Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Mamanın 40 dereceyi geçmemesi gerekiyor diye biliyorum yanılıyor olabilirim.

Küsme küsme opuyorumnanaktan
Eeg sonucu inşallah iyi çıkar canım. :Saruboceq:

soraya inş iyi çıkar eeg sonuçlarınız ayy dün gece gram uyku uyutmadı ecrin zombi gibiyim:)

Mecbue Ecrin in gündüz uykuları nasıl ??????

ecrin sabah kahvaltıdan sonra epeyi bi oynuyo boğuşuyoruz yorumyorum falan 11 yada 12 gibi yatırıyorum en fazla bi saat oda en fazlaaa sonra uyanır öğlen çorbasını veririm epeyi oyalarım oynarım kendi kendine oynar diye umut ederim ama sadece umut etmekle kalırım 4 gibi yatar 5 gibi uyanır eyerki çok yorulursa akşam 8 gibi uyuturum ki çok nadirdir dün gece akşam üstü 5te uyandı akşam 11e kadar uyumadı gündüz uykusu yok doğru düzgün

bende umut ediyorum kendisi biraz oyalansın ve oynasın diye
nerdeee ...
hep başında olayım istiyor..
bende hamur gibi yoğuruyorum akşam rahat uyusun diye :)))))))))))))))))))))))))

Berkay'ın bu sıralar ne gündüz ne gece uykusu var. Nınım bebekler 5-6 aydan sonra sürekli yanında birileriyle oynamak istiyor. Yani bebek gelişiminin bir parçası bu. Bir insanı en güzel oyuncağa bile tercih ediyorlar. Oh sende bol bol yoğur kuzucuğu:)

ya kızlar bişey sorcam ama gülmeyin bi türlü çözemedim nasıl yaptığınızı mehtap sen yazmışsınya berkayın annesi diye nınımda yazmış nınım ve atam diye onu nerden nasıl yazıyosunuz bi türlü çözemedim:sinifsinif:

yok şekerim niye gülelim..anlatıyorum
Kullanıcı paneline gir ,
ordan profil düzenleye giriyorsun
en alta doğru in orda
''kişisel rütbe'' diye bir yazı göreceksin
onun altında ki kutucuğa yaz ne yazacaksan
yazdıktan sonra en altta değişiklikleri kaydet tuşuna basıyorsun o kadar...

sag olun kizlar topik yine sakin geciyor off bende cok yoruluyorum gunduzleri 4 tane cocuga bakiyorumanlattimya size babamlarin restauranti var diye onlarin ascisi gitti simdi uvey annem yemekleri yapiyor sabah 6 da gidiyor kucuk bir kardesim var 3 aylik onu bana birakiyor bide 6 yasinda bir kiz kardesim var oda bende onu sabah okula gonderiyorum sonra bidaha uyumuyorum 3 tane bebegim oluyor onlarla ilgileniyorum babam lar oglen geliyorlar ama yine cocuklar bende cunku onlar dinleniyorlar yatiyorlar cocuklara ben asagida bakiyorum aksam yine gidiyorlar yine cocuklar bende bide gece 1 den asagi gelmiyorlar bide ev isi de bende cok yoruldummmm

haa bu arada bugun kalbime holteri taktirdim yarin sabah 9 da ufugun eeg si var oglen 1 dede holteri cikaracagim sabah 6 ta kalkmam gerekecek yine gece hic uykumu alamiyorum artik offff

Merhaba arkadaşlarım öncelkle hepinizi çok özledim.27 Şubattan beri internete g,remed,m ama bu sabah tüm yazdıklarınızı okudum. Kornelya ninnim mecbue hepinizi azimleriniz için kutluyorum. Destekliyorum sizi sakın yılmayın kendinizi iyi hissedeceğiniz görüntüye kavuşmanız için devam edin bu yolda bize tarılardan gelen güzel sonuçlarınızı kutlamayı diliyouz. Arzucum seni eliyorum aslında ideal kilondasın diyete ihtiyacın olmadığını düşünüyorum.
Mehtapçım Berkaycığımızın dişlerinden hala haber yok sanırım minik prensimize skıntı vermeden inşallah minicik incileri en kısa zamanda görünebilir.
Süreyyacım sıkıntılarını bunalımlarını en iyi ben anlıyabilirim biliyorsun ufuğumuzun geçirdiği kazalar için de geçmiş olsun. Baş çevresi ölçümünü yazmışsın geçen pazartesi Beri in de kontrolü vardı kasım ayından beri 42 cm ve iç büyümüyor baş çevresi o gün bende koma halinde yattım ağladım bütün gün annem Berille ilgilendii o günden beri hiç iyi değiim fizyoterapi merkezindede canımı sıkılar evdede biraz sorunlarım var malesef o nedenle hiç iiyi değilim ve internete bile giremiyorum. Beril le ilgili de hiç güzel gelişmler yok malesef. Allah yardımcımız olsun ama ben artık çıldıracağımı hissediyorum kızımdan dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
Hepinizi çok öpüyorum

Allah yardımcın olsun canım inşallah kalbinle ilgili bir sorun çıkmaz.

teşekkür ederim nınım seni seviyorum:))

ohhhhhhh maşallah sana vallahi atom karınca gibisin ne deyim ki yazık sanada yaa nasıl bakıyosun üç tane bebişe inş en yakın zamanda evine çıkar şöyle bi oh çekersin sorayacım

ebrizm nasılsın beril prensesimiz nasıl özlüyoruz seni ama yoğun olduğundan sesimizi çıkarmıyoruz yeterki beril iyi olsun keyfi yerind olsun

Ah canım ya inan okuyunca çok üzüldüm...
neden biliyormusun pes etmiş gibi konuşmana...
benim burdan tanıdığım kadarıyla Ebrizim yılmayan azimli
ve çok güçlü bir kadındı.. ne oldu sana canım...
lütfen toparla kendini.. yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm...
Belki inanmıyacaksın ama her gece Soraya ve sana dua ediyorum..
çok güçlü olun ve her zorluklara göğüs gerin diye...çocuklarınızla
ilgili güzel haberler alın diye canım...
canım lütfen toparlan..
insanlar iyi ve güzel moral ile kanseri yeniyorlar...
kötü düşünceleri aklından çıkar..
Beril ile yaşayacağınız güzel şeyleri hayal et...a.s.

of canım ya walla biz 1 çocuğa bakmada zorlanıyorken , sen 4 :1shok: taneye bakıyorsun akannehir
Allah sana kolaylık versin..
aslında madem bu kadar bebek var evde neden bir bakıcı tutmuyorsunuz ?
yada nebilim evi temizleyecek birini..
en azından yükün azalır..
senden güzel haberler bekliyoruz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…