bazılarına iyilik yaramıyor işte
glın yoktu o sıra sadece kızı vardı annem ona almıstı bende sorun yok yanı annemle anlasmıstık
işte paylasıyım dedım canım sıkıldı ve cıdden uzuldum .dahada almam ama sınırımden degıl kendımı uzmemek ıcın
sorun o işte onlar teyzeden gelen hediyelrle havalara uçarken diğeri öylece bakmış...
Ben anlamadım :26:
annemde ona aldı anlamadınız heralde hedıye degıl artı bayramlık yanı hepsıne alındı ıkısıne ben ıkısıne annem
bence kız yiğenleri ayırma hepsine aynını al hatta, unutmaz onlar valla
geline küsüp yiğene sırt çevirmek olmaz
kız kardeşinin iki çocuğuna hediye alıyor bayram için abisini kızına almıyor..parası denkleşmiyor...hediyeleri verirken abisinin kızı görüyor bana yokmu diyor üzülüyor.ertesi gün onun içinde bi elbise alıyor hemde 70 liralık ..gelinde beğenmiyor
kız kardeşinin iki çocuğuna hediye alıyor bayram için abisini kızına almıyor..parası denkleşmiyor...hediyeleri verirken abisinin kızı görüyor bana yokmu diyor üzülüyor.ertesi gün onun içinde bi elbise alıyor hemde 70 liralık ..gelinde beğenmiyor
sırt cevırmek degılde kendımı uzmemek adına yaklasmam daha
Bak sen şu geline, okadar para vermiş kadınn hediye ne olursa olsun beğenilirr olmamış bu..
Konu sahibi konuşmayın tavır yapın
işte canım, anneside dolduruyorsa çocuk öyle algılamaz ki, kaç yaşındalar,
ben özeniyorum çok yiğeni olana benim sadece iki tane var
abımın kızı 8yasında dıger elbıse aldıhım kızlar 4 ıla 8 yas arasındalar... ablamın kızları bana tapar..o yuzden bende cok duskunum onlara. o yuzden anneme onlara ben alayım erkek le kıza sen al dedım annemde aslında ıyı elbıse alır ogunde tayt alacagı tutmus benım sucum yok yanı kım ıster bayramda yegenını aglatmak abımlede aram cok ıyıdır
dantellisini de annen alsın canım de, mesaj yerine gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?