Olsun canım sen vereceksin bütün fazlalıkları merak etme.
Tabi tabi eşit şu an için. Bakalım 1 nisanda nasıl olacak??
inş vercem bi 70 kiloyu görsem hayırlısıylakafamçokkarıştı
walla öyle kararı bir şekilde diyet yapıyorum kiii...
veremezsem ne yaparım bilmiyorum -tatlicadiarzu-
ama veremeyeceğimi düşünmüyorum bile..
çünkü gidecek bu kilolarrr laelaelaelaelae
iyi aksamlar kizlaar sanirim hic biriniz sunada on line degilsiniz
ama ben anlatayim bugun cocuk doktoruna gitmistik
ufuk guzel kilo almis 10 kilo600 gram olmus 75 cm de boyu
ama malesef bas cevresi hic buyumedi yine iki aydir 42 cm hala canim cok sikildi
Mesela bir gün içinde neler yiyorsun canım?
Ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır. Siz diyete başladınız ya yolu yarıladınız demektir. Bundan sonrası kolay.
Maşallah kuzucuğuma bak ne güzel kilo almış annesi. Boyu da çok iyi. Baş çevresi de zamanla büyüyecektir belki de ilaç değişimi olmuştu ya ondan etkilenmiştir kuzucuk.
iyi aksamlar kizlaar sanirim hic biriniz sunada on line degilsiniz
ama ben anlatayim bugun cocuk doktoruna gitmistik
ufuk guzel kilo almis 10 kilo600 gram olmus 75 cm de boyu
ama malesef bas cevresi hic buyumedi yine iki aydir 42 cm hala canim cok sikildi
kahvaltıda bi dilim kepek ekmek şekersiz iki yada üç bardak çay bi salatalık bi yeşil biber haşlanmış yumurta yada bi dilim lıght peynir acıkırsam bide ecrinden fırsat bulursam iki dilim ayva yada bi havuç yada elma yedim bugün öğlen bikaç gün sebze yemeyi yaptım ama ecrin hasta şu aralar o yüzden evde ne varsa çorba mesela çorba içiyorum yanına bol limonlu bi çaykaşığı yağla salata yiyorum akşamda ne varsa yanına küçük bi kase yoğurtla yiyorum bide bol bol su içiyorum
selam kızlar... valla internet benim için hayal oldu, hoş ondan önce uyku oldu... hala uyuyamıyorum elvinle benden başka kimse ilgilenemio... annemler evle ilgilenio ama beslenmesi gazı falan filan sadece ben yapabiliyorum evde diğerleri benden fazla tedirgin oluo die... e bana da zaman kalmıo...
ama biraz keyfim kaçtı.. bugun kontrolümüz vardı, kilomuz çıkarken 1890 dı bugun 1860 çıktı... nedeni ne olabilir diye sordum, aldığım cevap sadece takip edices... moralim çok bozuldu yanlış yapıorum bebeğime bakamıyorum sanırım...( bunun dışında genel durumumuz iyi görünüo.. eeg sonuçlarına daha yarın ulaşabileceğiz beklemedeyiz o konuda.. vitaminizin demir damlamızın kullanımı öğrendik buguni, cuma akşam taburcu edilidğimizden doktor bu konularda bize bilgi vermeden yollamıştı.. eoprotin siparişi verdik, ona da yarın başlayacağız... baktım olmuo özelden randevu aldım, cumaya iyi bi çocuk doktoruna başlayacağız, 60 günümüzü doldurduğumuzdan aşımız varmış, bugun bakan doktora göre de cumaya kadar 2000 gr mı geçermiş ama bilmiyorum...
forumu takip edemiyorum ama umarım hepinizin minişler iyidir... annelerininde keyifleri yerindedir...
mehtapcim yok bu ilac degisikliginden degil zaten bebegimin sorunu orda beyni buyumuyor bingildagi da kapandi zaten 13 ocakta en son olcmusleri 42cm cikmisti ozamandan beri buyumedi
kornelyacim niye bebegine bakamiyorsun canim lurmu oyle sey belki ev ortami degisik gelmistir kuzucuga alissin bak nasil kilolar alacak en kisa zamanda hersey yoluna girecek insallah
Güzel arkadaşımın pamuk gibi sesini duydum bugün. Nınımcım inşallah burada kurulan güzel dostluklar hep böyle devam eder.
Canım kendine işkence yapma bence kahve alışkanlığın varsa hergün diyetine uyduğun için ödül olarak içebilirsin.kızlar uzun yazamıycam ecrin yanımda salıncağında bi taraftan onu sallıyorum bi taraftan buraya bakıyorum kornelya ilk zamanlar hepimizde aynı korku endişe vardı kayınvalidem falan hiç kucaklarına alamadı ecrini bi eşim bide ben ama mehtap çok haklı uysun uyanınca acıkırsa beslerim deme uyursa bile uyandırıp besle sonra uyur zaten emin ol bebeyine senden daha iyi kimse bakamaz nınım mehtap uyguluyorum bunları işte bilmiyorum verirmiyim günde bi fincan üçü bi arada kahvem olurdu kesinlikle onu bile bıraktım arada mekik çekeyim diyorum ama ecirnden yorulup ona fırsat kalmıyo inanki soraya inş ufuk dahada iyi olcak bak görürsün annesi
:içelim:canım çok incesin teşekkür ederim...
duygular karşılıklıdır biliyorsun...
ben inanıyorum güzel dostluklar kuracağımıza....
ayrıca senin sesini duymak çok mutlu etti beni...
( bugün biraz canım sıkkındı çok iyi geldin )
ne kadar güzel hiç yabancılık çekmeden yıllardır tanışyormuşuz gibi konuşmak...
kızlar diyetemi başaldınız konulara çok vakıf olamadım uzun süre giremeyince vakitsizliktende tüm yaışmalrı okuyamadım hepinize başarılar diyetinizde
Mecbue bak canım sen bu tempoda gidersen walla benden önce verirsin kiloları :)))
şimdi ben öğlen yemeği olarak
buharda pişmiş karnabahar ve üstüne biberli yoğurt yiyorum...
Canım kendine işkence yapma bence kahve alışkanlığın varsa hergün diyetine uyduğun için ödül olarak içebilirsin.
:içelim:
Evet canım Arzu, kornelya, nınım ve mecbue şu an diyette 1 nisanda yeni kilolarını bildirecekler. Senin kilo durumun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?