Tamam yeni video çekince bana söyle hemen yhardımcı olurum ekleme konusunda:)canım çok teşekkür ederim...
büyüdüler değilmi :))
o çirkin ördekler şimdi yakışılı birer delikanlı oldular ve güzel prensesler....
canım ya yeni videosu hem yok çekelim öyle ..
birde ben video eklemeyi pek beceremiyorum..
öyle bilgisayar kurdu değilim :))
kullanım özürlüyüm...
Mecbue şakadan anlar.tartı çekmeyecek herhallll :roflol:
Mecbue kızmıyorsun değilmi canım..
şakadan anladığını düşündüğüm için yapıyorum...
Öyle canım. Artık idare ediceğiz. Sen ne yapacaksın kesin ameliyat olacak mısın?mehtap valla allah kolaylık versin bu bakım işleri cidden insanın kafasını çok kurcalayan bir durum. yol olsa da git gel yapılabilecek bi mesafede olmanız da bir şans. insallah sizi çok fazla zorlamadan bu süreci atlatırsınız.
nınımcımm bu yakışıklılık ne böyle ya... maşallah koca delikanlı, ayy ağzın burnun güzelliği ayy valla içim gitti allah nazarlardan korusun cidden çoooooooooook yakışıklı bi delikanlı olacak hehe kızların çekceee var:)))
Geçmiş olsun canım. Bence de nınımın dediği gibi ikinci eegyi cerrahpaşada çektikten sonra yani haziranda sonuçları başka bir nöroloğa daha gösterirsin.bugün eeg sonucumuz aldık dr herşey yolunda beyin kanaması egçiren ve bu kadar badire atlatan bebeğe göre durumu gayet iyi demiş fakat eşimin arkadaşı cerrahpaşada eeg raporunu yazan dr ile de görüşmüş tanıdğınız olduğu için demiş biz tekrra eeg çekelim demiş garanti olsun birazda büyümüş olur demiş 9 hazirana gün vermişler raporu yazan kafama takılan bazı soru işaretleri var demiş bende bu işten birşey anlamadım yaaaaa norolog gayet iyi demiş birde ikinci bir norologa göstereceğim raporları bakalım o nörolog nasıl değerlendircek farklı şey söylerler ise hangi dra inanacam yaaaa acaba başka yerdemi eeg çektirsem offfff ne zor bi durum bu
Günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum...
Mecbueeee nerelerdesin ??????
merak ettik seni...
ay canım bilenmiyorum vallahi 9 haziranda çektircem tabi ...önceden belitmiştim asmde çalışan bir dr tanıdğımız var kendisi o ünv.anabilimdalı başkanı o söyelemiş ben oradaki sonuçlara pek güvenmiyorum diye ve berağın druda cerrahpaşa eski anabilimdalı başkanı şuanda maltee ünv.anabilimdalı başkanlığı yapıyor oda pek sıcak bakmadı oradaki drunun ismini söyleyince onunlamı devam edeceğiniz dedi pek sıcak bakmadı gibime geldi daha sonra bize başka bir dr önerdi şişli etfal hastanesinde amerikada pediatri noroluğu konusunda iktisat yapmış pzt ona gösterecem birde o sonuçları birde berrağı bi görsün hareketelri falan nasıl cerrahpaşa berrağı görmeden değerlendirdi getirelimmi dedik sonuçlara göre ben çağırıım dedi kendisi normal dedi ama raporu yazan radyolog bazı soru işaretleri var dediii ilk gördüğünde görmüştü bikaç hareketine bakmıştı o yüzden kararsızım çift dikiş gidelim:)))))Seher canım sende biliyorsun ki üniversite hastaneleri çok iyidir..
bence 9 haziranda çektir cerrahpaşada..
için rahat eder..
önce eeg çekilsin sonra karar verirsin başka nöroloğa göstermeye..
bende sevmiyorum aynen canım...
benimde aklıma geldi bilgisayar olayı...
keşke teli olsaydı aradık...
Berkay nasıl iyimi ??
Ata yaklaşık 1.5 aydır sebze yiyorduya ..
geçenlerde sebzelerden diksinmeye başlamıştı yemiyordu..
tarhana ve domatesli şehriyeyi sevmişti..
dün kıyma kabak ve havucu pişirdim
sonrada tarhanaya katıp tekarar pişirdim ve nane attım hepisini yedi walla..
napim bunda sonra böyle sevdiği çorbalara sebze ve kıyma koyacağım..
Canım biraz kıyma ve yumurtanın sarısını 7 tahıllıyla karıştırıp verdik ama pek sevmedi. Normal ekmek içiyle tekrar deneyeceğiz.
Canım dün tekrar kaldırdım Berkay'ı yine kafasını tutmaya başladı. O kadar sevindim ki. İnşallah geçici bir durumdur ve bir daha olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?