Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
inşallah tatlım darısı başına tabiki inşallah seninde kısmetinde minik bir prenses vardır

canım berilciiiimmm kelebek kadar zarif ve şık olmuşsun hep böyle sevgi dolu ortamlarda olamn dileğiyle

öznurcum bir ara evka 1 de bulunan çocuk yuvasına gitmeyi planlıyorum ayarlayıp birlikte gidelim beril in kontrollerini genelde c tesilerine bırakıyorum o rahatlasın birlikte bi gidelim belki bir yol olur belki koruyucu annelik bile yapabiliriz. geçen cuma babam gitmiş fazla anlatamadı çok duygulandı ama sevgiye açlar biri geldimi ne yapacaklarını bilmiyorlar diyebildi sadece. bizim onlara onlarında bize belki ilaç olabileceğimizi düşünüyorum.

olur canım gideriz nerde yeri bende gitmek istiyodum ama en yakın nerde bilmiyordum senle giderizde ben hemen gitmek istiyorum tarif edersen sevinirim canım

olur canım gideriz nerde yeri bende gitmek istiyodum ama en yakın nerde bilmiyordum senle giderizde ben hemen gitmek istiyorum tarif edersen sevinirim canım

bucada evka 1 var buca endüstri meslek lisesinin ilersindeymiş yeri bende bilmiyorum ama babamın tarifi böyleydi bende en kısa zamanda bir şeyler akıp gitmek istiyorum

bucada evka 1 var buca endüstri meslek lisesinin ilersindeymiş yeri bende bilmiyorum ama babamın tarifi böyleydi bende en kısa zamanda bir şeyler akıp gitmek istiyorum

ebrucum ne alınacaksa bende yollamak isterim :teselli::1hug:a.s.

haber veririm sana tatlım beril in c tesi kontrolü var malum ben yapabileceklerimi sadece c tesileri yapabiliryorum

haber veririm sana tatlım beril in c tesi kontrolü var malum ben yapabileceklerimi sadece c tesileri yapabiliryorum

orda kaç çocuk varmış kaç yaş arası çocuklar kaçı kız kaçı erkek bunları biliyonmu fazla birşey yapamam ama eşim maaş almış olursa küçükte olsa birşeyler almak istiyorum 2 aydır falan maaş alamıyoruzda krizden dolayı ondan

günaydın kızlar gününüzün ok güzel geçmesi dileğiyle bu arada lütfen dua edin benim için bugün 15:10da randevum var yüzeysel ultrason çekilcek çok korkuyorum inşallah birşey çıkmaz 3 gün sonra alıncakmış sonuç bakalım

küçük kızların anneleri küçük kardeşlere yardım etmeye karar vermiş ..küçük kızlar büyüdüklerinde daha küçücükken neler yaptıklarını öğrenmek üzere hazırlıklara başlamış...beril cikkk derin cikkkk .....opuyorumnanaktan sevgiyi paylaşmaya karar vermişler... hiç göremedikleri ikizleri adına...

Son düzenleme:
inşallah bir nebze yardımcı olur meleklerimiz küçücük hayatlara imkanlarımızın elverdiğince bir şeyler yapmak istiyorum

neden çekilicek bu ultrason öznurcum .inşallah hiç bir şey çıkmaz tabi umutlu olmaya çalış bence.

neden çekilicek bu ultrason öznurcum .inşallah hiç bir şey çıkmaz tabi umutlu olmaya çalış bence.

ebrucum çok saol ben biliyosunki sezeryanla doğum yaptım daha sonra 2. bir operasyon geçirdim rahmim alındı dikiş yerlerimde hala ağrı var oyüzden dr.um bir sorun varmı emin olmak için bu yüzeysel ultrasonu istedi allaha şükür sonuç temiz çıktı ama hala ağrım var bilmiyorum neden oluyor anlamıyorum dr. olcak ağrın 6ay 1sene kadar diyor

aynı şey bendede oldu biliyorsun benimde zaman zaman ağrılarım var banada aynısı dendi ama gün geçtikçe azalıyor özellikle nemli havalarda bir yaranın üzrine tuz basılmış gibi yanarmış gibi bir ağrı hissediyordum bende şu aralar yok çok şükür hiç bir şey çıkmamasına çok sevindim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…