aynı şey bendede oldu biliyorsun benimde zaman zaman ağrılarım var banada aynısı dendi ama gün geçtikçe azalıyor özellikle nemli havalarda bir yaranın üzrine tuz basılmış gibi yanarmış gibi bir ağrı hissediyordum bende şu aralar yok çok şükür hiç bir şey çıkmamasına çok sevindim canım.
günaydın hepinize benim canım arkadaşlarım ve minik yiğenlerim inşallah hepimiz iççin çok güzel bir gün olur. berilcikimden haber vereyim sanırım üsttende bir dii geliyor derisi iyice incelmiş ve ellerinin ikisinide ağzına sokabilmek için çaba gösteriyor girmeyincede sinirleniyor hırslanıyor yavrum benim komik görünüyor ama üzülüyorumda haline. hep duyardım kardeşimdende calpol un jelini kullanırlardı dr muzda ona onay vermedi
günaydın hepinize benim canım arkadaşlarım ve minik yiğenlerim inşallah hepimiz iççin çok güzel bir gün olur. berilcikimden haber vereyim sanırım üsttende bir dii geliyor derisi iyice incelmiş ve ellerinin ikisinide ağzına sokabilmek için çaba gösteriyor girmeyincede sinirleniyor hırslanıyor yavrum benim komik görünüyor ama üzülüyorumda haline. hep duyardım kardeşimdende calpol un jelini kullanırlardı dr muzda ona onay vermedi
günaydın herkezeee....
ben anlamadım canım neden başlıyorsunuz fizik tedaviye kilosuyla ne ilgisi var bu fiziğin canım anlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?