• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim gibi olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
internete oturuyor hemen diyorsun... acaba chat felan mi yapiyor hic gözlemledinmi ne yaptigini? bence evli ciftlerin bilgisayari uzaklastirmasi lazimmm. benim babam da hepp bilgisayar basinda. chat yapmiyor,. kendine ait bir sitesi var onu yapip duruyor 7 yildir.
cok nadir oturup sohbet eder, hic cikmaz disari, anemde bunaldi, ama hic müdana etmez, kaybeden o olur der, babam sonra yaklasir... yavas yavas.
bence sen bu bilgfisayari ne yapip et cikart evinden at camdan gitsin yaa :)
bence karistir biraz bakalim neler cikicak... umarim kötü birsey cikmaz... bence okadar cok calisan biri eve geldigine sevinir karisina sarilir oh bee is bitti evimdeyim der... bi kac saatin tadini cikarir yine tekrar ise gider.... bence bu böyle olmali...

umarim düzelir

bu arada gecmis dogum günün kutlu olsun ablacim. dogum gününü unutmasi cok kötüü yaaa...
hele gecmis olsun dememesi ayrii biii ayip etmis...

evet geçmiş dogum günün kutlu olsun ve aynı zaman da ANNE n için geçmiş olsun RABBıM acil şifalar versin..
benim de sana tavsiyem bugün geldiğin de kapıyı daha farklı aç mesela saçında bi değişiklik yap daha farklı giysiler giy bakalım bunları farkedecek mi yorgunluğu atması için bir bitki çayı hazırla ve masaj yap hergün daha farklı şeyler yap.. senin durumunu ben nişanlı olmama ragmen anlıyabiliyorum gerçekten çok kötü bi durum bazı erkekler bazen bayanları hiç anlıyamıyolar..

"acaba yoruluyormuki diyorum "

Yorulmaz olur mu ki be tatlım, adamcağız sabah 7 akşam 9 çalışıyor... Bak 14 saat çalışmış oluyor ..Az mı sence?
Demek ki stresini ve günün yorgunluğunu bilgisayar başında rahatlayarak geçiriyor...Sonra da doğal olarak "küütt" uyuyor...
Uykusu geliyor tabi doğal olarak...Sen de arada sohbet açarak , izinli günlerinde seni tatmin edecek şekilde eşinle vakit geçirerek ,plan yaparak bu açığı gidermeye çalışırsın...
Ama işten gelince çok şey bekleme bence eşinden :1no2:

bncede bazen sabretmek gerekiyor:çok üzgünüm:

arkadaşlar 1 aydır falan canım çok sıkılıyor ben 3 yıllık evliyim eşimle aramızda hiç muhabbet yok işe saat 7 de gidiyor akşam 9 da geliyor yemek yiyor bilgisayara oturuyor sonra uykusu geliyor yatıyor bu hep aynı biyerlere gitmiyoruz hep evdeyiz 2 yaşında oğlum var babasını zor görüyor çocuk acaba yoruluyormuki diyorum ama bu hep böylemi olacak

Slm güzelim öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun.
eşine gelince son 1 aydır otuyor demişsin belki onu pc başında oturmaya iten nedir onu anla o oturunca gene mi pcye geçtin deme çek sandalye getir 2 kahve ya da çay sende otur onun ne yaptığını görürsün ne zamana kadarmı sonuna kadar pes etmek yok kısaca hadi oyun oynuyor diyelim banada öğret de belkide pc de ikiniz bişeyler paylaşınca sende mutlu olucan ya da onun sevdiği bi tatlıyı yap eski güzel günlerinizden bahset sonra bitince omzuna uzan ve o günlere devam et eskiye bakıp gülün o da anlatır bölece farklı şeyler yapmış olursunuz ve birazcık olumlu düşünelim kızlar hep takıyoz biz erkekler öle değil hemen unutur biz heran aklımızda aklıma bu saatde bu kadar geliyor .....

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ben artık iyice sıkılmış vaziyetteyim bugün konuşacağım artık 3 gündür annem ağır hastaydı ben yanındaydım hiç geçmiş olsun canım annen nasıl diye hiç sormadı hatta dün doğum günümdü herkes tlf açıp doğum günümü kutladı o hiç ağzını açmadı.arkadaşlar insan sevincini üzüntüsünü sıkıntısını sevdiği insanla kocasıyla paylaşmıycakta kimle paylaşacak bazı arkadaşlar yoruluyordur demişler ama işi yorucu değilki makine teknikeri olduğu için mekine bozulursa buna iş düşüyor offf artık yaa bunaldım senağlama

Tatlım sana naçizane bir önerim olacak ... Anladım ki senin sıkıntın yorgunluğun dışında

bir şey ... Ben başta farklı düşündüm...

Eşinin ailenle arasında bir sorun mu var yoksa.... Yok eğer sorun filan yoksa bile senin

doğumgününü hatırlamaması için ne gibi bir bahanesi olabilir ki...

Bak inan amacım sana yardım etmek , bir basit fikir bile çok şeyi halledebilir prensibiyle

hareket ediyorum... Sen nasıl bir kadınsın bilemem , evinizi yaşantınızı da keza... Ancak

şöyle yapsan , eşine doğum günün oldupu gün baktın ki hatırlamaya pek niyeti yok gibi ,

sen şaka ve cilveyle karışık ;

"EEE aşkitom , bugün doğum günüm ... Bana ne aldın , almadıysan hemen al ... bekliyom haaa kulaklarını keserim valla almazsan ... biliyom ama benim kocişim alır zaten dimi aşkısı ... "
şeklinde bir konuşma nasıl olurdu ?

Amaç hediye filan değil , hatırlaması ve bir tatlı söz yeter ama maksat alıştırmaksa bu yaklaşım hiç de fena diil...

Şimdi kutlamamış, ona sitemle karışık ; "aşkım doğumgünümü unuttun heralde ... Ben çok üsüldüm biliyo musun ... hadi sana bir şans daha vereyim doğum günüm yarın olsun ! Ona göre , üzüntümün

geçmesi ve seni dövmemem için bir şans veriyorum , bakalım yarın ne yapacaksın heyecanla bekliyorum aşkımmm..."

Bazı erkekler gerçekten bu tarz samimi ve doğal konuşmalara bayılır, hem de sorun

yaşanmadan önlenir ...Gurursuzluk mu diyeceksiniz , bence asla ... bunun gururla

değil , çözümle alakası var... Yuvasında mutlu olmaya çalışmakla ilgisi var...

Son düzenleme:
Oyle bir zamandayiz ki, milletin ne konusmasi, ne gezmesi, ne gulmesi geliyor içinden...
Ona destek olun, bilgisayari kapatin, basbasa sohbet edin, derdi varsa paylasin
Sanirim bu tarz seyler suanda herkesde var...
çok zor çok...

Ahh son mesajinizi okumamistim ozur dilerim..
himm...acilen konusmaniz lazim...acaba kriz vurdu mu size ? hani dertten tasadan unutmus olabilir mi dicem...bilemiyorum...

bizdede öyle zamanla alışıyor insan))))))))))

Back
X