canım selam berkayımız nasıl nasıl geçti muyneneniz?
bizde pzt günü gideceğiz uamrımbnizimde iyi olur bugün aylık kontrolümüz vardı sonunda prematil mamasını değiştirdi drumuz confirmil veya minumul önerdi ama ben hipp kullanmayı düşünüyorum daha organik diye dra bunların dışında aklıma ilk gelen hero baby falan kullanabilirzi bu mamamalrı bulamazsak diye sordum (pramatüre mamaları zor bulunuyor pramatüre mamamsı sandım) kesinlikle herobaby olmaz dedi hipp sormayı da unuttum kullansam zararı olurmu acaba pzt dra danışacam tabi
Günaydın nınım))
Günaydın herkese..
Önce nınım diyorum çünkü genelde sadece sen ve ben giriyoruz foruma. Bizim diğer kızlar kayboldu.
Şaka maka mecbueyi çok merak etmeye başladım. Ne oldu acaba??
Bizim bugün nöroloji muayenemiz var. Akşam 17.30 da inşallah iyi geçer.
Bu arada kızlar ebrizmle mailleştik. Herkese selamı var. Bilgisayarı arızalandığı için foruma giremiyormuş. Berilcik özel eğitime başlamış. Artık biraz daha dik durabiliyormuş. İnşallah daha güzel gelişim haberlerini alırız minik prensesin.
Tamam canım söylerim.canım sende bizden çok selam söyleseydin...
Berilde gelişme var ne güzel..
terapi işe yaradı..
Mecbueee nerdensin yahuuu..
bi haber verseydin bari iyiyim diye..
merak ediyoruz seni...
slmkızlar nasılsınız?sızekac gundur yazqmadım malesef cok seyleroldu evde ıstebıldıgınız gıbı annemde benufuga bakarımdedı sen gıt bır hafta kafanı dınle dedı bende turkıyeye geldım bır kac gun oldu ınsallah salı gunu nınımla bulusacaz carsamba gunu dedddonuyorum gerıufugumu cok ozledımvallahı sızlernasılsınız?
ooo kızlar bakıyorum buluşma var... kıskandım bak şimdi, düşmüo mu canım sizin yolunuz izmire bende isterim:))
canım oralara gelirsek ararız :)))
keşke sende burda olsaydın ne güzel olurdu...
sarı meleğide getirirdin :)) süper olurdu walla...
sarı melek mi töbee sarı cadı o teyzesi:))) kime çekti artıkın bilmioooom:)))
valla isterdim sizinle bir araya gelmeyi, ama neyse önümüz yaz belkim tatil için çeşmeye filan yolunuz düşer belli mi olur:)
İnşallah canım buluşuruz birgün bir yerlerde.sarı melek mi töbee sarı cadı o teyzesi:))) kime çekti artıkın bilmioooom:)))
valla isterdim sizinle bir araya gelmeyi, ama neyse önümüz yaz belkim tatil için çeşmeye filan yolunuz düşer belli mi olur:)
herkese günaydın..
Mecbueee nerelerdesin ya merak ettim iyice seni...
bir girip haber verseydin yahuuu
İnşallah canım buluşuruz birgün bir yerlerde.
Nınım ben de merak ettim. Ne oldu acaba? Bu arada yarın saat kaçta nerede buluşuyorsunuz?
Tamam canım ben gelirim.Soraya ve Mehtap kadıköyde Nautilus Alışveriş Merkezi var .. 14.00 uygun mu???
orası uygun mu ????
yani tam orta nokta..
ne dersiniz ???*
Ben senide merak ettim dün aradım çaldı telin sonrada meşgule düştü..
galiba müsait değildin..merak ettim Berkay'ı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?