Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
tamam mehtap zayıflatın beni..listeyi görmedim henüz çok ağırmı acabaeyvahedigeldismile
biraz yemek yemeği severimde:kedi:ama kiloyuda kesin vermeliyim.türk kadını bilirsiniz basenden alır ama en son basenden verir kiloyu maalesef.yaz geliyo saklanan kilolar iyice belli olucakyerimseniben

ohooo yok öle nınımcım nasıl söleyem ben kilomu:))) çok kötü furdun şimdi beni, benki diyetistenime bile söleyemiom bi 4 kilo verem de öle gidem diom hatuna:))) ayrıcaaa öle bi haftada 900 beni kesmes, ben en iyisi 1200 deil 200 kalorilik diyet yapam anca keser beni zaten balık etiydim hamile kalmadan önce, şimdi irice balık oldum off off.. ben diyete girsem de kiloyu size sona sölesem olmaz mııııı bana bi torpil yapın:)))

walla kızlar kilonuzu söyleyin pardon yazdırın Mehtap'a ona göre....
kornelya yafff sen söyle aramızda sır olarak kalacak sössss :)))))))))))))))))))
mecbue de saklıyor :))))))))))))))))))) tartım yok diyo :)))))))))))))))) pek yemedik ama neyse :)))))

arzucum anladığım kadarıyla en azından seninki bak saklanabilir kiloymuş, şanslı gruptansın yani:)) ya aklıma geldi arabamın satışı için trafiğe gitmiştik, kapıdaki polis hanfendi siz x-ray bebeğe zarar verir, siz bu kapıdan geçmeyin dedi...tabi çekil ben hamile değilim geçerim dediğimde mahçup oldu ama yine de polis olmasa atlayıp yoluk yoluk yapabilirdim adamı:)

ya ben mecbueyi hiç sevmiom en güzel bahaneleri ilk o buluo yaaa((((( ama yok yok çok güzel ilham verdi es geçemicem:)) yook nınımcım yok napayım, bizim de yok baskülümüzz, accık ağlayım ahh ahh öğretmen meaşıylan kolay mı sanıon onu almak hııı:)))

canım sen ne güzel espirilisinn..
walla mecbue ye bayılıyorum..
şimdi sana...
walla gülmeye öyle ihtiyacımız varkiii
mecbue sağolsun beni güldürüyor..birbirimiz görmesek de seviyorum ben mecbueyi...
tabi sana espiri kousunda çelme taktıııı :))))))))

ya çok güldüm haaa şu polis olayına....
bak şimdi seni gözümde canlandırabildim :=))))))))))))))))))))))))))))

efettt benim memurum işini bilrrrr :)))
bi mayışla nasıl geçinecek :))))

nınımcım mecbue nin ki çelme deilki, direk devirdi kuruttu şu baskül olayında beni ve kilosunu sölemek istemeyen başkaları varsa hepicimizi:))
kesinlikle bencede mecbuenin espriler çok hoş, tam yerine oturuo konularda:))
lütfen nınımcım lütfen gülme öle çok hassas bi nokta yurdum yardım sever düşünceli polisi olayını. hayır kardeşim sanane bırak geçem bu kadar düşünceli olma aa:))o polis olayını kafanda canlandırırken kıs kıs yanında gülen bi eşide unutma... tabi artık nasıl gözlerimi dikip baktıysam adama hemen polise beni savunuo yeni doğum yaptı die üst üste vakaalar yani. ama ama polise bişi yapamasam da eşimin o günkü son gülüşü oldu:)))

kızlar bişey sorcam ecrine çorba yapcamda
süt dolapta duruyodu ama son kullanma tarihi geçmemiş fakat sütü açmıştık ama tadı bozulmamış yapsam bişey olurmu acaba içime şüpe düştü hayır markete gideyim desem şimdi geldim daha marketten unutmuşum

yok mehtap ben hepsini katıyorum öyle veriyorum ama mama katmıyorum içine ecrin ağzında biberon olmadan malesefki uyumuyo o yüzden uyutacağım zaman 600 yada 70 cc yapıyorum canı isterse içiyo istemezse bırakıyo berkayın ne kadarki boyu kilosu ecrinede kardiyolog boyu biraz kısa demişti

belki tekrar eski ilaçlara başlatır sizi doktorunuz

Canım biz de kahvaltısını 120 cc mamaya hazırlıyoruz. Ama sebze çorbasından sonra mama verdiğimizde yemiyor kuzucuk. Vallahi ne yapacağımızı şaşırdım.

