Of of of gerçekten. Allah'ım sana sabır ve güç versin.sag olun kizlar topik yine sakin geciyor off bende cok yoruluyorum gunduzleri 4 tane cocuga bakiyorumanlattimya size babamlarin restauranti var diye onlarin ascisi gitti simdi uvey annem yemekleri yapiyor sabah 6 da gidiyor kucuk bir kardesim var 3 aylik onu bana birakiyor bide 6 yasinda bir kiz kardesim var oda bende onu sabah okula gonderiyorum sonra bidaha uyumuyorum 3 tane bebegim oluyor onlarla ilgileniyorum babam lar oglen geliyorlar ama yine cocuklar bende cunku onlar dinleniyorlar yatiyorlar cocuklara ben asagida bakiyorum aksam yine gidiyorlar yine cocuklar bende bide gece 1 den asagi gelmiyorlar bide ev isi de bende cok yoruldummmm
haa bu arada bugun kalbime holteri taktirdim yarin sabah 9 da ufugun eeg si var oglen 1 dede holteri cikaracagim sabah 6 ta kalkmam gerekecek yine gece hic uykumu alamiyorum artik offff
Özledik ebrizm seni. Berkaycığımızın dişi iki gün önce patladı teyzesi ama çok sıkıntılarımız var. İnşallah senin için de Berilimiz için de herşeyin en iyisi en hayırlısı gerçekleşir canım. Kendine çok dikkat et lütfen.Merhaba arkadaşlarım öncelkle hepinizi çok özledim.27 Şubattan beri internete g,remed,m ama bu sabah tüm yazdıklarınızı okudum. Kornelya ninnim mecbue hepinizi azimleriniz için kutluyorum. Destekliyorum sizi sakın yılmayın kendinizi iyi hissedeceğiniz görüntüye kavuşmanız için devam edin bu yolda bize tarılardan gelen güzel sonuçlarınızı kutlamayı diliyouz. Arzucum seni eliyorum aslında ideal kilondasın diyete ihtiyacın olmadığını düşünüyorum.
Mehtapçım Berkaycığımızın dişlerinden hala haber yok sanırım minik prensimize skıntı vermeden inşallah minicik incileri en kısa zamanda görünebilir.
Süreyyacım sıkıntılarını bunalımlarını en iyi ben anlıyabilirim biliyorsun ufuğumuzun geçirdiği kazalar için de geçmiş olsun. Baş çevresi ölçümünü yazmışsın geçen pazartesi Beri in de kontrolü vardı kasım ayından beri 42 cm ve iç büyümüyor baş çevresi o gün bende koma halinde yattım ağladım bütün gün annem Berille ilgilendii o günden beri hiç iyi değiim fizyoterapi merkezindede canımı sıkılar evdede biraz sorunlarım var malesef o nedenle hiç iiyi değilim ve internete bile giremiyorum. Beril le ilgili de hiç güzel gelişmler yok malesef. Allah yardımcımız olsun ama ben artık çıldıracağımı hissediyorum kızımdan dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
Hepinizi çok öpüyorum
Mehtap'cım nerdesin ???
Berkayın gecesi nasıl geçti canım...
Merhaba arkadaşlarım öncelkle hepinizi çok özledim.27 Şubattan beri internete g,remed,m ama bu sabah tüm yazdıklarınızı okudum. Kornelya ninnim mecbue hepinizi azimleriniz için kutluyorum. Destekliyorum sizi sakın yılmayın kendinizi iyi hissedeceğiniz görüntüye kavuşmanız için devam edin bu yolda bize tarılardan gelen güzel sonuçlarınızı kutlamayı diliyouz. Arzucum seni eliyorum aslında ideal kilondasın diyete ihtiyacın olmadığını düşünüyorum.
Mehtapçım Berkaycığımızın dişlerinden hala haber yok sanırım minik prensimize skıntı vermeden inşallah minicik incileri en kısa zamanda görünebilir.
Süreyyacım sıkıntılarını bunalımlarını en iyi ben anlıyabilirim biliyorsun ufuğumuzun geçirdiği kazalar için de geçmiş olsun. Baş çevresi ölçümünü yazmışsın geçen pazartesi Beri in de kontrolü vardı kasım ayından beri 42 cm ve iç büyümüyor baş çevresi o gün bende koma halinde yattım ağladım bütün gün annem Berille ilgilendii o günden beri hiç iyi değiim fizyoterapi merkezindede canımı sıkılar evdede biraz sorunlarım var malesef o nedenle hiç iiyi değilim ve internete bile giremiyorum. Beril le ilgili de hiç güzel gelişmler yok malesef. Allah yardımcımız olsun ama ben artık çıldıracağımı hissediyorum kızımdan dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
Hepinizi çok öpüyorum
Mecbuşum benim bende seni seviyorum..olumunekankayizsmile
güzel yürekli arkadaşım..
