Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merhaba kızlar..biz bu ara maşallh çok iyiyiz:)sabah parka gittik kızım kovasıyla kumla oynadı salıncğa bindik birazda bisikletiyle dolaştı..eve geldik yemeğinin yedi uyuda:))çalışmak çok güzel ama küçük çocuğu oln annelere çok üzülüyorumbebişinden ayrı geçecek kocaman bi gün Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor..kızım uyandı.

canım annenler bu yakada değillermi ?
biraz zorlanırsınız ilk zamanlar trafik den dolayı..ama zamanla alışırsınız gelip gitmelere..
abinin bebeği de küçük değilmiydi ?
Annen bakabilecekmi ne diyor bu konuda ???

ayy pardon görmedim.. bakıcı çok iyi fikir walla...
o zaman iyi olur annen için..
sizde birsüre zorlık çekeceksiniz ...
sonra yoluna koyarsınız inşallah

Bilemiyorum nınım haftasonları alırım diyorum ama çocuk git-gel mahfolur. Biz biraz trafikte kalacağız ama napalım. Yani burada tek başına bakıcıya güvenemiyorum orada en azından annem yanında. Biraz büyüyüp kreşe gidecek yaşa gelse sabah işe gelirken bırakıp dönerken alırım. Bizim burada eğitimli çocuk gelişim uzmanlarının olduğu çok güzel bir kreş var.

canım en iyisini düşünmüşsünüz zaten..
bakıcı evde baksa bile mutlaka çocuk alışnana kadar ve kadını tanıyana kadar
yanında 2-3 ay kalmak lazım..
olsun gider gelirsiniz önemli olan Berkay'ın mutlu olması ve içinizin rahet etmesi..

kreşin adın ne canım..

teşekkür ederim canım..
Mecbue bugün girmemiş...

canım Ata 'nın ağzından uyurken salya akıyor ve yatağı ıslatıyor :)))
diş den değilmi ????

teşekkür ederim canım..
Mecbue bugün girmemiş...

canım Ata 'nın ağzından uyurken salya akıyor ve yatağı ıslatıyor :)))
diş den değilmi ????

Canım Berkay'da salya olmadı. Ama bazı bebeklerde diş çıkarırken çok olurmuş. Yalnız salyasını sürekli temizlemeye çalış aksi takdirde cilt tahrişine neden oluyormuş.

Ayyy bu kuzucuk ne şeker olmuş böyle:)) Maşallah tam delikanlı:)) Nınım videosunu da ekler misin?

Oh oh maşallah Arzu:)) Ay çok özeniyorum böyle bebekle parkta oynamaya. Benim kuzucum da biraz büyüsün inşallah biz de çıkarız:))

Ayyy bu kuzucuk ne şeker olmuş böyle:)) Maşallah tam delikanlı:)) Nınım videosunu da ekler misin?

canım çok teşekkür ederim...
büyüdüler değilmi :))
o çirkin ördekler şimdi yakışılı birer delikanlı oldular ve güzel prensesler....

canım ya yeni videosu hem yok çekelim öyle ..
birde ben video eklemeyi pek beceremiyorum..
öyle bilgisayar kurdu değilim :))
kullanım özürlüyüm...

mehtap valla allah kolaylık versin bu bakım işleri cidden insanın kafasını çok kurcalayan bir durum. yol olsa da git gel yapılabilecek bi mesafede olmanız da bir şans. insallah sizi çok fazla zorlamadan bu süreci atlatırsınız.
nınımcımm bu yakışıklılık ne böyle ya... maşallah koca delikanlı, ayy ağzın burnun güzelliği ayy valla içim gitti allah nazarlardan korusun cidden çoooooooooook yakışıklı bi delikanlı olacak hehe kızların çekceee var:)))

bayanssulusmile eeeeeeee anasının oğluuu :roflol:
babasıyla heçç alakası yok walla adam da bozuluyo hee delikafadulden

canım çok teşekkür ederim...,sende ara ara sarı kuzunun resimlerini koymayı unutma...

saol canım o korkular inşallah kısa zamnda biter

bugün eeg sonucumuz aldık dr herşey yolunda beyin kanaması egçiren ve bu kadar badire atlatan bebeğe göre durumu gayet iyi demiş fakat eşimin arkadaşı cerrahpaşada eeg raporunu yazan dr ile de görüşmüş tanıdğınız olduğu için demiş biz tekrra eeg çekelim demiş garanti olsun birazda büyümüş olur demiş 9 hazirana gün vermişler raporu yazan kafama takılan bazı soru işaretleri var demiş bende bu işten birşey anlamadım yaaaaa norolog gayet iyi demiş birde ikinci bir norologa göstereceğim raporları bakalım o nörolog nasıl değerlendircek farklı şey söylerler ise hangi dra inanacam yaaaa acaba başka yerdemi eeg çektirsem offfff ne zor bi durum bu

Seher canım sende biliyorsun ki üniversite hastaneleri çok iyidir..
bence 9 haziranda çektir cerrahpaşada..
için rahat eder..
önce eeg çekilsin sonra karar verirsin başka nöroloğa göstermeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…