tesekur ederim kizlar

arzucum dogru soyluyorsun ben kendimi cok rahatzis hissediyorum gercekten offf ya burda dertlerimden baska birsey paylasmiyorum

Böyle düşünme canım biz seni çok seviyoruz dertlerini paylaş ki içinde birşey kalmasın o çok daha kötü olur. Yurtdışında seni dinleyen başka arkadaşların var mı?

Canım senin zaten fazla kilon yok. Sen kolay verirsin. Kilonu not aldım 1 nisan'da yeni kilonu da bildirirsin. Nınım listeyi yazmıştı fotoğraf topiğindeydi galiba. Buraya da yazar mısın nınım?

Yok öyle kilo saklamak. Arzu ve nınım bildirdi.Ben ciddi bir hakemimlmaz: kiloyu bildirmeyen diskalifiye olur ona göre:))alsanaalsanasmile

ne saklayacam yaa :)) gerçekten evimde baskül yok ama en son bundan bi ay kadar önce tartıldığımda 75 kiloydum desem dudaklarınız uçuk yapmasın lütfen:))))))

neden sevmiyosun aşk olsun ben sevilmeyecek hatunmuyum yaa:))))vallahi elma şekeri gibiyimsempatiksalakcinni

Tamam
Nınım: 64.6
Arzu: 63
Mecbue: 75
Kornelya:bilmiyorumkismile
1 Nisan'da yeni kiloları bekliyoruz ona görekaydirigubbakcemile5

bayıl tabi bana nınımcım:)))))ama gerçekten baskülüm yok evimde:))))))))inş olur yakın zamanda ecrin kucağımda yazamıyom fazla sonra zamanım olursa yazcam

yaaaaaa ben oynamıyom hepsi benden zayıfmafoldumben

yaaaaaa ben oynamıyom hepsi benden zayıfmafoldumben

Yok öyle oyun bozanlıkkaydirigubbakcemile
Ben inanıyorum sana canım bu azimle mutlaka eski kilona geleceksin. Kızını da alıp şöyle salına salına dolaşacaksın ne güzel:hooray:

Yok öyle oyun bozanlıkkaydirigubbakcemile
Ben inanıyorum sana canım bu azimle mutlaka eski kilona geleceksin. Kızını da alıp şöyle salına salına dolaşacaksın ne güzel:hooray:

dimi ecrine kilo aldırıyam derken ben alıyorum ama inş verecem ben 65 kilaya bi insem zaten oldum olası çok zayıf biri olamadım malesefki mesela yarın akşam eşimin doğum günü bugün gidip pasta beyendim yarın alcam ee mecbur bi dilim yiyecem:) al sana gene kalori bu arada ecrinede bikaç pasta baktım ordan katalogtan kesin karar verdim fotosunun koyulduğu bi pasta istemiyorum çokkkkkkkkkkkk klasik onun yerine bi tane beyendim pastanın üzerine beşiyin içinde bebek yapıp oturtmuşlar daha sevimli geldi bana

Mesela eşinin pastasından tam bir dilim değilde, bir dilimin dörtte birini yiyebilirsin. yasakkelime Demokrasilerde çare tükenmezmiş. Ben de dişi çıksın diş şeklinde pasta yaptıracaım:Saruboceq:

yaaa bu liste haksızlık... cidden herkes zayıf aaa.. ben ben tombul pattes 73.7 şuan tam((

Elvin gelince görürsün bak nasıl kilolar gidiyor. Kilo bilgisi kayıtlara eklenmiştir.vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…