Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bu arada ecrin bu gece bi saat bile uyumadı burnu tıkandı jelimiz var ondan sıktım bi tane bitkisel ilaç vermişti yastığına bi damla damlattım buhar makinası zaten hep çalışıyo offfff niye oldu anlamıyorum sabah açıldı burnu bide beşik deyiştirdik acaba ondan mı uyumuyo diyede düşünüuorum

arzuyla soraya sakın kilo olayına girmeyin siz bozuşuruz:)))))))9

gözümden kaçmış daaaa kötükedihüso

kızlar çocuklarımız doğduğunda hep korktuk..
ben 3 aylık olsun 5 aylık olsun diye düşünüyordum..
walla 7 ay geçmişş....
zaman çok çabuk geçiyor-miş ( yorulduğumuz için herhalde)
bu arada yaş da geçiyor ömürden gidiyor...
dün gece düşündüm de 37 ye gireceğim wayyyy anam wayyy..-tatlicadiarzu-
ben hala 36 diyorum eşim de 37 oldun diyor klava:
bende sen kendi yaşına bak diyorum 50 ye merdiven dayadın :roflol:

Mehtap ipi ilk Mecbue göğüslüyor :))))
1- Mecbue
2- Kornelya
3- ben
4- arzu ( saymasak da olur zayıf zaten)

:roflol: :roflol: :roflol:
evet bozuşuruk :tomato:

canım havalardan olabilirmi ??
yatak konusunda bir fikrim yok ama sanmam yatağın yaptığını...

ama yatağından alıp bizim yatağa yatırıyorum hiç yatırmam mormalde babasına dönüp uyuyo ordan alıp kendi yatağına koyuyorum hop yarım saat sonra uyanıyo iki gün önce deyiştirdik yatağını iki gündür uyku uyumuyo ya dişleri çok zorluyo yada yataktan

bu akşam bende eşime süpriz yapcam bugün eşimin doğum günü kayınvalidemin biraz işi var onu bitirsin gidip pasta alcam nınım sen benden 10 yaş büyüksün:) ama benden daha zayıfsın:sinifsinif:

Canım geçmiş olsun. Bizde de var aynı durum. Üç gündür burnu açık aslında ama geride kalmış bişey var sanırım bazen hırıltı geliyor. Yatağı nedir. pamuksa bişey olmaz.

Haklısın canım ya büyüdü artık miniklerimiz. Tabi onlarla birlikte biz de büyüyeceğiz:))

1- Mecbue
2- Kornelya
3- ben

Buna önümüzdeki ay karar vereceğiz bakalım sonuçları merakla bekliyorum.

1- Mecbue
2- Kornelya
3- ben

1 numara olmak güzel ama böyle bi durumda hiçte keyif verici deyil yaaaaaaaaaaaaaaaasempatiksalakcinni bide benim gibi godikseniz hiçte güzel deyilakannehir

beşiğinin ayakları kırıldı babannesindede daha büyük bi beşiğimiz vardı bizde onu çıkardık evimize ama iki gündür yatakta tepiniyo ordan oraya atıyo kendini yatağımı sevmedi anlamadım ki pamuk deyil yatağı ama yün elyaf bişey kullanmıyorum hepsini yünden yaptırdım yastığını yorganını yatağının üstünede küçük yatakta deyilde kalın yorgan gibi yaptırdım

Yün alerji yapabiliyor canım. Annem de Berkay'a yün yatak yorgan yastık yapmış doğal olsun diye:))

Yün alerji yapabiliyor canım. Annem de Berkay'a yün yatak yorgan yastık yapmış doğal olsun diye:))

yeni deyilki doğduğundan beri aynı yün yorganı yatağı kullanıyo ne bileyim yaa işte az önce yedirdim burnuna jelde sıkıyodum ağlamaya başladı sonra öksürdü sonrada çıkardı vallahi bu dişlerin hepsini topluca çıkarsada kurtulsak hayır çocuğum perişan oluyo

evet canım ya hepsi birden çıksa yada sıkıntısız çıkarsa yavrular incilerini...

Ben tek tek çıkmasına da razıyım yeter ki çıksın artık :Saruboceq:

Son düzenleme:
selam kizlaar hep gunun sonunda en son ben girmis oluyorum ozamana kadarda hepiniz bir suru yazmis oluyorsunuz banada okumasi kaliyor:)

benim morelim yine cok bozuk ufuk ilaci iki gundur kestigimiz halde hala duzelmedi cok uyusuk tam biraz gelisme var derken yine gitti kuzucum artik o oyle olunca hic bir seyden zevk alamiyorum yaaa
ben herseye raziyim keske ozurlu olsada gozleri gorseydi diyorum bende en azindan beni gorunce gulumseseydi yada beni tanisaydi beni gorunce sevinseydi zaten herseyi tek bir guluse degismiyoruz ama bunlarda yok benim cok zoruma gidiyor yani bana gulmuyor bile dusunebiliyormusunuz yaaa
aklima kotu kotu seyler geliyor nerdeyse isyan edecem okadar kotuyum halbuki ben hic bir durumda hic bir sekilde isyan etmedim simdiye kadar offff offff allahim bana dayanma gcu versin
burda havalarda baya duzeldi canim okadar bir yerlere gitmek istiyorki anlatamam ama nerdeee

kizlar valla ben 50 kiloyum ama birazcik balik etliyim yani elbiseyle hic belli olmuyor cok zayif gorunuyorum ama elbiseleri cikarsam lop lop dokuluyor etlerim:):):)

canım sen çok sıkmışsın kendini...
düzelir annesi merak etme..
senin tanıyordur canım kokundan....
düzelecek herşey merak etme..şu uyuşukluğu bitince bak gör....
canım daha 2 gün olmuş geçer o ilaçlar ağır ilaçlar...

bugün tv de deryalı günlerde bir kadın dr çıktı
pekmezi süt ve yoğurtla verbilirsiniz dedi...
yani tam programı izleyemedim..
bu kısmını yakaladım...

ya ninimcim ne yapiyimki baska cok zor bir durum gercekten bunu yasamayan anlamaz bu okadar aci bir durum ki bebisin yaninda ama hic bir sey yapmiyor daha uc aylik bir bebegin hareketlerini yapiyor cok uzgunum cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…