Bizim olmayan borç

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
merhaba benim eşimin ailesinden dolayı. Üzerinde maliye ve sigorta borçları var zamanında eşimin ve benim iyi niyetimizi kullanarak güya ortak çalıştığımız(yevmiye haricinde 5kuruş almadık) işyeri yüzünden üzerinde bir ton borç kaldı son 4yıldır ayrılmamıza rağmenki ceketini alıp çıktı onca yıldır emek verdiği yerden zerre tazminat bile almadan babasının yeri diye Buna rağmen üzerimizdeki borcu ödemediler ne kadar konuşmakta etsekte olmadı en son kredi ile ev almaya kalktık karı koca ve önümüze çıkan hacizler borçlardan dolayı hiçbirşey yapamadık biz kirada otururken diğer iki kardeşin evi ve arabası altında kayınvalide desen. Yine kendi evinde ve üstüne. Memleketten ev aldı sözümona emekli maaşıyla almış bunuda keyiflerinde borçlar hala ödenmiyor biz üstelik zor bela tüp bebek tedavisi görmeye çalışıyoruz kendi gayretlerimizle kredi çekerek bişeyler yapmaya çalışıyoruz kimsenin umru değil ben en sonunda büyük bir tartışmayla isyan ettim kendilerine demediğim kalmadı ama yok. Hala yüzsüzlük diz boyu üstelik eşim benden gizli bizim dişimizden tırnağımızdan artırdığımız paralarla onların başımıza. Bela ettiği borçları ödemeye çalışıyor oda ümidi kesti ödemeyeceklerini biliyor ama. Zoruma gidiyor bizim yemediğimiz Paraların borcunu ödemek çok zoruma gidiyor eşimin benden gizli ödediği dekontları gördüm tepem attı estim gürledim ama onada artık bişey diyemiyorum suçu Yok tek suçu ailem diyip zamanında güvenmesi bu arada zamanında. Bütün. Takılarımı ziynetlerimi kendisi elleriyle babasına verdi onlarında üstüne yattılar :KK35:

Yazık olmuş. Kimseye güvenmemek gerekiyor.. Umarım en kısa zamanda borçlarını üstlerine alırlar ve öderler.

Çıldırtıcı bir durum bence rahat vermeyin onlara sizde. Sürekli yok diye ağlayın icralardan bahsedin tüp bebek parası kira parası için sıkıştırın vermeseler bile huzursuz olsunlar

Resmi bir iş yeriyse eğer avukatla görüşüp bilgi alın. Sonuçta onların da ortak olduğuna dair evraklar vardır. Her ne kadar borç sizin üstünüze olsa da onlar da mesuldür borçtan. Ama merdiven altı, şirket ünvanının falan olmadığı dükkan gibi bir yerse geçmiş olsun. Yapabileceğiniz bişey yok maalesef.

Vermeseler bile ömür boyu söylenerek burunlarından getirirdim... Nasıl aileler var yahu.. millet çocuğunun arkasını toplar , bunlar kendi elleriyle borca sokuyorlar..
Gerçi böyle diyorum da benim esiminde onbin tl civarı borcu çıkmıştı kendisinin haberi bile yok babası kaynaklı oluşmuş.. ve hiç ödemeye tenezzul etmemişti sağolsun. Şükür af falan çıktı borç silindi

Back
X