- 18 Haziran 2020
- 169
- 58
- 13
- Konu Sahibi bikasecocopopskackalori
-
Evet orası doğru ama boş yere darlamadım ki. 2 haftada 1 ilişki oluyordu ve yeni evliydik. Haliyle kendimi kötü hissediyordum.Adamı çok darlamışsın en başından beri. Adamın aklına seks gelince otomatikman stres olmuş.
2 hafta mı biz ayda bir bende cıldıryrm ama istek yok adamda oyle herhangı ni cinsellik sorunu da yok gayet iyi geviyo yapsak amaEvet orası doğru ama boş yere darlamadım ki. 2 haftada 1 ilişki oluyordu ve yeni evliydik. Haliyle kendimi kötü hissediyordum.
Tam bilgim yok ama bu düzeyde isteksizlik psikolojik ya da fizyolojik rahatsızlıktan da kaynaklanıyor olabilir. Empati yapalım. Vajinismus eşini yıllarca bekleyen adamlar var. Güzelce bu süreci atlatıp çok mutlu olmuşlar. Böyle düşünmeliydiniz.Evet orası doğru ama boş yere darlamadım ki. 2 haftada 1 ilişki oluyordu ve yeni evliydik. Haliyle kendimi kötü hissediyordum.
Bilmiyorum artık ben de sebebini... Ben niye dün etkilenemedim onu anlamadım.2 hafta mı biz ayda bir bende cıldıryrm ama istek yok adamda oyle herhangı ni cinsellik sorunu da yok gayet iyi geviyo yapsak amaama eşim babası kardeşleri ailecek oyleler istek yok diyo bende saldm artk
Eşim böyle konuştuğunda daha da sinirleniyordum ama hatalarımı sizden duymak daha iyi geldi. Öyle bi hale geldim ki, onun hep haksız olduğunu düşünüyordum. Peki şimdi ne yapmalıyım? O biraz kendini düzeltti, adım attı. Bu sefer de ben ondan etkilenemedim. Ne olacak böyle?Tam bilgim yok ama bu düzeyde isteksizlik psikolojik ya da fizyolojik rahatsızlıktan da kaynaklanıyor olabilir. Empati yapalım. Vajinismus eşini yıllarca bekleyen adamlar var. Güzelce bu süreci atlatıp çok mutlu olmuşlar. Böyle düşünmeliydiniz.
Bi de bu meretin düğmesi yok ki her istediğinde basacan hazır ola geçecek. Ayrıca adam sizle ten uyumu yaşamamış zevk almamış da olabilir. Ama biraz zaman verseydiniz böyle bir duruma rağmen ortak bir rutin oluşturabilirdi. Ama en başından yapıcı değil yıkıcı olmuşsunuz.
Aslında oluruna bıraksanız biraz yoluna girer herşey. Sürekli olsa anlarımda Adamdan 1 defa sadece 1 defa etkilenmemişsiniz onu bile dert ediyorsunuz.Bilmiyorum artık ben de sebebini... Ben niye dün etkilenemedim onu anlamadım.
Sanırım akışına bırakmak en doğrusu haklısınız. Ama bu etkilenmeme olayı sanki uzun zamandır var. O yüzden dert ettim biraz da. Çünkü hep biliyorum ne zaman ilişki olacağını. Hep yatakta başlıyor. Farklı bir şey asla yok. Hani tv izlerken, mutfakta yemek yaparken ne bileyim başka şekilde dokunsa belki etkileneceğim de işte hep aynı şeyler olduğu için...Aslında oluruna bıraksanız biraz yoluna girer herşey. Sürekli olsa anlarımda Adamdan 1 defa sadece 1 defa etkilenmemişsiniz onu bile dert ediyorsunuz.
Sakin olun zaman verin. Biz çok uzun sevgililik döneminden sonra evlendik. Bu işler de hep yolunda gitti neyse çocuk için ilişki saatleri günleri verilmeye başladı. Yok yani yapasımız kaçtı. Çok şükür ereksiyon problemi olmadı ama yok yani robot gibi tatsız oldu.Eşim böyle konuştuğunda daha da sinirleniyordum ama hatalarımı sizden duymak daha iyi geldi. Öyle bi hale geldim ki, onun hep haksız olduğunu düşünüyordum. Peki şimdi ne yapmalıyım? O biraz kendini düzeltti, adım attı. Bu sefer de ben ondan etkilenemedim. Ne olacak böyle?
adamı darlamışsın darlamışsın sonrada o sana gelince ben istedim diye oluyor diye düşünüp hevesin kaçmışBilmiyorum artık ben de sebebini... Ben niye dün etkilenemedim onu anlamadım.
İşte sorun bu. Görev gibi olmuş cinsellik. Rutine binmiş artık.Sanırım akışına bırakmak en doğrusu haklısınız. Ama bu etkilenmeme olayı sanki uzun zamandır var. O yüzden dert ettim biraz da. Çünkü hep biliyorum ne zaman ilişki olacağını. Hep yatakta başlıyor. Farklı bir şey asla yok. Hani tv izlerken, mutfakta yemek yaparken ne bileyim başka şekilde dokunsa belki etkileneceğim de işte hep aynı şeyler olduğu için...
Bu bilgiyi nasıl edindiniz çok merak ettim.ama eşim babası kardeşleri ailecek oyleler istek yok diyo bende saldm artk
WhatsApp gruplarıBu bilgiyi nasıl edindiniz çok merak ettim.
Kayınbabanın cinsel hayatının konuşulduğu bir Whatsapp grubu mu ahskajskaWhatsApp grupları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?