısıne 60 odemıstım buna 70 e aldım sırf uzulmesın dıye. bu kız elbıseyı aldı gıttı bır sonrakı gun geldı dedıkı annem elbıseyı begenmedı dedı. onunde dantel yokmuş dedı hıc begenmedı dedı benım moralım bozuldu tabı sırf mutlu olsun dıye ıyılık yaptım her ıkı tarafada kotu ben oldum.. cok ıyı ınsanım ama bu durumları yasadıkca ınsanlardan soguyorum ben mecbur degıldım kımseye elbıse almaya suc bendemı bundan sonra nasıl davranmalıyım lutfen bana bırsey soyleyın..

Elbiseyi yeğenine almışsın beğenmemiş, bu durumda bizim gelin ne alaka anlamadım? Yengen mi beğenmedi yani? :26:

Çocuğunu sevindirdin diye teşekkür edeceğine birde beğenmemiş sende alma bundan sonra ne demişler iyilik yap denize at..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk gün olan yuzunden memnun olmamış gelininiz bence. ama herkes herkesin arkasından konusuyo yuzunuze bişey demediyse sorun etmeyin yuzunuze böyle bişey derse o zaman terbiyesizlik etmiş olur

Sizin bir suçunuz yok, maddi durumunuz hepsine almaya el vermediği halde sırf üzüldüğü için yine de gidip almışsınız. Gelininiz cidden görgüsüzlük yapmış dantellisini de o alıversin bir zahmet.

valla densizlik etmiş hediye beğenmemişlik olur mu o kadar uğraşmışsın, keşke üç kıza birden alaymışsın, o zaman istediğini alalım de çocuğuda götür derim içinden gelse de gelmese de, laf olmasın diye yani
yiğen çok olunca hediye problem oluyor böyle

Annesi beğenmedi diye yeğenlerini kayıracak değilsin ya. Boşver kafana takmaya değmez. Sen yine yeğenlerin için yap yengeyi önemsemediğin belli olur böylelikle.

kızı cok begendı mutlu sekılde gıttı annesı begenmemsı bırde soylemıs ınsan cocugu uzulmesın dıye soylemez ona kızıyorum

Dantellisini de kendi alsın kızına, sen düşünüp almışsın, ayıp etmiş...

Keşke annen deseymiş, parası yetmemesine rağmen yeğeninin üzülmesine dayanamayıp aldı diye...

Dantellisini de kendi alsın kızına, sen düşünüp almışsın, ayıp etmiş...

Keşke annen deseymiş, parası yetmemesine rağmen yeğeninin üzülmesine dayanamayıp aldı diye...

valla moralım cok bozuldu bu kadar vefasız davranmasına begenmese bıle cocuga soyleyıp onuda etkılıyor. elbıse cırkın dıye dahada zırnık almam. benım kızıma kayınbabam cope atmıycam kadar cırkın ucuz elbıse almıstı hatır ıcın gıydırdım saclarını yapıp ve tesekkur ettım ne dıyım ınsan var ınsancık var

Bir daha ki sefere alma o zaman.Aldım beğenmemişsin de.Hediyenin parası önemli değil.Ucuz mikatar iyi kıyafetlerde var.Bütçen ve zevk önemli.Düğün müğün olmadıktan sonra da,abiye almak anlamsız.

ben olsam sadece ablamınkilere alırım ve abimlerede söylememeye çalışırım, abla bi nebze insanı anlıyor mutlu oluyor, ama gelinler bazıları yani bide terslik yapıyor ve insanın moralini bozuyor, gelininiz ayıp etmiş öyle diyerek, gelin milletinin bazısına yaranılmıyor malesef zaten yaranmayada gerek yok, üzülmeyin takmayın kafaya, gerçi şöylede olabilir biranlık ağzından beğenmedim lafı çıkmıştır çocuğun yanında, çocukta sizin yanınızda sölemiştir, sonuçta herkes herşeyi beğenmez belki yüzünüze çok güzel dicekti kırmamak için, o yüzden takmayın kafaya

alırsam hepsine birden alırım almazsamda hiç birine almam.elinde 60 lira varsa 3'e böler o şekilde hediye alırdım...küçükte olsa hepsinin gönlü hoş olurdu...teyze olarak menun etmiş olabilirsin minikleri ama hala olarak olmamış....bide çocuğun önünde vermişsin hediyeleri...bu arada gelin belliki fena bozlulmuş..

Bir daha ki sefere alma o zaman.Aldım beğenmemişsin de.Hediyenin parası önemli değil.Ucuz mikatar iyi kıyafetlerde var.Bütçen ve zevk önemli.Düğün müğün olmadıktan sonra da,abiye almak anlamsız.

kız cok süslü ondan abıye aldım oylekı 3 cıceklı tacı aynı anda takar kafasının ıkı katı cıcekle gezer :) her daım yanında abıye canta tasır pıknıkte bıle ona guvenerek oyle aldım zaten ccouk cok begendı ucarak gıttı gelın begenmedım demıs aklım mantıgım kabul etmıo begenmese bıle cocuga demesı uzdu benı bende anneyım ama kızımın yanında cırkın demem etkılenmesın dıye cunku anne cırkın derse cocukların hevesı kırılmazmı

glın yoktu o sıra sadece kızı vardı annem ona almıstı bende sorun yok yanı annemle anlasmıstık

Çok üzülmeyin derim ben

Ama naçizane görüşüm 3 kız varsa üçüne de aynısını alın kıskanırlar çünkü ya da almayın

Keşke 3 üne de siz alıp parasını annenizden isteseymişsiniz ya da 20 tl lik alıp 3 tane alsaymışsınız

Hediye bu fiyatına bakılmaz ama çocuk çok olunca da bütçe zorlanıyor gelin de ablasına almış benimkini ayırmış diye düşünüp siz alınca da hıncını alamayıp beğenmedim demiş olabilir takılmayın fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…