Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
offf offf ne olacak bu bebişler...
canım Berkay nasıl ??
varmı diş sıkıntısı??

ayy evden aradım sonra eşimi ne oldu yaa niye tuşa basıp durdun diyo dedim ben deyil kızının marifeti diyince gülüyo :)olsun ben gelince bakarım dedi hayır bozulmasına deyilde içinde ecrinin doğduğundan beri her ay çektiyim fotolar var o zaman fotoğraf makinası bozuktu herşeyi telefona kayıt ettim o yüzden ben vermiyorum telefon ki zararlı diye o yüzden çekici geliyo ona kumandayıda babayla kavga ediyolar akşam eim açıyo bi kanal ecrin buldumu deyiştiriyo bide gülüyo başka kumanda verdim yıkayıp onun yüzüne bile bakmıyo bugün saçımı çekti saç tokasını alıp oynamak için bende ayyy diye bağırdım çünkü cidden canım yandı baktım oda aynı benim bağırdığım gibi ayy diye bağırıyo ve gülüyo

mehtap bilemiyorum diştenmi iki tane çıkardı üst üste iki tane daha şişti gözünü bi açamadıki kızım dişlerden her tarafı şişti dişlerinin

kızlar bebekleriniz biberon tutup kendi kendilerine içiyolarmı sütlerini

nınım ve mehtap teşekkür ederim, ikinizde humanayı önermişsiniz yarın alayım eczaneden. benimki 3 saatte 80 ml tüketmeye başladı, zor yetişio süt bi de öğün aralarında hobi olarak elvincim emzirilmekten hoşlanıo.:) insallah faydasını görürüm... ayrıca bol kalorili gıdaların bende pek işe yarayacağına inanmıyorum, zira yarasaydı 15 gün önce süt fışkırması lazımdı:)
nınımcım bu arada deftere başladım dün. insallah allah oradan tarifler kullanacağımız günleride gösterir..

gözün aydın hiram güzel haberler almışsınız. kendi kendine gülme konusu valla benimkide sürekli o halde, nörologun ve çocuk doktorunun da yanında birkaç kez yaptı kimse yaırgamadı durumu, benim de bu zamana kadar gördüğüm tüm bebeklerde bu refleks vardı. bizimde doktorumuz bir ay sonra sana gülmeye başlayacaktır demişti. hemen hemen düzeltilmiş 1 aylık olunca işte. ama başını desteksiz tutma konusu... benimki kafayı kaldırıp çevirio gögsüme yatırınca filan ama ölee desteksiz kafayı tutma henüz yok, acaba bu durum anormal mi yahu. elvinde düzeltilmiş 3 günlük oldu bugun...

Canım ya bu süper işte sağıp verdiğinde süt gittikçe azalıyor. Eğer seni emebiliyorsa gittikçe artacaktır sütün de.

ben hiç çay falan kullanmadım artsın diye o yüzden hiç fikrim yok sadece doktor bana rezene çayı iç diyodu ecrin gazlı olduğu için koca yaz geçti doğru düzgün bi karpuz yiyemedim vallahi gaz yapıyodu ecrine ne soğuk su içebildim zaten asitli şeyleri sevmiyorum limonata seviyorum onu bile içmedim ki sütü azaltıyomuş limon maydanoz nane hadi bakalım sende başla tariflere şimdiden:)))

ayyyyyyyyy kızlarrr Ata beni mahfediyorrrrr.......
imdatttttttt :))
yemiyor sebze yaptım dünde bugünde yemedi sadece yoğurt ve süt içiyor..
bugünkü sebzesini yemeyince bende tarhana yaptım tavuk suyu ile yedi walla..
tarhanayı seviyor ama hergünde verilmezki...

Mecbue Ata biberonu keyfi isterse 1 dk falan tutuyor sonra ağzından çıkarıp bakıyor :)))

Kornelya rica ederim canım..
bak seninki emiyormuş lütfen dahada sık ver memeni..
böylece biberon ve sğmakdan kurtulursun ..zaten emdikçe çoğalıyor..
bak ilk zamanlar elimle göğüs ucunu sıkıyordum süt gelsin diye birtürlü gelmiyordu
Ata'nın dudaklarını zorla değdiriyordum inan dudağı değer değmez süt damlıyordu göğsümden...

Mehtap bu aralar Berkay iter biberonu tabii diş olayı işte...

Kızlar Ata hiç emekleme hamlesi yapmıyor
galiba direk yürüyecek tossbaa..
yanıma oturtuyorum dönüp üstüme saldırıp ellerini yakama yapıştırıyor
kesin öyle yaparak kalkmaya çalışıyor...

Nınım desteksiz oturtuyor musun? Desteksiz oturmaya başladıysa bir sonraki hareket yatar pozisyondan oturma pozisyonunua geçmekmiş. Emeklemek bir gelişim basamağı değilmiş zaten direk yürür inşallah.Çünkü emeklemeyen bebek daha çabuk yürüyor:))

canım yarım saat kadar oturuyor desteksiz sonra sıkılıyor ..
hele bu ara hiç oturmuyor otursa bile kalkmak istiyor..
yatar pozisyondayken yanında minder varsa ona tutunarak oturma hamlesi yapmak istiyor ama
yapamıyor henüz..
önceden dönencesini çok severdi
şimdi yatırıp dönecesiyle biraz zaman geçirsin diyorum basıyor çığlığı..

Emeklemeye çalışırkenki videosunu çekip eklerim:)) Tam bir komedi bizimki.
Yürümek mi??? Ona daha çok var herhalde..

ekle canım ya..görelim yakışıklı Berkayımızı...
birde bu video ekleme olayını nasıl yapıyorsun ??????

yaa benim kızımda hiç emekleme çabası yok geri geri gidiyo bunuda kaç aydan beri yapıyo

ekle canım ya..görelim yakışıklı Berkayımızı...
birde bu video ekleme olayını nasıl yapıyorsun ??????
Canım www.dailymotion.com diye bir site var oraya yüklüyorum linkini kopyalayıp buraya yapıştırıyorum. Sen de eklesene görelim Ata'nın hareketli halini:))

yaa benim kızımda hiç emekleme çabası yok geri geri gidiyo bunuda kaç aydan beri yapıyo

Canım bizimki de komik yani poposunu kaldırıp kendini ittirmeye çalışıyor ama beceremiyor:)) Bu akşam çekip yarın eklerim videosunu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…