Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Nınım bugün ben dışarı çıkamadım. Eşim çıkmıştı ona söyledim uğramış bahsettiğin pazara.
Sebze, meyve, incir,kayısı falan almış. Bir bayan varmış görevli bütün satılanlar organik ve sertifikalı demiş. Allah razı olsun senden yoksa biz bulamazdık burayı.

ne güzel mehtap organik besleneceksiniz:)bu arada kimse gelmemiş herkesler ve kuzucuklar iyimi:)

bende ebrizmi merak ediyorum yazacam ne zamandır unutuyorum nasıl acaba beril nasıl özledim cidden ebrizmide berilinde son zamanlarda naptığını merak ediyorum açıkçası

evet ya geçende ben düşünüyordum Ebrizim ve ilnarı..
ne yapıyorlar ? nasıllar ??

evet ilnarıda unuttum ama idile bakıyo evde pek gelmiyoduya ondan ebrizmi sordum yumyde gelmiyo artık pekCADIARZU

Rica ederim canım..bende bu pazar gidecektim ama sürprizzz
eşim nöbetçiymiş (((((((((
Haftaya pazar gününe kaldı artık...
evet onu bende okudum dergide
satılanların sertifikalı olduğunu..

Mecbue sen nasılsın canım..
Ecrin nasıl???
bugün az kabak, az patates, az havuç ve az kerevizi buharda pişirdim
içine az peynir katıp ezdim
60 cc de devam süyü koydum blendırdan geçirdim
yarısını yedi ama pek iştahla değil..oyalaya oyalaya yedi..
şu diş geçsede normale dönse bebişler...
bu tarifide netten buldum...

iyi olsunlarda gelmesinler canım..
sorun olmasın bebeklerinde..
insan merak ediyor değilmi...
bak sorayadan da ses yok
ne yaptı acaba..

Mehtap herhalde öğlen yemeğine çıkmıştır...

Kızlar merhaba,
Nınım tarif için teşekkürler bu diş iştahsızlığı geçmiyor malesef bizimki hala iştahsız.
Mecbue sizin oralarda da vardır belki organik satan yerler sen de ara canım.
Ebrizm benim face den de arkadaşlarım arasında. Oradan bir sorayım belki cevap verir.
Videoyu da dün çekemedim kızlar.
Kızlar ben Berkay'a balık yağı vermeye başladım.

canım rica ederim..
Balık yağı kilo içinmi veriyorsun ???

bugün canım mantı istedi..
bilin bakalım kızlar ben ne yaptım :))))))))))))
walla makarna haşlandı üstüne sarmısaklı yoğurt ve çokçok az yağlı sos 1 çay kaşığı kadar
ekledim..süperdi..orjinal mantı haltetmişşş :)))

Mecbue benim canın tatlı istediğinde hemen 2 kayısı kurusu ve 2 ceviz içiyle yiyorum
geçiyor krizim...

nınım normalde canım istemez ama her ay olduğumuz bi ay halimiz olurya o dönem benim canım çok istiyo yoksa elma falanda yiyince gidiyo tatlı ihtiyacım ama napıyım çok istedi canım yoksa şöyle bol şerbetli kadayıfta istemiyo deyilim vallahi ben çok yapıyorum onu makarna yoğurt işte makarna mantısı oda:)yazın en favori yiyeceyimdir kendisi:)

oyyyyyyyy şerbetli tatlıları hiçççççççççççççççççç sevmemmmmmmmm :)))))))))))

Mecbue Ecrinle birlikte 5 dakikalığına çıkabilirsin:)) Hem çocuk da hava almış olur.
Tatlı olarak en hafif tatlı sütlü dondurma tavsiye ederim.
Nınım afiyet olsun. ıyi gelmiştir ama yaramasın su olsun gitsin:))
Ben balık yağını biraz iştahı açılsın diye veriyorum. Doktora sordum verebilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…