- 7 Ağustos 2019
- 555
- 2.268
- 113
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Şaka bir yana ben olsam açık açık sorarım neden bunu söylediğini en büyük şansımin ailem olduğumu neye göre böyle bir kıyas yaptığını..ay yıllarca söylenir
Neden şanslıymışım ki diğer gelinlerin gittiği ailelerden ne farkınız var diye bir sorun bakalım. Ne diyecek size.. Sonra bize yazın ona göre konuşalım.. Hani belki de gerçekten şanslıdırsınızo
Sormayı deneyeceğim.Şaka bir yana ben olsam açık açık sorarım neden bunu söylediğini en büyük şansımin ailem olduğumu neye göre böyle bir kıyas yaptığını..
'Hayırdır, İngiltere prensi ile mi görüşüyorum' deyinEvet hanımlar. Kaynanamın genellikle kurduğu cümle bu: Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın. Beni artık daraltıyor bu cümle. Kaynanam ve kocası memur emeklisi. Benim babam işçi annem de ev hanımı. Çok şükür ailemin yüzümü kızartacak bir ayıbı, suçu yok. Ama neye göre karşılaştırma yaptığını anlamıyorum. Mütemadiyen bu cümleyi kuruyor. Sizce nasıl tepki vermeliyim?
layd diana şanslı değil di yazık ya kraliyet ailesi de olsa şanslı olmamak ne kötüEvet bir Lady Diana bir de ben kayınaile açısından çok şanslıyız diyinIngiliz kraliyet ailesine gelin geldim coooook sansliyim de
layd diana şanslı değil di yazık ya kraliyet ailesi de olsa şanslı olmamak ne kötü
ALLAH tan konu sahibi şanslı
sonu diana gibi olmasın diana denince masum bakışı geliyor aklıma
ne bileyim diana deyince üzüldüm kadina ne bilemBen de onu dedim kız kraliçe Elizabeth hanım teyze gibi cadaloz gelmedi dünyaya hfdsddfggsd
ne bileyim diana deyince üzüldüm kadina ne bilem
Çok şükür, aynısı sizin için de bizim için de geçerli, Allah denk getiriyor işte dengine diyin bence.Evet hanımlar. Kaynanamın genellikle kurduğu cümle bu: Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın. Beni artık daraltıyor bu cümle. Kaynanam ve kocası memur emeklisi. Benim babam işçi annem de ev hanımı. Çok şükür ailemin yüzümü kızartacak bir ayıbı, suçu yok. Ama neye göre karşılaştırma yaptığını anlamıyorum. Mütemadiyen bu cümleyi kuruyor. Sizce nasıl tepki vermeliyim?
benim sevgilimin annesi de benden once sevgilimin ciktigi kizlarin annesine bayildigini, birinin eve gelip x benden ayrilma diye agladigini falan anlatmisti. sevgilim de anne o oyle olmadi ki kiz baska bir seye agliyordu niye bana aglasin dedi. niye oglum senin icin aglamayacak kimin icin aglayacak diyor bir de.Benim kvde de yeni evliyken tutturmustu oglumu damat isteyen komşularimiz eve geldiler oglumu istediler filan oglum istemedi, ne kizlar buldummm, efendim eşim eve kiz getirmişmişte kiz evlenmeyi cok istiyormuş da eşim istememiş. Oturup bunlari dinlemiştim.Eşime anlatmistim bunlari, kv baya baya uyduruyormuş hepsini zaten inanmamistim. Hangi kizin anasi erkek evine damat istemeye gelecek. Allahm yarabbim
Kendilerini göge cikartiyorlar akillarinca...
Ay son cümleniz süpermiş bence de çoğu konuşurken beyinlerini değil de totolarını kullanıyorlarbenim sevgilimin annesi de benden once sevgilimin ciktigi kizlarin annesine bayildigini, birinin eve gelip x benden ayrilma diye agladigini falan anlatmisti. sevgilim de anne o oyle olmadi ki kiz baska bir seye agliyordu niye bana aglasin dedi. niye oglum senin icin aglamayacak kimin icin aglayacak diyor bir de.
hala o kizla gorusuyormus da cok saygiliymis da virt zirt. ben kayinvalidelerin konusurken beynini kullandiklarini dusunmuyorum acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?