Bu arad rejim nasıl gidiyor rakibem alsanaalsanasmile
Of of of gerçekten. Allah'ım sana sabır ve güç versin.
İnşallah senin de Ufuğun da sonuçları iyi çıkar canım. Çok hırpalama kendini.
Özledik ebrizm seni. Berkaycığımızın dişi iki gün önce patladı teyzesi ama çok sıkıntılarımız var. İnşallah senin için de Berilimiz için de herşeyin en iyisi en hayırlısı gerçekleşir canım. Kendine çok dikkat et lütfen.
Çok kötüydü öksürük başladı bir de yediğini çıkarıyor.
ooyy mecbue tatlıya dokunmamak büyük başarı , azim..
helede eklere hiç dayanılmaz...
bravoooo
İnşallah dediğin gibi olur canım. Sen bizden daha tecrübelisin tabi.mehtap belki balgam çıkarıyodur zaten öksürük şurubuysa verdiiy daha çok öksürtüyo kustuyo balgam söktürüyo
İnşallah canım teşekkürler..walla ne desem boş..Mecbue tecrübeli faydalanmak lazım...
inşallah en kısa zamanda geçer canım..
İnşallah dediğin gibi olur canım. Sen bizden daha tecrübelisin tabi.
İnşallah canım teşekkürler..
selam kizlar ebrucum oncelikle senden basliyim gercekten seni okadar cok anliyorum ki senin yazdiklarinin aynisini bende hissediyorum ve dusunuyorum cok zor durumumuz gercekten ve ben bunu tum samimiyetimle soyluyorum yani laf olsun diye degil gercekten kendimi cok yipranmis hissediyorum ve nereye kadar dayanacami inanki bilmiyorum akilima kotu kotu seyler kotu kotu dusunceler geliyor ne yapacagimi sasirmis durumdayimsadece dua ediyorum yalnis yollara yalnis kararlar almiyim diye
ben hergun umuta dua ettiriyorum burdaki bebisler icin ellerini aciyor ve benim soyledigimin aynisini tekrarliyor ozellikle ufuk ve berilicin ama burdaki hepsine berkaya ataya ecrine elvine hirama berile ufuga idile yagmurluya berraka derine aysenura hepsinin isimlerini teker teker soyluyor ve amiin diyor o gunahsiz belki allah onun duasini kabul eder
berkaycigimiza gecmis olsun mehtapcim
biliyorum zaten kuzularim olmasaydi simdiye kadar coktan pes etmistim
kilar eeg sonucu 31 marta cikiyor benim sonucumda 13 nisan aslidA daha erken cikar benim sonucum ama baska tahlillerimde varya hepsini yaptiktan sonra hepsinin sonucunu soyliyecek doktorum sag olun sordugunuz icin
berkay nasil oldu mehtapcim biraz iyi oldumu
ninim ata da huysuzdu o nasil oldu dislerinde belirgin bisey yokmu
herkese slm kızlar soraya inş iyi çıkar sonuçlar mehtap dün gece rüyamda seni ve berkayı gördüm rüyamda hasta dedin ya aklımda kalmış heralde bizim kuvöz doktorumuz var ona gitmişiz önce ecrini yatırıyo bi yere muayene ediyo bi kaç saat kalıyo sonra siz geliyosunuz berkayı yatırıyo ama bizim doktorumuz gene ne alakaysa işte:) camın önünde yatıyo berkay sende camı açmışsın sonuna kadar elinde sigara içiyosun ben napıyosun mehtap neden berkayın yanında içiyosun diyorum sana sende ondan camı açtım diyosun berkayında kulaklarını sıkı sıkı kapatıyosun bereyle içimden diyorum allah allah mehtap gibi bi anne nasıl camın altına bebeyini yatırıp yanında sigara içer muayene edilin odada bembeyazdı sonrasını göremedim ecrin cıyakladı:)
Hayırdır inşallah canım. Ben çok uzun zaman sigara kullandım. Hamileliğe karar verince bıraktım. Berkay doğduktan sonra sütüm de kesilince tekrar başladım malesef. Ama bizim evde hiç sigara içilmez. Eşim de kullanıyor sigara ama dışarısı ne kadar soğuk olursa olsun evdeyken az içtiğimiz halde balkona çıkıp içiyoruz. Her sigaradan sonra da elimizi ağzımızı yıkayıp dişlerimizi fırçalıyoruz. Sigara içmeye çıkarken ayrı kıyafetler giyiyoruz üzerimize sinen koku içeriye girmesin diye. Ama bırakmayı çok istiyoruz. İnşallah Berkaycığımız büyümeden tamamen bırakabiliriz. Bizi sigara içerken görmesini istemiyorum.
Bu arada Berkay biraz önce mamasını vermiştim tok karnına alınan bir şurup var onu verirken tekrar çıkardı. Bu kusmalar ne zaman biter mecbue?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?