Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Of of of gerçekten. Allah'ım sana sabır ve güç versin.
İnşallah senin de Ufuğun da sonuçları iyi çıkar canım. Çok hırpalama kendini.
Özledik ebrizm seni. Berkaycığımızın dişi iki gün önce patladı teyzesi ama çok sıkıntılarımız var. İnşallah senin için de Berilimiz için de herşeyin en iyisi en hayırlısı gerçekleşir canım. Kendine çok dikkat et lütfen.

Mehtap'cım nerdesin ???
Berkayın gecesi nasıl geçti canım...

Çok kötüydü öksürük başladı bir de yediğini çıkarıyor.

ebrizm nasıl bi yazıdır bu tatlım yaa sen elinden geleni fazlasıyla yapıyosun evladınla en iyi şekilde ilgileniyosun seni anlamaya çalışıyorum ama yaşamayan bilemiyo canım lütfen evladın için toparlan bi silkin artık ne olursa olsun dışarıdan gelen şeylere kulaklarını tıka sadece kızını düşün evdede olabilir hepimizin sorunları insanız dayanma noktamız bi yere kadar inan bana her namazımda dualarımda burdaki bütün bebekler için ama özellikle berile ve ufuğa dua ediyorum herşey biz insanlar için evlatlarımızın yarın birgün ne olacağını bilemiyoruz hepimizin evladı Allaha emanet canım ne olur bu kadar yıpratma kendini bizde seni öpüyoruz kocaman berilide öpüyoruz annesiopuyorumnanaktansıkıldıkça gelip burda bizimle paylaşımlar yap insan bi şekilde rahatlıyo ben rahatlıyorum en azından

Mecbuşum benim bende seni seviyorum..olumunekankayizsmile
güzel yürekli arkadaşım..
Bu arad rejim nasıl gidiyor rakibem alsanaalsanasmile

aynen yapabildiyim kadar yapıyorum bu sabah kepek ekmek bi dilim bi dilim peynir yeşil biber ve üç bardak şekersiz çay:) dün gece ek ler pasta vardı evde bayılırım inanırmısın onu bile sürmedim ağzıma bilmiyorumkismile

ooyy mecbue tatlıya dokunmamak büyük başarı , azim..
helede eklere hiç dayanılmaz...
bravoooo

canım geçmiş olsun..
dişmi yaptı böyle ??
şuan nasıl Berkay

ooyy mecbue tatlıya dokunmamak büyük başarı , azim..
helede eklere hiç dayanılmaz...
bravoooo

napıyım biraz azim şart:)ben hergün yiyorum zaten hemde günde kaç kere canım çektikçe ecrini yiyorum o karşılıyo tatlı isteyini:)))))

Teşekkürler nınım. Dişle başka birşeyi ayırmak zor gerçekten. Dişte hafif öksürük, kusma olabilir diyorlar ama emin olamıyorsun ki? Doktor boğazındaki kızarıklık için şurup verdi. Bugün kahvaltıdan sonra şurubu verince yine çıkardı.

mehtap belki balgam çıkarıyodur zaten öksürük şurubuysa verdiiy daha çok öksürtüyo kustuyo balgam söktürüyo

walla ne desem boş..Mecbue tecrübeli faydalanmak lazım...
inşallah en kısa zamanda geçer canım..

mehtap belki balgam çıkarıyodur zaten öksürük şurubuysa verdiiy daha çok öksürtüyo kustuyo balgam söktürüyo
İnşallah dediğin gibi olur canım. Sen bizden daha tecrübelisin tabi.
walla ne desem boş..Mecbue tecrübeli faydalanmak lazım...
inşallah en kısa zamanda geçer canım..
İnşallah canım teşekkürler..

İnşallah dediğin gibi olur canım. Sen bizden daha tecrübelisin tabi.

İnşallah canım teşekkürler..

inş öyledir ecrinde öyle oldu halada kusuyo ama ,önceki kadar deyil doktor kusar korkma demişti vallahi bebişler hasta olmasında ne olursa olsun insan kendini çok kötü hissediyo

selam kizlar ebrucum oncelikle senden basliyim gercekten seni okadar cok anliyorum ki senin yazdiklarinin aynisini bende hissediyorum ve dusunuyorum cok zor durumumuz gercekten ve ben bunu tum samimiyetimle soyluyorum yani laf olsun diye degil gercekten kendimi cok yipranmis hissediyorum ve nereye kadar dayanacami inanki bilmiyorum akilima kotu kotu seyler kotu kotu dusunceler geliyor ne yapacagimi sasirmis durumdayimsadece dua ediyorum yalnis yollara yalnis kararlar almiyim diye
ben hergun umuta dua ettiriyorum burdaki bebisler icin ellerini aciyor ve benim soyledigimin aynisini tekrarliyor ozellikle ufuk ve berilicin ama burdaki hepsine berkaya ataya ecrine elvine hirama berile ufuga idile yagmurluya berraka derine aysenura hepsinin isimlerini teker teker soyluyor ve amiin diyor o gunahsiz belki allah onun duasini kabul eder

berkaycigimiza gecmis olsun mehtapcim

Soraya teşekkürler canım uğraşıyoruz hastalıklarla.
Nasıl çıktı holter ve eeg sonuçlarınız?
Zor bir durum tabi canım ama çocukların için güçlü olmaya çalış sen de. Bırakma kendini. Aklına kötü şeyler geldiğinde minik yavrularını düşün. Kötü düşünceleri atmaya çalış kafandan. Allah hepimizin dualarını kabul etsin ve hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun.

