Dayımızı arasak asla kabul etmez özellikle karısı, zaten yıllardır da küsler, o kadar içleri rahat ki sanki bütün evler anneme kalmış, onlar orda altlarında lüks arabayla tatile gider gezer, annem burda kardeşimle geçinmeye e çalışıyor, evden dışarı çıkamıyor kardeşime yük olmamak için
Elinde imkan var sonuçta mirastan pay alabilir ve kardeşim rahat evlenebilir, diğer türlü kardeşim arabayı sattığıyla kalıcak, ödediği kredi de cabası. Hala dayına fazla para kalmıyor ditor
Yıllarca böyle nasıl olur hiç bilmiyorum valla inanın artık boşanma işini de geçti tamamen kardeşime üzülüyorum, elimde olsa düğününü yaparım kardeşimin ama biz de kredi ödüyoruz işte.
Babam da hiç dikkat etmedi, eğer yine dikkat etmezse bacağı bile kesilebilir Allah korusun, bile bile hareket etmedi, aslında iyi bir baba olamadı ama işte dediğiniz gibi hassas yapıda olunca böyle oluyor, merhamet duygusu fazla
İstedirdim gamsız olmayı
Kardeşimi bende çok takdir ediyorum, erkek çocuğu olarak böyle merhametli olması çok iyi ancak kendini yıprattığıyla kalıyor, bir de karşılığında dayına az para kalıyor diye laf duyuyor, çok üzüldüm ben de