Canım kahve alışkanlığı zordur gerçekten türk kahvesi iç az şekerli. Bir de ben hep kahverengi şeker kullanıyorum. Şirkette bile çaycımız tembihlidir. Çayıma kahveme kaç şeker attığımı bilir ve kahverengi şeker kullanır benim içeceklerimde.
Beyaz şeker de çok zararlı.
Mecbue canım napim sıkı diyet yapmak zorundayım...
eski halimi geri istiyorum.
o kadar çok istiyorum ki üstüme yeni hiç birşey almadım..
hamileyken giydiklerimi giyiyorum..
tekrar 36 beden olmak istiyorum..
ayrıca eşim beni beğense de (ki ben hiç sanmıyorum )
içten içe eski halimi istiyor bunun farkındayım...
bazen söylüyorda sen azimlisin verirsin, yapamazsın böyle vs diyerek...
kızlar can sıkıcı haberler vermekte üstüme yok az sona göreceğiniz gibi... bugun elvinimin rop kontrolü vardı bir damar kapanmamış 15 gün sonra tekrar görücem takipte olucas dedi ve eeg sonuçlarını aldık... paroksismal bozukluk sol bilmem ne bölümünde.... nörolog arayaşındaydık yarın bi hastanenin yeni doğan bölümü başkanı abimin arkadaşı o görmek istemiş bütün dosyasını bakacak bakalım bundan sonra ne yapacağız.... off içim daraldı iyice... yenidoğan uzmanına göstermiş eşim bu ne demek die, o da yine çok açıklayıcı cevaplarından biriyle karşılık vermiş... önemli olduğunu sanmam nörologla görüş, ilaç vermez heralde falan filan die bişiler gevelemiş...
iyi geceler kizlar bugun yine butun gun yoktum ama kimse beni merak edip sormamis:)
kornelyacim canini sikma kotu haberler veren bir tek sen degilsin ben de varim canim :)saka bir yana uzulme kornelyacim onemli bisey degildir yaaa
bu arada benim de size bugun hic iyi haberlerim yok malesef ben bugun ufuk icin gorme engelli rehabilitasyon merkezine gittim orda goz doktoru ile baska bir kadinin gozetimin altinda cocuguma bir gorme testi yapildi ne kadar gordugune dair vee sonuc malesef icler acisi bebegim hic bir sekilde hic bir sey gormuyormusgoz doktoru da ilerde duzelirmi diye sorumuza zannetmiyorum diye cevap verdi
ufuk gorme engelli artik iyice kabul etmem gerekecek
Canım seninle akşam konuştuğumuz için bilgisayarım açık değildi yazamadım. opuyorumnanaktanbu arada mehtap ask olsun bende seni aradim ama benim sesime hic pamuk gibi demedin bende kustum size 1 gun gelmiyecegim konusmiyacam iste:):)
bana daha ninimla konusmak kismet olmadi malesef ama mehtap ve ebru ile konustum telde ikiside cok seker insanlar gercekten sizleri cok seviyorum insallah ninimlada en kisa zamanda telde gorusecem:)
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ???
bende size tebessümlü bir şey yazayım dedim.. :))))
Dün elimde portakal yiyordum birde baktım Ata Bey bana bakıyor..
elimi uzatırken kuş yavruları gibi ağzını açtı bnede verdim walla bir somurara yedi ki sormayın
şaştım kaldım.. biliyorum daha çok erken portakal için ama dayanamadım..
bu ilk ve son...zamanın gelince yer...
Soraya canım diyecek söz bulamıyorum...kimbilir belki bir mucize olur...
konuşuruz canım merak etme.. sesimin pamuk gibi güsell olduğunu kardeşin sana söylemedimi :))))
Kornelya canım üzülme ...daha çok erken kontoller bitsin...
sen ferah tut kendini canım...
afiyet olsun ata maşallah annesi ecrin ilk zamanlar yerdi sebze ama şimdi bizim yediyimiz çorbaları seviyo bende öyle veriyorum artık ama hastalandığından beri hiçbişey yemiyo inanırmısınız dün gece 50cc mamayla uyudu bütün gece hiç bişey yemedi canım sıkılıyo ona ama yapabileceyim bişeyde yok zorlarsam kusuyo gerçi her türlü kusuyo
bende geçen gün tarhana verdim yedi..afiyet olsun Berkay Bey'e
bugün değişik bir yemek denedim Ata 'ya
1 kabak, çeyrek patates (büyüktü) ve az kuru soğan
hepsini küçük doğradım ve buharda pişirdim
ezdikden sonra 30 cc suya 3 ölçek devam maması koydum
bir taşım kaynattım ,az z.yağı koydum ve yoğurt eşliğinde yedirdim..
yedi hafif olduğu için..
deneyin mutlaka...
afiyet olsun ata maşallah annesi ecrin ilk zamanlar yerdi sebze ama şimdi bizim yediyimiz çorbaları seviyo bende öyle veriyorum artık ama hastalandığından beri hiçbişey yemiyo inanırmısınız dün gece 50cc mamayla uyudu bütün gece hiç bişey yemedi canım sıkılıyo ona ama yapabileceyim bişeyde yok zorlarsam kusuyo gerçi her türlü kusuyo
canım teşekkür ederim..
inşallah diş olayı biterde Ecrin de normale döner..
Berkay da öyleymiş.. kesin diş den bunlar...
zorlama canım tiksinmesin yemeklerden...
Mehtap Berkay'a yedir bu çorbadan
kabızlığına iyi gelecek...
Ata baktım sabah zorlanıyor ıkına ıkına yapıyor
öğlen bu çorbayı (püreyi) yapınca
sessiz sedasız 2.postayı da yaptı alkisalkisalkis
canım teşekkür ederim..
inşallah diş olayı biterde Ecrin de normale döner..
Berkay da öyleymiş.. kesin diş den bunlar...
zorlama canım tiksinmesin yemeklerden...
Mehtap Berkay'a yedir bu çorbadan
kabızlığına iyi gelecek...
Ata baktım sabah zorlanıyor ıkına ıkına yapıyor
öğlen bu çorbayı (püreyi) yapınca
sessiz sedasız 2.postayı da yaptı alkisalkisalkis
Afiyet olsun kuzucuğa. Mamayla birlikte mi tekrar kaynattın canım?
Berkay da dün en son akşam 6.5ta yemiş hep 50 cc yiyip bıraktığı için nınımın da tavsiyesiyle 3 saat değil de 4 saat bekledim 10.30 da 150 cc mama hazırlayıp verdim yine 50 cc yedi kalanını ne yaptıysam biberonla yemedi. Ben de kalan 100 ccyi kaseye boşalttım içine iki bebe bisküvisi koydum kaşıkla mama sandalyesinde oyalayarak bitirttirdim. Acaba biberon mu istemiyor?
Tamam canım denerim biz Berkay'a Debridat diye bir toz var ondan vermişti doktor dün onu verdik. Akşama yumuşacıktı kuzucuğumun kakası alkisalkisalkis
Babası pek kaka görmeye dayanamıyor. Gel babası gel bak oğlun ne güzel kaka yapmış bir bak diyorum gülüyor:roflol:
Vallahi artık yumuşak kakaya bile seviniyoruzhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?