Bizim Sevgili Oğlumuz "Fender"

ptahnilufer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
44
0
0
Ankara
Yeni evlendiğimiz ilk gün kedimiz demeye başlamıştık eşimle, ama pet shop tan değil sokaktan alacaktık. Ama garip olansa etrafta hiç kedi olmayışıydı. Bir kaç gün sonra semt haline gittik balık almaya, eşim bak orada ne var dedi bana, nerede ne var dedim, arkamı döndüm ve ne göreyim minik bir kedi çuvalların üzerinde iplerle oynuyor, ayy diyerek eğildim ve daha dokunmadan mırlamaya başladı, tezgahın arka tarafına geçmiştim, isterseniz alıp götürebilirsiniz dedi arkamdan bir ses, o an ayaklarım yerden kesilmişti. Eşimle göz göze geldik ve o dakikadan sonra elimden hiç inmedi FENDER.. Eve geldik, minik olduğundan süt ve yoğurt koyduk suyunu içti ve ardından bütün gün uyudu... Belki de ilk defa o kadar huzurluydu, ya da bir öyle hissettik. İşte oğluşumuzun resmi, zaman zaman videolarını da paylaşmayı düşünüyorum. O kadar akıllı ki... Her şey sevgi, o bizi biz de onu çok seviyoruz.... :nazar:

$30112011862.webp

Son düzenleme:
çok şansılısn cnm bende kedileri çok seviyorum ama benim eşim izin vermiyor :( evde beslemeye:2:

Maşallah ufaklığa :nazar::16:

Konunuz 'dostlarımızın köşesine' taşındı,bilginize..

ne mutlu size..... bende çok özledim evimde hayvan beslemeyi....onların sevgisi bambaşka ya

çok tatlı ya yerim ben onu oy oy :))) trabzonlu demek :))) ankaraya geldiğimde bi süt içeriz baş başa :))))

Back
X