[
evet canım diyete başladık sende katıl..
fakat kilonu bildirmen lazım :))))))))))))))))))))))
Mehtap'a yazdırman lazım, haaaakem Mehtap eyvahedigeldismile
mecbue ve sanırım arzu da katılacak...
ben kilomu bildirdim Mehtap'a ...
1200 kalorilk bir diye t bu...
kalsiyum ağırlıklı...
senin kaç kilo fazlan var ????:1ninca:
ben bu diyetle geçen 1 haftada 900 gr vermişim...........alkisalkisalkis
tamam mehtap zayıflatın beni..listeyi görmedim henüz çok ağırmı acabaeyvahedigeldismile
biraz yemek yemeği severimde:kedi:ama kiloyuda kesin vermeliyim.türk kadını bilirsiniz basenden alır ama en son basenden verir kiloyu maalesef.yaz geliyo saklanan kilolar iyice belli olucakyerimseniben
walla kızlar kilonuzu söyleyin pardon yazdırın Mehtap'a ona göre....
kornelya yafff sen söyle aramızda sır olarak kalacak sössss :)))))))))))))))))))
mecbue de saklıyor :))))))))))))))))))) tartım yok diyo :)))))))))))))))) pek yemedik ama neyse :)))))
ya ben mecbueyi hiç sevmiom en güzel bahaneleri ilk o buluo yaaa((((( ama yok yok çok güzel ilham verdi es geçemicem:)) yook nınımcım yok napayım, bizim de yok baskülümüzz, accık ağlayım ahh ahh öğretmen meaşıylan kolay mı sanıon onu almak hııı:)))
canım sen ne güzel espirilisinn..
walla mecbue ye bayılıyorum..
şimdi sana...
walla gülmeye öyle ihtiyacımız varkiii
mecbue sağolsun beni güldürüyor..birbirimiz görmesek de seviyorum ben mecbueyi...
tabi sana espiri kousunda çelme taktıııı :))))))))
ya çok güldüm haaa şu polis olayına....
bak şimdi seni gözümde canlandırabildim :=))))))))))))))))))))))))))))
efettt benim memurum işini bilrrrr :)))
bi mayışla nasıl geçinecek :))))
Kahvaltıyı ayrı ayrı mı veriyorsun içecek olarak kahvaltıya mama ekliyor musun? Berkay pek kilo almıyor da acaba yedikleri mi az diye düşünüyorum bazen.
O halde seni de listeye katıyorum:)) Nınımın çok güzel diyet listesi var. Yaza kadar herkes fit bir vücuda sahip olacak.
selam kizlar bende fizyoterapiden geliyorum malesef cok iyi haberlerim yok ufugun gecen epilepsi ilaclari degismisti ve sonuc kotu oldu cok uyustu gozleri hic bilincli bakmiyor fizyoterapidede bugun hic bir sey gostermedi yarin doktor arayacak ilaci kesecez galiba
bu arada eve cikmak burda okadar kolay degil mecburi olmasaydik simdide burda kalmazdim zaten cok zor ev cikmasi
bu arada yazmasi biraz ayip ama ben esimekarsi cinsel acisindan hic bir sey hissetmiyorum artik esimde bana bugun bu aksam duzel yoksa olanlardan sorumlu degilim yada ceker giderim gibi birseyler soyledi ne yapacam kizlar hic icimden gelmiyor
Mehtap canım ben Ata'ya katı yada kahvaltı verdikten sonra
mutlaka devam sütünden de veriyorum...
100 cc yapıyorum ne içerse..
