“Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın.”

Yav he he de geç. Daha büyük meseleler yoksa bu laf için yüzgöz olmaya değmez.

Kesinlikle öyle. O kadar çok atmasyon muhabbetleri var ki cogu kaynana boyle herhalde. Ya kendini yuceltir ya oglunu daha yetmezsd kaynim ve gorumcelerimin ne kadar mukemmel, kulturlu olduklarini kapilarinda herkesin sira oldugunu hatta evlilerken bile evlenmek isteyenlerin oldugunu filan dinlemiştim. Yaaaa SABİR ahh ahh

hahahahahash ayy allahtan ben kendisiyle sevgilim olmadan gorusmuyorum, onun yaninda soyleyince de aninda bozuyor anne yoo oyle olmadi diye kadina hem uzuluyorum hem de gulmemek icin zor duruyorum o bozulusu karsisinda

evlenince durumu guncellerim, seneye dugunume davetlisin sekerim

Kendilerini övmek için söylediği aşikar. Sizi küçük düşürmeye çalışıyor da olabilir. Ama amacının anne babanızı yermek olduğunu sanmıyorum.

Ben de 6 bucuk senedir eşim olmadan kendi kendime kaynişimi bii goreyim diye hiç gitmedim ama birlikte gidip başbaşa kaldigimiz anlara eşimle ilgili atmasyonlari sigdirmişti. Geri kalan kendini ve kaynana gorumceleri övmeyi eşim varken yapmisti

Demek evleniyorsun. Çok sevindim çok yakisiyorsunuz, gormustum Hayirli ugurlu olsun simdiden. Kaynana konularini bekleriz

Niye ayol sultan Saturhan in ibrikci basisimiymis büsbüs büyük babası
Heee taam de gönlu olsun

Biz çok iyi insanlarız demek istiyor ekonomik açıdan kastettiğini sanmıyorum
Yok sanmam iyi insan kendine methiyeler dizmez tabi bu kötüler demekde değil
Niyetinin bu olduğunu düşünmüyorum ayrıca maddi de değil maaşlarını hesabınıza aktariyorlarsa o baska
Tamamen laf salatası

"evet ne aileler ne gelinler var, sizde çok şanslısınız valla" deyin ve gülün
böyle şeyleri ciddiye almama taraftarıyım. sizde dalgaya aldığınızı belli edin
belli ki ciddiye alıp sustukça söylemeye devam edecek

Sizin gibi bir aileye benim gibi bir gelin vermis Mevla sizde çok şanslısınız de geç. Simdi o düşünsün neye göre

Hadsiz bir kadın olduğu aşikar. Siz daha şanslısınız benim gibi bir gelin aldığınız için de, geç. Bunu söylerken de bozulma. Ciddiye alıyor gibi görünme.
Allahını seversen memur olmuş da nolmuş yaaa... Sanki önemli bir meziyet.
Önce sen kendi içinde aileni onlardan düşük görme, kimseye de ne kendini ne aileni ezdirme.

Bana da öyle der kayınvalidem, davranış tutum olarak genelde ılımlı davranırlar bana karşı ondan öyle der mesela. Ben de cevap olarak, ben size iyi davranmasam hayatta böyle olmazdınız ikili ilişki belirler her zaman tavrı tutumu derim, susar oturur. Sanki bilmiyorum tırnaklarımı gösterdiğim an kedicik miyav'dan kükremeye evriliyor

Aile konusunda hep şanslıydım derseniz anlar inşallah

Sizde cvp olarak
Belki ben şanslı olabilirim ama sizde maşallah benden yana kadir gecesi doğdunuz kayınvaldeciğim diyin ...

Bence bu konunun altından daha fena bir şey çıkabilir. Siz kesinlikle kayınvalideniz bunu bir daha söylediğinde üstüne gidip ne demek istediğini sormalısınız. Belki sizi ve ailenizi sağa sola sordurdular ve kulaklarına kötü bir şey geldi de o yüzden bu lafı ediyor. Hem neden sürekli bu lafı ettiğini sorun, hem de sakın altta kalmayın.

Benim kayınvalide de ilk tanıştığımızda beni memleket farkından vurmaya çalışmıştı. Sonra ikinci oğluna kendi memleketinden birini buldu. Daha ilk senelerinde eltimle birbirlerine girdiler ve küçük oğlu düşman oldu kadına. Bu hayatta ne dilediğine çok dikkat edeceksin.

Kocam da çok şanslı benimle evlendiği için deyim geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…