Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hava iyi olursa çıkarırım ama kötü olursa biraz zor o zaman ne zaman tartılırsam o zaman söylerim olmazmı zaten çok huysuz ecrinde bu aralar ayy geen kustu meyve yedirdim zaten zar zor kırk tane nazla kaşla göz arası peçeteyi buldu ben badisini çıkrdım arkamı döndüm ki çiğniyo sonra tabi boğazına takıldı çıkardı:)

bende sevmem nınım hiç heleki antepfıstıklı kadayıfı ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh:)))

iyi akşamlar kızlar..kaç gündür nurla uğraşıyorum..diş yüzünden huzursuz iştahsız diye sanarken idrar yolları enfeksiyonu çıktı kızımda..antibiyotik kullanıyoruz şimdi daha ii şükür..onun sitresinden 63 ken 64 olduneyvahedigeldismilekilo veriyim derken aldım.:kedi:kaç gündür deli etti beni gece uyumaz gündüz uyumaz yemez içmez birden ağlama kırizi başlar of ne günlerdei..şükür geçti..Allah bi daha yaşatmasın..hani derler ya çocuğum hasta olucağına ben hasta oluyum gerçekten öle insan kıyamıyo onların bu hallerine..balık yağı bizde kullanıyoruz ama iştaha pek bi etkisi yok..gelişimi için çok etkili prametüre bebeklere öneriliyo zaten.dr.bize sadece balık yağı kullanın başka bişey kullanmanıza gerek yok demişti..mecbue kızında uzun zamandır kusma var sanırım idrar tahlili yaptırdın mı canım..tüm bebişleri öpüyorum iştahlı bol gülücüklü günler diliyorum..

Arzucum çok geçmiş olsun canım. Bu kuzucuklar garip gerçekten hep anlatırlar ya annelik farklı işte şöyle işte böyle diye. Hiç bu kadar farklı bir duygu olabileceğini tahmin etmemiştim. Yani koşulsuz bir sevgi. Onun minicik bir hastalığı bile insanın gözünde dağ gibi büyüyor. Minicik bir gülümsemesi insana bütün yorgunluklarını unutturuyor.
Kız bebeklerde daha çok görülüyor idrar yolları enfeksiyonu. Berkay'da hastalandığında doktor idrar kültürü istemişti ama o temiz çıktı çok şükür. Yeni hastalık atlatmış biri olarak tahmin edebiliyorum üzüntünü antibiyotikle çabucak atlatırsınız inşallah.

Canım peçete mi midesini bulandırdı acaba? Geçmiş olsun sen nasıl rahat edersen. Bursa'da bugün hava sıcaklığı 20 derece olacakmış. Meteorolojiden baktım:))

Eveeeet. Büyük gün geldi. Bugün 1 Nisan sonuçları herkes özel mesaj olarak gönderirse herkesinki tamamlanınca bir önceki ayın kilosuyla birlikte açıklayacağım. Arzu zaten göndermiş.

geçmiş olsun arzucum eşimi bi bulsam bugün bile götürcem ama hadi ben yalnız götürsem nasıl yapcam yalnız başıma hem ecrini idare et hem işlem yaptır hem çantası arabası zor oluyo ama gene fırsatı olmazsa bi kaç gün içinde götürcem artık başka yolu yok ama arzucum bi çıkarışta 2 tane diş çıkarıyo yavrum iştahıda yok geceleride uyanıyo gece kaç kere uyandı bende sabah 5 gibi artık ağrı kesici şurup vereyim dedim mümkünmü yırttı kendini babası uyandı kızım aç ağzını yok zorla yarım ölçek içti baktım zorlarsam kusacak bıraktım peşini bende jel sürdüm yatırdım 6 gibi 7 gibi geri uyandı:)

mehtapcım hava güneşli görünüyo ama çıkarsammı bilemedim uyuttum şimdi vallahi sizden çok ben meraktayım verdiimi yoksa o kadar açlık boşunamı:)

Canım tek başına zor tabi. Bakalım doktor ne diyecek? Daha önce hiç idrar kültürü istedimi sizden?

Canım tek başına zor tabi. Bakalım doktor ne diyecek? Daha önce hiç idrar kültürü istedimi sizden?

evet yaptırdık iki daha önce kan ve idrar tahlilleri ama bu gidiştede doktor istemesede ben yaptıralım diycem

Arzu geçmiş olsun canım...

Mehtap birazdan özelden bildireceğim :)))

bende oğlumla beraber site içinde 1 saat gezdik ..
3 bebek ve 3 anne komikti ve çok keyifliydi...

Mecbuee canım 20 dereceyse çıkar Ecrini..
walla Ata 30 dk da arabsında gezerken uyudu eve geldik öğlen
bir kase tarhana ve yarım kase yoğurt yedi kuzum..Maşallah...
iştahını açtı açık hava...

Evet nınımın sonucu geldiiii. Bakalım mecbueden ne zaman gelecek???bilmiyorumkismile

selam kizlar bende geldim ayy sik sik giremiyorum eskisi gibi bende durumlar ayni hala annemdeyim
esim le bir ara konustuk eger geri gitmesem intihar edecekmisama hic pes etmiyecem geri gitmiyecem simdi 10 kat daha rahatim
kuzucuklar nasil ata berkay ecrin aysenur
ufugun ucuncu disi cikmak uzere ucu elime geliyor yani henuz dis eti yarilmadi ama yarilmak uzere ondan bazen cok huysuzlaniyor

vallahi sonuç zor gelecek gib nınım ama gelir bende merak ediyorum kız çok zayıfladınmı:)

bu arada kızlar bugün görümcem gitmişti eeg sonuçlarını almaya hiç problem yok demiş :))))çok mutlu oldum kızlar hatta görümceme demiş bebeyi tanıyan biri gelseydi keşke oda demiş bende tanıyorum sonra doktor demiş doktoruna gösterin isterse emarde çaktiririz burda sorun görünmüyo diye bende anlam veremedim bu doktora:)ama neyse kızmayacam hiç bu sefer:))))))ayyyyy nasıl mutlu oldum anlatamam sorun olmadığını biliyorum ama genede içimde burukluk vardı şimdi çok rahat ettim

vallahi sonuç zor gelecek gib nınım ama gelir bende merak ediyorum kız çok zayıfladınmı:)
Sen gönderinceye kadar söylemek yok:))sengözlerimebaksanab

Çok sevindim mecbue. Şükürler olsun. Yavaş yavaş herşeyi yapar artık:))

Teşekkürler canım biz de iyi olmaya çalışıyoruz. Berkay'ın fotoğraflarını gördün mü???

inş yapacak artık zamanla herşeyi şimdi herşeyi zamana bıraktım bakalım kendi doktorumuz ne diyecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…