öğlen az yemişse daha fazla yapıyorum..
sende öyle yap belki kilo alır...
ben doktora sormuştum katılardan sonra mama veriyorum diye,
o da içiyorsa ver demişti...
tesekur ederim kizlar
arzucum dogru soyluyorsun ben kendimi cok rahatzis hissediyorum gercekten offf ya burda dertlerimden baska birsey paylasmiyorum
Canım senin zaten fazla kilon yok. Sen kolay verirsin. Kilonu not aldım 1 nisan'da yeni kilonu da bildirirsin. Nınım listeyi yazmıştı fotoğraf topiğindeydi galiba. Buraya da yazar mısın nınım?tamam mehtap zayıflatın beni..listeyi görmedim henüz çok ağırmı acabaeyvahedigeldismile
biraz yemek yemeği severimde:kedi:ama kiloyuda kesin vermeliyim.türk kadını bilirsiniz basenden alır ama en son basenden verir kiloyu maalesef.yaz geliyo saklanan kilolar iyice belli olucakyerimseniben
nınımcım mecbue nin ki çelme deilki, direk devirdi kuruttu şu baskül olayında beni ve kilosunu sölemek istemeyen başkaları varsa hepicimizi:))
kesinlikle bencede mecbuenin espriler çok hoş, tam yerine oturuo konularda:))
lütfen nınımcım lütfen gülme öle çok hassas bi nokta yurdum yardım sever düşünceli polisi olayını. hayır kardeşim sanane bırak geçem bu kadar düşünceli olma aa:))o polis olayını kafanda canlandırırken kıs kıs yanında gülen bi eşide unutma... tabi artık nasıl gözlerimi dikip baktıysam adama hemen polise beni savunuo yeni doğum yaptı die üst üste vakaalar yani. ama ama polise bişi yapamasam da eşimin o günkü son gülüşü oldu:)))
walla kızlar kilonuzu söyleyin pardon yazdırın Mehtap'a ona göre....
kornelya yafff sen söyle aramızda sır olarak kalacak sössss :)))))))))))))))))))
mecbue de saklıyor :))))))))))))))))))) tartım yok diyo :)))))))))))))))) pek yemedik ama neyse :)))))
ya ben mecbueyi hiç sevmiom en güzel bahaneleri ilk o buluo yaaa((((( ama yok yok çok güzel ilham verdi es geçemicem:)) yook nınımcım yok napayım, bizim de yok baskülümüzz, accık ağlayım ahh ahh öğretmen meaşıylan kolay mı sanıon onu almak hııı:)))
canım sen ne güzel espirilisinn..
walla mecbue ye bayılıyorum..
şimdi sana...
walla gülmeye öyle ihtiyacımız varkiii
mecbue sağolsun beni güldürüyor..birbirimiz görmesek de seviyorum ben mecbueyi...
tabi sana espiri kousunda çelme taktıııı :))))))))
ya çok güldüm haaa şu polis olayına....
bak şimdi seni gözümde canlandırabildim :=))))))))))))))))))))))))))))
efettt benim memurum işini bilrrrr :)))
bi mayışla nasıl geçinecek :))))
yaaaaaa ben oynamıyom hepsi benden zayıfmafoldumben
Yok öyle oyun bozanlıkkaydirigubbakcemile
Ben inanıyorum sana canım bu azimle mutlaka eski kilona geleceksin. Kızını da alıp şöyle salına salına dolaşacaksın ne güzel:hooray:
Tamam
Nınım: 64.6
Arzu: 63
Mecbue: 75
Kornelya:bilmiyorumkismile
1 Nisan'da yeni kiloları bekliyoruz ona görekaydirigubbakcemile5
dimi ecrine kilo aldırıyam derken ben alıyorum ama inş verecem ben 65 kilaya bi insem zaten oldum olası çok zayıf biri olamadım malesefki mesela yarın akşam eşimin doğum günü bugün gidip pasta beyendim yarın alcam ee mecbur bi dilim yiyecem:) al sana gene kalori bu arada ecrinede bikaç pasta baktım ordan katalogtan kesin karar verdim fotosunun koyulduğu bi pasta istemiyorum çokkkkkkkkkkkk klasik onun yerine bi tane beyendim pastanın üzerine beşiyin içinde bebek yapıp oturtmuşlar daha sevimli geldi bana
yaaa bu liste haksızlık... cidden herkes zayıf aaa.. ben ben tombul pattes 73.7 şuan tam((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?