“Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın.”

Şaka bir yana ben olsam açık açık sorarım neden bunu söylediğini en büyük şansımin ailem olduğumu neye göre böyle bir kıyas yaptığını..
Sormayı deneyeceğim.

Bence o söylemeden daha siz söyleyin yoksa o an söyleyince insan ne diyeceğini bilemiyor sinirden. Bi ara görüşünce dersiniz ne kadar şanslısınız benim gibi bi gelin aldığınız için bakalım ne diyor sjdjdjfjcj

'Hayırdır, İngiltere prensi ile mi görüşüyorum' deyin

Evet bir Lady Diana bir de ben kayınaile açısından çok şanslıyız diyin Ingiliz kraliyet ailesine gelin geldim coooook sansliyim de
layd diana şanslı değil di yazık ya kraliyet ailesi de olsa şanslı olmamak ne kötü

ALLAH tan konu sahibi şanslı

sonu diana gibi olmasın diana denince masum bakışı geliyor aklıma

layd diana şanslı değil di yazık ya kraliyet ailesi de olsa şanslı olmamak ne kötü

ALLAH tan konu sahibi şanslı

sonu diana gibi olmasın diana denince masum bakışı geliyor aklıma

Ben de onu dedim kız kraliçe Elizabeth hanım teyze gibi cadaloz gelmedi dünyaya hfdsddfggsd

Benim kaynanam da eşim için birkac kere bu salağa 50 tane kız verecek vardı ama almadı demişti imalı imalı.ben de son söylediğinde "ah valideciğim beni de 100 kişi istedi ama düşe düşe oğlunuza düştüm napcan kader işte" dedim. Ondan sonra bir daha söylemedi oluyor böyle şeyler. okkalı bir cevap verin bir daha söylemez ya da umursamayın kendi kendine söylesin dursun.

Biz çok iyi insanlarız demek istiyor ekonomik açıdan kastettiğini sanmıyorum

Çok şükür, aynısı sizin için de bizim için de geçerli, Allah denk getiriyor işte dengine diyin bence.

Benim kvde de yeni evliyken tutturmustu oglumu damat isteyen komşularimiz eve geldiler oglumu istediler filan oglum istemedi, ne kizlar buldummm, efendim eşim eve kiz getirmişmişte kiz evlenmeyi cok istiyormuş da eşim istememiş. Oturup bunlari dinlemiştim. Eşime anlatmistim bunlari, kv baya baya uyduruyormuş hepsini zaten inanmamistim. Hangi kizin anasi erkek evine damat istemeye gelecek. Allahm yarabbim

Kendilerini göge cikartiyorlar akillarinca...

benim sevgilimin annesi de benden once sevgilimin ciktigi kizlarin annesine bayildigini, birinin eve gelip x benden ayrilma diye agladigini falan anlatmisti. sevgilim de anne o oyle olmadi ki kiz baska bir seye agliyordu niye bana aglasin dedi. niye oglum senin icin aglamayacak kimin icin aglayacak diyor bir de.

hala o kizla gorusuyormus da cok saygiliymis da virt zirt. ben kayinvalidelerin konusurken beynini kullandiklarini dusunmuyorum acikcasi.

Canim ayni cumleyi bana da kuruyor neye istinaden bilemiyorum sabirla dinliyorum..

Ha bide bi kere sey dedi ‘’ sana gul gibi bakiyoruz ailenin evinde bile bu kadar bakildin mi ‘’
dedi sok oldum saygimdan sustum.
Evet cok varlikli bir aile ama benim meslegim zaten basli basina bir varlik rabbime sukurler olsun.. ailem de harika ama bu neyin ovmesi neyin guc gostermesi aklim ermiyor. Allah affetsin.
Kimseye soylemedim bu cumleleri esime bile benim icin utanc bunlari duymak ilk defa buraya yaziyorum rahatladim.

Ay ne irite edici bir cümle.
Ben ilk evliliğimde böyle bir söz duymadım. Kayınpederim on numara bir insandı. Beni çok severdi. Adanalıydı. Elleriyle bana Adana Kebap yapardı. Kayınvalidemde eşinden çekindiği için benim hakkımda olumsuz hiçbir yorum yapamadı.
ikinci evliliğimde eşim annesine beni anlatırken namazında niyazında, çalışıyor. Yüksek lisans mezunu, pek çok ülke gezmiş diye anlatmış. Benim eşimde sosyal içici, caminin yolunu bilmez, lise mezunudur. Kayınvalidem de “ o zaman seninle ne işi var” demiş. Başka konularda da anlattım. Kendi çocuğuna sevgi göstermeyen çok despot bir kadındı. Evlendikten 1 ay sonra iletişiminizi kestik. Yakın zamanda hakkın rahmetine kavuştu.
Büyüklerimiz kıymetli insanlardır, saygıyı hak ederler ta ki bizim kurduğumuz çekirdek ailemizin sınırlarını ihlal edene kadar. Ben şahsen konu sahibesinin karşılaştığı söze maruz kalsaydım neden böyle düşündüklerini, kendilerinde ne gibi bir fazlalık olduğunu bilmek isterdim. Şaka bile olsa her şakada bir gerçek payı vardır der daha temkinli davranırdım.

Ay son cümleniz süpermiş bence de çoğu konuşurken beyinlerini değil de totolarını kullanıyorlarkaynakları toto olunca muhabbetleri de böyle oluyor anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…