Soraya canım lütfen sende kuzuarını düşün..
öyle aklıma kötü şeyler geliyor deme..

nasıl çıktı holter sonucu ??
eeg nasıl çıktı ?
birşey yazmamışsın..

biliyorum zaten kuzularim olmasaydi simdiye kadar coktan pes etmistim

kilar eeg sonucu 31 marta cikiyor benim sonucumda 13 nisan aslidA daha erken cikar benim sonucum ama baska tahlillerimde varya hepsini yaptiktan sonra hepsinin sonucunu soyliyecek doktorum sag olun sordugunuz icin

berkay nasil oldu mehtapcim biraz iyi oldumu

ninim ata da huysuzdu o nasil oldu dislerinde belirgin bisey yokmu

İnşallah iyi gelir canım sonuçlarınız. Berkay aynı yediğini kusuyor hala. Öksürüğü de devam ediyor. Çok korkuyorum hastalanınca keyifsiz keyifsiz duruyor öyle.

herkese slm kızlar soraya inş iyi çıkar sonuçlar mehtap dün gece rüyamda seni ve berkayı gördüm rüyamda hasta dedin ya aklımda kalmış heralde bizim kuvöz doktorumuz var ona gitmişiz önce ecrini yatırıyo bi yere muayene ediyo bi kaç saat kalıyo sonra siz geliyosunuz berkayı yatırıyo ama bizim doktorumuz gene ne alakaysa işte:) camın önünde yatıyo berkay sende camı açmışsın sonuna kadar elinde sigara içiyosun ben napıyosun mehtap neden berkayın yanında içiyosun diyorum sana sende ondan camı açtım diyosun berkayında kulaklarını sıkı sıkı kapatıyosun bereyle içimden diyorum allah allah mehtap gibi bi anne nasıl camın altına bebeyini yatırıp yanında sigara içer muayene edilin odada bembeyazdı sonrasını göremedim ecrin cıyakladı:)

Hayırdır inşallah canım. Ben çok uzun zaman sigara kullandım. Hamileliğe karar verince bıraktım. Berkay doğduktan sonra sütüm de kesilince tekrar başladım malesef. Ama bizim evde hiç sigara içilmez. Eşim de kullanıyor sigara ama dışarısı ne kadar soğuk olursa olsun evdeyken az içtiğimiz halde balkona çıkıp içiyoruz. Her sigaradan sonra da elimizi ağzımızı yıkayıp dişlerimizi fırçalıyoruz. Sigara içmeye çıkarken ayrı kıyafetler giyiyoruz üzerimize sinen koku içeriye girmesin diye. Ama bırakmayı çok istiyoruz. İnşallah Berkaycığımız büyümeden tamamen bırakabiliriz. Bizi sigara içerken görmesini istemiyorum.
Bu arada Berkay biraz önce mamasını vermiştim tok karnına alınan bir şurup var onu verirken tekrar çıkardı. Bu kusmalar ne zaman biter mecbue?

malesefki benim eşimde kullanıyo sigara inş siz eşim ve bütün sigara kullanıcıları bi gün bırakır ecrinde hala kusuyo ama biraz aza ind balgamı geçinceye kadar kusar gibime geliyo malesefki öksürüğü azalırsa kusmasıda azalır büyük ihtimalle inş bi an önce toparlanırlarda hem onlar rahatlar hem biz rahatlarız

Soraya canım devam huysuzluğu.. sanırım diş olayından...
gece çıyaklıyarak uyanıyor ama gözler kapalı..
çok az damağında diş yerleri belirginleşti..
inşallah senin ve oğlunun sonuçları güzel çıkar..

Mehtap bizde sigara içiyorduk..
ben hamile kalınca bıraktım..senin gibi süt olayım bitice tek tük içmeye başlamıştım..
ama eşim içiyordu..bizde her içtiğimzde elimiz ağzımızı yıkayıp fırçalıyorduk..
birgün eşime dedimki Ata'nın yanıda asla içmeyelim ve bırakalım dedim..
düşünsene hem zararlı diyeceğiz hemde içeceğiz..utanırım inan..
neyse 1 ay oluyor bırakalı..
darısı diğer içenlere..

Mecbue inşallah senin eşinde bırakır sigarayı..
bu arada güzel rüya görmüşsün diyelim güzelliklere çıksın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…