slm kızlar bebişimin kafa ultrasonu çekildi temiz çıktı çok şükür nöroloji doktoruna gittik şuan herşeyi normal dedi başını desteksiz tutabiliyor ancak 6 aylık olunca mr ve eeg çekilcekmiş neden bunu istedi anlamadım inş bi sorun yoktur erken doğduğu için dedi doktor birde kızlar sizin bebeklerinizde kendi kendine gülüyormuydu benimki gülüyor baya doktor ilerde sana gülmeye başlaması gerek dedi kendi kendine gülmesi normal değilmiş ama şuan zaten çok küçük değilmi düzeltilmiş 6 günlük
nınım ve mehtap teşekkür ederim, ikinizde humanayı önermişsiniz yarın alayım eczaneden. benimki 3 saatte 80 ml tüketmeye başladı, zor yetişio süt bi de öğün aralarında hobi olarak elvincim emzirilmekten hoşlanıo.:) insallah faydasını görürüm... ayrıca bol kalorili gıdaların bende pek işe yarayacağına inanmıyorum, zira yarasaydı 15 gün önce süt fışkırması lazımdı:)
nınımcım bu arada deftere başladım dün. insallah allah oradan tarifler kullanacağımız günleride gösterir..
Berkay biberonunu iki eliyle tutup çok güzel itiyor:)))
nınım ve mehtap teşekkür ederim, ikinizde humanayı önermişsiniz yarın alayım eczaneden. benimki 3 saatte 80 ml tüketmeye başladı, zor yetişio süt bi de öğün aralarında hobi olarak elvincim emzirilmekten hoşlanıo.:) insallah faydasını görürüm... ayrıca bol kalorili gıdaların bende pek işe yarayacağına inanmıyorum, zira yarasaydı 15 gün önce süt fışkırması lazımdı:)
nınımcım bu arada deftere başladım dün. insallah allah oradan tarifler kullanacağımız günleride gösterir..
Canım www.dailymotion.com diye bir site var oraya yüklüyorum linkini kopyalayıp buraya yapıştırıyorum. Sen de eklesene görelim Ata'nın hareketli halini:))ekle canım ya..görelim yakışıklı Berkayımızı...
birde bu video ekleme olayını nasıl yapıyorsun ??????
yaa benim kızımda hiç emekleme çabası yok geri geri gidiyo bunuda kaç aydan beri yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?