Geçmiş olsun canım. Kalbinle ilgili kontrollerin iyi geçer inşallah.
Ufuğun eski ilacı devam edecekse yine eski haline dönecektir kuzucuk.
Bence yağ aldırmak yerine bölgesel spor yapsan daha iyi hem risk almamış olursun. Çün kü yağ aldırma sonrasında boşluklara yeniden yağ doluyormuş.
Böyle güzel haberler duyduğumda çok mutlu oluyorum. İnşallah Allah'ım hepimize bebeklerimizin salıkla büyüdüğünü gösterir. Ek gıda konusunda ben de nınımla aynı fikirdeyim. Sebze püresi ve yoğurt, meyve püresi hafif hafif başlayabilirsin. Hazır mamalardan ne kadar uzak durabilirsen o kadar iyi.
Notlarıma bir bakayım
73.7 olarak bildirilmiş nınım rahat olabilirsinalkisalkisalkis
arzuyla soraya sakın kilo olayına girmeyin siz bozuşuruz:)))))))9
:roflol: :roflol: :roflol:
evet bozuşuruk :tomato:
canım havalardan olabilirmi ??
yatak konusunda bir fikrim yok ama sanmam yatağın yaptığını...
kızlar çocuklarımız doğduğunda hep korktuk..
ben 3 aylık olsun 5 aylık olsun diye düşünüyordum..
walla 7 ay geçmişş....
zaman çok çabuk geçiyor-miş ( yorulduğumuz için herhalde)
bu arada yaş da geçiyor ömürden gidiyor...
dün gece düşündüm de 37 ye gireceğim wayyyy anam wayyy..-tatlicadiarzu-
ben hala 36 diyorum eşim de 37 oldun diyorklava:
bende sen kendi yaşına bak diyorum 50 ye merdiven dayadın :roflol:
Canım geçmiş olsun. Bizde de var aynı durum. Üç gündür burnu açık aslında ama geride kalmış bişey var sanırım bazen hırıltı geliyor. Yatağı nedir. pamuksa bişey olmaz.bu arada ecrin bu gece bi saat bile uyumadı burnu tıkandı jelimiz var ondan sıktım bi tane bitkisel ilaç vermişti yastığına bi damla damlattım buhar makinası zaten hep çalışıyo offfff niye oldu anlamıyorum sabah açıldı burnu bide beşik deyiştirdik acaba ondan mı uyumuyo diyede düşünüuorum
kızlar çocuklarımız doğduğunda hep korktuk..
ben 3 aylık olsun 5 aylık olsun diye düşünüyordum..
walla 7 ay geçmişş....
zaman çok çabuk geçiyor-miş ( yorulduğumuz için herhalde)
bu arada yaş da geçiyor ömürden gidiyor...
dün gece düşündüm de 37 ye gireceğim wayyyy anam wayyy..-tatlicadiarzu-
ben hala 36 diyorum eşim de 37 oldun diyorklava:
bende sen kendi yaşına bak diyorum 50 ye merdiven dayadın :roflol:
Mehtap ipi ilk Mecbue göğüslüyor :))))
1- Mecbue
2- Kornelya
3- ben
4- arzu ( saymasak da olur zayıf zaten)
Mehtap ipi ilk Mecbue göğüslüyor :))))
1- Mecbue
2- Kornelya
3- ben
4- arzu ( saymasak da olur zayıf zaten)
Yün alerji yapabiliyor canım. Annem de Berkay'a yün yatak yorgan yastık yapmış doğal olsun diye:))
selam kizlaar hep gunun sonunda en son ben girmis oluyorum ozamana kadarda hepiniz bir suru yazmis oluyorsunuz banada okumasi kaliyor:)
benim morelim yine cok bozuk ufuk ilaci iki gundur kestigimiz halde hala duzelmedi cok uyusuk tam biraz gelisme var derken yine gitti kuzucum artik o oyle olunca hic bir seyden zevk alamiyorum yaaa
ben herseye raziyim keske ozurlu olsada gozleri gorseydi diyorum bende en azindan beni gorunce gulumseseydi yada beni tanisaydi beni gorunce sevinseydi zaten herseyi tek bir guluse degismiyoruz ama bunlarda yok benim cok zoruma gidiyor yani bana gulmuyor bile dusunebiliyormusunuz yaaa
aklima kotu kotu seyler geliyor nerdeyse isyan edecem okadar kotuyum halbuki ben hic bir durumda hic bir sekilde isyan etmedim simdiye kadar offff offff allahim bana dayanma gcu versin
burda havalarda baya duzeldi canim okadar bir yerlere gitmek istiyorki anlatamam ama nerdeee
kizlar valla ben 50 kiloyum ama birazcik balik etliyim yani elbiseyle hic belli olmuyor cok zayif gorunuyorum ama elbiseleri cikarsam lop lop dokuluyor etlerim:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?