- 19 Mayıs 2020
- 47.838
- 215.025
- 598
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
benim sevgilimin annesi de benden once sevgilimin ciktigi kizlarin annesine bayildigini, birinin eve gelip x benden ayrilma diye agladigini falan anlatmisti. sevgilim de anne o oyle olmadi ki kiz baska bir seye agliyordu niye bana aglasin dedi. niye oglum senin icin aglamayacak kimin icin aglayacak diyor bir de.
hala o kizla gorusuyormus da cok saygiliymis da virt zirt. ben kayinvalidelerin konusurken beynini kullandiklarini dusunmuyorum acikcasi.
hahahahahash ayy allahtan ben kendisiyle sevgilim olmadan gorusmuyorum, onun yaninda soyleyince de aninda bozuyor anne yoo oyle olmadi diyeKesinlikle öyle. O kadar çok atmasyon muhabbetleri var ki cogu kaynana boyle herhalde.Ya kendini yuceltir ya oglunu daha yetmezsd kaynim ve gorumcelerimin ne kadar mukemmel, kulturlu olduklarini kapilarinda herkesin sira oldugunu hatta evlilerken bile evlenmek isteyenlerin oldugunu filan dinlemiştim. Yaaaa SABİR ahh ahh
hahahahahash ayy allahtan ben kendisiyle sevgilim olmadan gorusmuyorum, onun yaninda soyleyince de aninda bozuyor anne yoo oyle olmadi diyekadina hem uzuluyorum hem de gulmemek icin zor duruyorum o bozulusu karsisinda
evlenince durumu guncellerim, seneye dugunume davetlisin sekerim
Niye ayol sultan Saturhan in ibrikci basisimiymis büsbüs büyük babasıEvet hanımlar. Kaynanamın genellikle kurduğu cümle bu: Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın. Beni artık daraltıyor bu cümle. Kaynanam ve kocası memur emeklisi. Benim babam işçi annem de ev hanımı. Çok şükür ailemin yüzümü kızartacak bir ayıbı, suçu yok. Ama neye göre karşılaştırma yaptığını anlamıyorum. Mütemadiyen bu cümleyi kuruyor. Sizce nasıl tepki vermeliyim?
Yok sanmam iyi insan kendine methiyeler dizmez tabi bu kötüler demekde değilBiz çok iyi insanlarız demek istiyor ekonomik açıdan kastettiğini sanmıyorum
Sizin gibi bir aileye benim gibi bir gelin vermis Mevla sizde çok şanslısınız de geç. Simdi o düşünsün neye göreEvet hanımlar. Kaynanamın genellikle kurduğu cümle bu: Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın. Beni artık daraltıyor bu cümle. Kaynanam ve kocası memur emeklisi. Benim babam işçi annem de ev hanımı. Çok şükür ailemin yüzümü kızartacak bir ayıbı, suçu yok. Ama neye göre karşılaştırma yaptığını anlamıyorum. Mütemadiyen bu cümleyi kuruyor. Sizce nasıl tepki vermeliyim?
Aile konusunda hep şanslıydım derseniz anlar inşallahEvet hanımlar. Kaynanamın genellikle kurduğu cümle bu: Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın. Beni artık daraltıyor bu cümle. Kaynanam ve kocası memur emeklisi. Benim babam işçi annem de ev hanımı. Çok şükür ailemin yüzümü kızartacak bir ayıbı, suçu yok. Ama neye göre karşılaştırma yaptığını anlamıyorum. Mütemadiyen bu cümleyi kuruyor. Sizce nasıl tepki vermeliyim?
Evet hanımlar. Kaynanamın genellikle kurduğu cümle bu: Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın. Beni artık daraltıyor bu cümle. Kaynanam ve kocası memur emeklisi. Benim babam işçi annem de ev hanımı. Çok şükür ailemin yüzümü kızartacak bir ayıbı, suçu yok. Ama neye göre karşılaştırma yaptığını anlamıyorum. Mütemadiyen bu cümleyi kuruyor. Sizce nasıl tepki vermeliyim?
Buna da sustuysanız siz daha çok laf işitirsiniz vallaHa bide bi kere sey dedi ‘’ sana gul gibi bakiyoruz ailenin evinde bile bu kadar bakildin mi ‘’
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?