Canım ya biraz da kendini dinle. Hava güzelse Ufuk da biraz toparlanınca çık dolaş, temiz hava al iyi gelir ikinize de.selam kizlaar hep gunun sonunda en son ben girmis oluyorum ozamana kadarda hepiniz bir suru yazmis oluyorsunuz banada okumasi kaliyor:)
benim morelim yine cok bozuk ufuk ilaci iki gundur kestigimiz halde hala duzelmedi cok uyusuk tam biraz gelisme var derken yine gitti kuzucum artik o oyle olunca hic bir seyden zevk alamiyorum yaaa
ben herseye raziyim keske ozurlu olsada gozleri gorseydi diyorum bende en azindan beni gorunce gulumseseydi yada beni tanisaydi beni gorunce sevinseydi zaten herseyi tek bir guluse degismiyoruz ama bunlarda yok benim cok zoruma gidiyor yani bana gulmuyor bile dusunebiliyormusunuz yaaa
aklima kotu kotu seyler geliyor nerdeyse isyan edecem okadar kotuyum halbuki ben hic bir durumda hic bir sekilde isyan etmedim simdiye kadar offff offff allahim bana dayanma gcu versin
burda havalarda baya duzeldi canim okadar bir yerlere gitmek istiyorki anlatamam ama nerdeee
kizlar valla ben 50 kiloyum ama birazcik balik etliyim yani elbiseyle hic belli olmuyor cok zayif gorunuyorum ama elbiseleri cikarsam lop lop dokuluyor etlerim:):):)
Malesef yok canım.yok değilmi daha görünürde birşey ???????????????
Ben bir defa denemiştim yoğurda pekmez kattım ama Berkay çıkardı. Belki de oranını iyi ayarlayamadığımdandır.bugün tv de deryalı günlerde bir kadın dr çıktı
pekmezi süt ve yoğurtla verbilirsiniz dedi...
yani tam programı izleyemedim..
bu kısmını yakaladım...
ya ninimcim ne yapiyimki baska cok zor bir durum gercekten bunu yasamayan anlamaz bu okadar aci bir durum ki bebisin yaninda ama hic bir sey yapmiyor daha uc aylik bir bebegin hareketlerini yapiyor cok uzgunum cokkk
baska doktorlarda pekmez ile herhangi bir sut urunu beraber kullanmayin diyorlar st urunleri pekmezin demir emilimini engelliyormus
selam kizlaar hep gunun sonunda en son ben girmis oluyorum ozamana kadarda hepiniz bir suru yazmis oluyorsunuz banada okumasi kaliyor:)
benim morelim yine cok bozuk ufuk ilaci iki gundur kestigimiz halde hala duzelmedi cok uyusuk tam biraz gelisme var derken yine gitti kuzucum artik o oyle olunca hic bir seyden zevk alamiyorum yaaa
ben herseye raziyim keske ozurlu olsada gozleri gorseydi diyorum bende en azindan beni gorunce gulumseseydi yada beni tanisaydi beni gorunce sevinseydi zaten herseyi tek bir guluse degismiyoruz ama bunlarda yok benim cok zoruma gidiyor yani bana gulmuyor bile dusunebiliyormusunuz yaaa
aklima kotu kotu seyler geliyor nerdeyse isyan edecem okadar kotuyum halbuki ben hic bir durumda hic bir sekilde isyan etmedim simdiye kadar offff offff allahim bana dayanma gcu versin
burda havalarda baya duzeldi canim okadar bir yerlere gitmek istiyorki anlatamam ama nerdeee
kizlar valla ben 50 kiloyum ama birazcik balik etliyim yani elbiseyle hic belli olmuyor cok zayif gorunuyorum ama elbiseleri cikarsam lop lop dokuluyor etlerim:):):)
yaa nasil iyi dusuneyim ufuk bugun iki tane kaza atlatti simdi ben ailemin yaninda oturdugum icin daha yatagina yatiramiyorum yer yok onun icin hasir bir sepetimiz var orda yatiyor bugun nasil dondu nasil ettiyse hasir sepetiyle beraber yere yuvarlandi bir agladi yazik icim gitti
bide ikinci kazamiz ufugu banyo yaptircaktim aksam cok agliyordu kardesim ordan sureyya bak suna niye agliyor filan dedi bende elime aldim bir yandan kuvetine su dolduruyorum
bide kapidan girince ufugun parmagi kapinin deligine takildi benimde haberim yok cekerek cocugun parmagi baya derin kesildi bir suru kan geldi cok ama cok korktum simdi icim daha da kotu ve huzursuz
yaa nasil iyi dusuneyim ufuk bugun iki tane kaza atlatti simdi ben ailemin yaninda oturdugum icin daha yatagina yatiramiyorum yer yok onun icin hasir bir sepetimiz var orda yatiyor bugun nasil dondu nasil ettiyse hasir sepetiyle beraber yere yuvarlandi bir agladi yazik icim gitti
bide ikinci kazamiz ufugu banyo yaptircaktim aksam cok agliyordu kardesim ordan sureyya bak suna niye agliyor filan dedi bende elime aldim bir yandan kuvetine su dolduruyorum
bide kapidan girince ufugun parmagi kapinin deligine takildi benimde haberim yok cekerek cocugun parmagi baya derin kesildi bir suru kan geldi cok ama cok korktum simdi icim daha da kotu ve huzursuz
bi çıksın zaten hepsi geliyo arka arkaya ama perişan oldu benim kızım yaa burnu tıkalı görünürde bişey yok gerilerden geliyo ses burnundan bugünde uyumadı adam akıllı şimdi uyuttum bakalım ne kadar uyuyacak
sag ol canim mecbuecim ev kazasi oluyorda ikiside ayni gunde cok kotu oldum aglaya aglaya banyo yapti ve uyudu yavrum
Canım Berkay'ın da aynen öyleydi. Burnu tıkalı ama görünürde bişey yok. Bir ses geliyor sanki geniz eti gibi doktora gittiğimizde onu da söylemiştim. Serum fizyolojik kullandığım aspire ettiğim halde geçmemişti. Okyanus suyu ve otribebenin aspiratörüyle biz dün kurtulduk bu illetten. Uykuyu çok kötü etkiliyor gerçekten.
İnşallah canım bizimki de birincisi gelsin diğerleri de takip eder.
Çok geçmiş olsun canım. Ben de çok çekiniyorum bu ev kazalarından ama bazı kazaların önüne geçilmiyor işte.
Canım yurtdışında bildiğim kadarıyla bu kadar çok kişinin bir arada yaşaması hele de ev küçükse pek müsade edilmiyor. Yani çocuğun bir yatağını sığdıracak yer yoksa devlete durumu bildirin bu nedenle bile size hemen ev çıkarırlar. Yazık değil mi çok üzüldüm şimdi artık büyüdü güçlendi çocuk sepette olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?