- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Kendiniz kompleks yapmış olabilir misiniz peki?Hiç bir cevap vermiyorum. Çünkü öyle kesin konuşuyor ki biz böyleyiz yerini bil der gibi
Kendiniz kompleks yapmış olabilir misiniz peki?
Niye mesela sebebini sormadınız şimdiye kadar hayret doğrusu
Bi de bi kişi ne şanslısın deyince ve diğer taraf cevap vermeyince muhabbet
Eşim bir şey demez. Seninle evlendiğim için mutluyum, şanslıyım der ben de ona öyle derim. Kaynanam bunu der. Eşime bu konuyu hiç açmadım. Açsam annesini uyarır.Eşinin bu konudaki düşünceleri neler acaba? O da şanslı olduğunu mu düşünüyor yoksa annesine karşı bikaç şey söylüyor mu?
Amin inşallah.Ben olsam beslendiği ekmeği elinden almam sonra üst levele geçebilir.
Bırakın avutsun kendini .
Övünüyor işte kendi çapında, oyuncağını elinden almayın sonra ona buna sarar mazallah beterlerinden korusun .
Sizde benim gibi bi gelin aldığınız için çok şanslısınız deyin..Evet hanımlar. Kaynanamın genellikle kurduğu cümle bu: Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın. Beni artık daraltıyor bu cümle. Kaynanam ve kocası memur emeklisi. Benim babam işçi annem de ev hanımı. Çok şükür ailemin yüzümü kızartacak bir ayıbı, suçu yok. Ama neye göre karşılaştırma yaptığını anlamıyorum. Mütemadiyen bu cümleyi kuruyor. Sizce nasıl tepki vermeliyim?
Neden şanslıymışım ki diğer gelinlerin gittiği ailelerden ne farkınız var diye bir sorun bakalım. Ne diyecek size.. Sonra bize yazın ona göre konuşalım.. Hani belki de gerçekten şanslıdırsınızEvet hanımlar. Kaynanamın genellikle kurduğu cümle bu: Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın. Beni artık daraltıyor bu cümle. Kaynanam ve kocası memur emeklisi. Benim babam işçi annem de ev hanımı. Çok şükür ailemin yüzümü kızartacak bir ayıbı, suçu yok. Ama neye göre karşılaştırma yaptığını anlamıyorum. Mütemadiyen bu cümleyi kuruyor. Sizce nasıl tepki vermeliyim?
Bir şans olarak değil de seni aldık şükret der gibi konuşuyor.
Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de varmadim annecim..şans değil akılsizligim deİğnelemek manasında diyor. Yani ben seni oğluma istedim şükret manasında
Hiç bir cevap vermiyorum. Çünkü öyle kesin konuşuyor ki biz böyleyiz yerini bil der gibi
Ne zannettiniz ?onlar İngiliz dadısı disiplini ile yetiştirilmiş bir gelin alacaklardı ki siz çıkıverdiniz.çok şanslısınız çokBir şans olarak değil de seni aldık şükret der gibi konuşuyor.
Niye yani holding sahibi mi Kv yoksa KP kral mı? Altı üstü memur emeklisi işte ikisi de tövbe est
Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de varmadim annecim..şans değil akılsizligim de
Aynen ben sustukça söylüyor.Siz sessiz kalıp hanım hanimcik davrandikca daha da soyler o lafi
Siz de bir laf sokun ki ustunuze gelmeye korksun :)
Allah da sizi güldürsün çok güldümEvet bir Lady Diana bir de ben kayınaile açısından çok şanslıyız diyin
Sizde susmayın lafın iyisi şakayla söylenirmiş şakayla karışık soylesinAynen ben sustukça söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?