Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yaaa bu liste haksızlık... cidden herkes zayıf aaa.. ben ben tombul pattes 73.7 şuan tam((

sen okumadın galiba benim kilomu:))))))) tam tamına 75 heyt beeee:)))) tam yarmagülüm ben tombul kelebek:))) boylarınızıda yazın bari yaa

ayyyy çok güldüm ya...
hayde sıvışmak yokkk , bahane yokkk
herkeşşşş zayıflayacak ( yani biz tombuşlar)

ayyyy çok güldüm ya...
hayde sıvışmak yokkk , bahane yokkk
herkeşşşş zayıflayacak ( yani biz tombuşlar)
kim o tombiş hiçte bile ne demiş atalarımız bi gr et bin dirhem ayıp örtermiş:roflol:

bende olmak istiyorum ama olana kadarda moralimi yüksek tutmak istiyorum:)))

mecbuşş canım sen rejimimize devam et yavaş yavaş olacaksın bakda gör....
ben birde 5 i bir yerde bitki çayına başladım..
günde 3-4 defa içiyorum..
iştahımıda kesiyor..
birde sirke ve ballı ılık su ....

Mecbueye zaten torpil yaptık 2 ay önceki kilosunu yazdık. Nisana kadar en fazla o kilo verecektir cokacimcoook

ben limonlu yada sirkeli su içemiyorum midemden rahatsızım o yüzden yaa keşke tartıldığımda 70 kilo çıksam vallahi sevinçten göbek atcam:)

selam kizlar yine ben dertli kardesiniz geldi
ne guzel seyler yazmissiniz ben gelene kadar hepsini okudum vee cok guldum kornelya mecbuecim ne guzel espiriler yapiyorsunuz helede kornelyanin polis hikayesinew hala guluyorum:)

bende bugun yine hastanedeydim bugun kendime gittim yani kalbime muayene oldum bir suru tahlil verdiler kan verdim bugun haftaya bana holter diye birsey takacaklar onu eve goturecem 24 saat uzerimde takili olacak ondan sonra kalbimden ultrasyon bide bisiklet surecem:):):)
bide ufugun doktoru aradi bugun zaten eski ilacini kesmemistik sadece onunla beraber yeni bir ilac daha baslatilmisti onu kestik bugun doktor cok iyi bir ilac ama ufuga iyi gelmedi dedi

ben simdi 51 kiloyum ama malum iki hamilelikten sonra zayif olsam bile vucudum eski esnekligi kalmadi bende bacaklarimin ust kismindan cok rahatsizim liposuction mi yaptirsam ne yapsam:):):)

soraya bence bizim yanımızda kilodan bahsetme hele sen aslaaaaaaa 51 kiloluk hatun...

canım holteri takacaklar kalp ritmine bakacaklar...
iyi olmuş bu holter işi
emin olursun böylece...
sonucunu mutlaka bildir..
eminim bişey çıkmayacak sende..
yani bu kadar sıkıntı dan dolayı bir ara sorun yaşamışsındır...

geçmiş olsun sorayacım..sonuç ii çıkar inşallah canım..kızlar bu ara çok yoğunum fazla giremiyorum zaten nurun sancıları hat saffada bu stresle kilo veririm herhalde.zaten çok sorunlu değil fiziğim maşallah biraz basen var..koşu bandında koşucam artık..

sag olun kizlar ne yapalim bizde durumlar boyle iste

ninimcim ben gercekten ciddiyim bacaklarimin ust kismindan hicbir zaman memnun degildim bekarken bile ne kadar kilo versem orasi kaliyor liposuction iyi bisey degilmi yada botoks sadece ordaki yaglarim icin:):)

meraba kızlar ben sohbetinize katılamasamda okuyorum her gun bizim bugun dr kontrolumuz vrdı cok sukur guzel seyler duydum duzeltilmis yasımıs 4 ay olmasına ragmen 6 ayı hemen hemen yakalmısız ek gıda baslama zamanımızın basladıgını soyledi ben sutumu sagarak veriyodum kızıma cok sukur yetti bu zaman kadar son 15 gundur yetmiyo doktorun onerisi bir ogun aptamil pdf bir ogun kasık maması veya pure yogurt bakalıminsallah basarılı olurum fikirlerinize ihtiyacım var

sen okumadın galiba benim kilomu:))))))) tam tamına 75 heyt beeee:)))) tam yarmagülüm ben tombul kelebek:))) boylarınızıda yazın bari yaa

okudum ama orada daha önce tartıldığınıda okudum. benimki taze taze bu sabaha ait veriler. yaniii ben senden daha çok çekiomdur heheyt hepinizden daha ağır hemide:)) ben diom beni 1200 deil 200 kalorilik diyet anca idare eder...

canım sen çok rahatsız ediyorsa çooook iyi bir doktor bul öyle yaptır...
çünkü yağ aldırırken ölümler bile oluyor..Allah korusun ....
çok kötü olduğunu sanmıyorum , sen takıntı yapmışsındır..
yani 50 kilo olan bir fıstığın bacakları hemde üst nasıl çirkin olabilirki...

ece bebeğine maşallah canım... normal zaten 5-6 ay olunca süt bitiyor sağdığımız için...
bence hazır kaşık mamalarından vermee..
kendin püre ve ev yoğurdu yap ver bebeğine...
Anne eli değince daha güzel yer bebişler...

kornelya janımm sen kilonu yazmışmıydın ??????????:1ninca:

Geçmiş olsun canım. Kalbinle ilgili kontrollerin iyi geçer inşallah.
Ufuğun eski ilacı devam edecekse yine eski haline dönecektir kuzucuk.
Bence yağ aldırmak yerine bölgesel spor yapsan daha iyi hem risk almamış olursun. Çün kü yağ aldırma sonrasında boşluklara yeniden yağ doluyormuş.

Böyle güzel haberler duyduğumda çok mutlu oluyorum. İnşallah Allah'ım hepimize bebeklerimizin salıkla büyüdüğünü gösterir. Ek gıda konusunda ben de nınımla aynı fikirdeyim. Sebze püresi ve yoğurt, meyve püresi hafif hafif başlayabilirsin. Hazır mamalardan ne kadar uzak durabilirsen o kadar iyi.

kornelya janımm sen kilonu yazmışmıydın ??????????:1ninca:

Notlarıma bir bakayım

73.7 olarak bildirilmiş nınım rahat olabilirsinalkisalkisalkis

geçmiş olsun sorayacım inş bi problem çıkmaz efor testine alcaklar galiba seni koş bakalım:) napalım soraya kilolarımız dilimize vuruyo işte ara sırada gülmek lazım sende biraz rahatla artık bak sanada yazık

öyle ama her ay tartıldığımda hep aynı çıkyodu hatta bazen 76 çıkıyodu:)))))şimdide qaynısı çıksa bayılırım:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…