Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Teşekkürler canım. Bizim muayene pek iyi geçmedi inşallah sizinki iyi geçer. Evet canım mama konusunda doktorunu dinle bence de. Biz milupa dışındaki mamaları hiç kullanmadık o yüzden birşey söyleyemiyorum.

canım merhaba
nasıl geçti muayene??
birazdan berkayın topiğini okuyacağım..oraya yazmışsındır..
Mecbue yi bende merak ettim...

Bu arada kızlar ebrizmle mailleştik. Herkese selamı var. Bilgisayarı arızalandığı için foruma giremiyormuş. Berilcik özel eğitime başlamış. Artık biraz daha dik durabiliyormuş. ınşallah daha güzel gelişim haberlerini alırız minik prensesin.

canım sende bizden çok selam söyleseydin...
Berilde gelişme var ne güzel..
terapi işe yaradı..

Mecbueee nerdensin yahuuu..
bi haber verseydin bari iyiyim diye..
merak ediyoruz seni...

slmkızlar nasılsınız?sızekac gundur yazqmadım malesef cok seyleroldu evde ıstebıldıgınız gıbı annemde benufuga bakarımdedı sen gıt bır hafta kafanı dınle dedı bende turkıyeye geldım bır kac gun oldu ınsallah salı gunu nınımla bulusacaz carsamba gunu dedddonuyorum gerıufugumu cok ozledımvallahı sızlernasılsınız?

canım sende bizden çok selam söyleseydin...
Berilde gelişme var ne güzel..
terapi işe yaradı..

Mecbueee nerdensin yahuuu..
bi haber verseydin bari iyiyim diye..
merak ediyoruz seni...
Tamam canım söylerim.

Teşekkürler soraya pek iyi değiliz biz. Ama yine de salı günü ben de size katılmaya çalışacağım. Malum bu sıralar ters düz oldum sanki.

ooo kızlar bakıyorum buluşma var... kıskandım bak şimdi, düşmüo mu canım sizin yolunuz izmire bende isterim:))

ooo kızlar bakıyorum buluşma var... kıskandım bak şimdi, düşmüo mu canım sizin yolunuz izmire bende isterim:))

canım oralara gelirsek ararız :)))
keşke sende burda olsaydın ne güzel olurdu...
sarı meleğide getirirdin :)) süper olurdu walla...

canım oralara gelirsek ararız :)))
keşke sende burda olsaydın ne güzel olurdu...
sarı meleğide getirirdin :)) süper olurdu walla...

sarı melek mi töbee sarı cadı o teyzesi:))) kime çekti artıkın bilmioooom:)))
valla isterdim sizinle bir araya gelmeyi, ama neyse önümüz yaz belkim tatil için çeşmeye filan yolunuz düşer belli mi olur:)

valla isterdim sizinle bir araya gelmeyi, ama neyse önümüz yaz belkim tatil için çeşmeye filan yolunuz düşer belli mi olur:)

yerim ıssırırım ben o tatalı cadıyııı :))
olabilir gelirsek oralara ararım canım..
bu arada cadının yeni resmini eklermisin :))

herkese günaydın..

Mecbueee nerelerdesin ya merak ettim iyice seni...
bir girip haber verseydin yahuuu

İnşallah canım buluşuruz birgün bir yerlerde.

herkese günaydın..

Mecbueee nerelerdesin ya merak ettim iyice seni...
bir girip haber verseydin yahuuu

Nınım ben de merak ettim. Ne oldu acaba? Bu arada yarın saat kaçta nerede buluşuyorsunuz?

mehtapcım daha saat ve yer ayarlamadık havada bulusacaz:)nınım arayacaktı benı bılmıyorum

Soraya ve Mehtap kadıköyde Nautilus Alışveriş Merkezi var .. 14.00 uygun mu???
orası uygun mu ????
yani tam orta nokta..
ne dersiniz ???*

İnşallah canım buluşuruz birgün bir yerlerde.

Nınım ben de merak ettim. Ne oldu acaba? Bu arada yarın saat kaçta nerede buluşuyorsunuz?

Ben senide merak ettim dün aradım çaldı telin sonrada meşgule düştü..
galiba müsait değildin..merak ettim Berkay'ı...

Soraya ve Mehtap kadıköyde Nautilus Alışveriş Merkezi var .. 14.00 uygun mu???
orası uygun mu ????
yani tam orta nokta..
ne dersiniz ???*
Tamam canım ben gelirim.

Ben senide merak ettim dün aradım çaldı telin sonrada meşgule düştü..
galiba müsait değildin..merak ettim Berkay'ı...

Canım o hattımda bir problem var. Diğer hattımın numarasını yazıyorum özelden. Ya da numaranı bana özelden tekrar gönderirsen arayayım seni.

banada uygun bende gelıyorum:)ınsallah bulabılırım:)cok sevınıyorumama gorusebılecez nıhayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…