Canım bakıcı ayarlayacağız annemin yanına biz de anneme bırakacağız herhalde. Artık akşamları burdan anneme gideriz.
Annemlerin kiracısı çıkınca abimler 1-2 haftaya kadar onların üst katına taşınacak.
Ama gündüz 2 çocuk birarada nasıl olacak bilmiyorum.
Bilemiyorum nınım haftasonları alırım diyorum ama çocuk git-gel mahfolur. Biz biraz trafikte kalacağız ama napalım. Yani burada tek başına bakıcıya güvenemiyorum orada en azından annem yanında. Biraz büyüyüp kreşe gidecek yaşa gelse sabah işe gelirken bırakıp dönerken alırım. Bizim burada eğitimli çocuk gelişim uzmanlarının olduğu çok güzel bir kreş var.
teşekkür ederim canım..
Mecbue bugün girmemiş...
canım Ata 'nın ağzından uyurken salya akıyor ve yatağı ıslatıyor :)))
diş den değilmi ????
merhaba kızlar..biz bu ara maşallh çok iyiyiz:)sabah parka gittik kızım kovasıyla kumla oynadı salıncğa bindik birazda bisikletiyle dolaştı..eve geldik yemeğinin yedi uyuda:))çalışmak çok güzel ama küçük çocuğu oln annelere çok üzülüyorumbebişinden ayrı geçecek kocaman bi gün Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor..kızım uyandı.
Ayyy bu kuzucuk ne şeker olmuş böyle:)) Maşallah tam delikanlı:)) Nınım videosunu da ekler misin?
Bu arada mecbue tartılmayacak galiba:))
mehtap valla allah kolaylık versin bu bakım işleri cidden insanın kafasını çok kurcalayan bir durum. yol olsa da git gel yapılabilecek bi mesafede olmanız da bir şans. insallah sizi çok fazla zorlamadan bu süreci atlatırsınız.
nınımcımm bu yakışıklılık ne böyle ya... maşallah koca delikanlı, ayy ağzın burnun güzelliği ayy valla içim gitti allah nazarlardan korusun cidden çoooooooooook yakışıklı bi delikanlı olacak hehe kızların çekceee var:)))
sher geçmiş olsun ay bende ecrin geçen yaz hastalanınca sabaha kadar ağlamıştım elimden alıp gene hastaneye yatırırlar diye ama dünya hali belli olmuyo herşey bizler için eeg sonuçlarımız iyi çıktıda nörolog uyuz bi doktor çıktı sonuçları almaya ben gidememdim görümcem gitti sordumda çekilirken bebek tekrar muayene oluyomu dedim hayır sadece sonuçları yorumluyo doktor dediler görümceme demiş burda sorun görünmüyo sorunu yoktuda neden eeg çektirdiniz niye bana getirdiniz burda sorun yok mr çektirelim isterseniz diye soruyomuş görümceme haspinallah dedim sonra yüzüme fırlattı diyo sonuçları al bunu kim istediyse o baksın dedi diyo görümcemde siz istediniz dedim diyo neysede böyle bi eeg çektirdik biz hamdolsun ki sonu güzeldi
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Geçmiş olsun sizede zor olmuştur mutlaka senin için yoğun bakımdan çıkıp tekrar yoğun bakıma girmesi. Peki synagis aşısını da yaptırmıştınız nasıl yakalandı ki böyle bir hastalığa?? Birdenbire mi öksürük bronşlarına indi?
saol canım çok zor geçti günler allahtan yoğun bakımda değil odada yattı ve bende yanındaydım synagis aşısnı yaptırdık iki aydır oluyordu iyiki yaptırmışız dedi dr yaptırılmamış olsaydı yoğun bakımda solunum cihazında bağlı kalabilirmiş..
ronjiolit çok fazla solunum desteği alan bebeklerde oluyormuş bağışıklıkalrı zayıf olduğu için en ufak bir mikrop bu duruma getiriyormuş evt cnm demiştim ya öksürüyor diye kendi druna gösteremedik başka dr muayne edip ventolin şurup vermişt 1 hafta kullandık geçmeyince kendi drumuza gösterdiğimizde bu durum ortaya çıktı ilerlememesi açısından yatış yaptı şimdi iyi şükür hırıltısıda öksürüğüde durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?