Bizimde bir yavrumuz olacak mı?♥

insallah tabikide yer gok hersey duayla bende once baskalarina en. son kendime dua ediyorum kabul olur insallah. kesinlikle oyle ya esimin kuzeni gectigimiz haziranda evlendi yeni ogrendim 2 aylik hamileymis daha evleneli 1 sene bile olmadi bunu duyunca icin burulmadi degil dedim allahm daha uzun suredir cocuk bekleyen kullarinada nasip et. isyanda etmek istemiyorum ama bu duruma bi yandan bozuluyorumda elimde degil. dedigne tamamen katlyrm canim hastalnnca bende bu ay takmycam dyorum ama sonra yne ayni seyler basa don dur. gecen kahve falimda bebegim olcagini soylediler allah gunah yazmasin ama ona bile mutlu oldum fal iste ama insan ona bile hevesleniyo

aynen canim bende oyleydim hep ama suanda hicbirseyi takmiyorum artik bu ay olursa olur olmazsa olmaz dunyanin sonu degil yaaa

Kızlar gercekten herseyin zamanı var. Gördüğüm kadarıylada hepinizin yasları zaten cok kücük. Bunun yasla basla alakası yok bebeğin dogacagi zamana rabbim karar veriyor. Yasim 31, 8 senelik evliyim. Gecen temmuz ayına kadar hic cocuk istemedik, gezdik dolastık, hayatı yasadık. Esimle bir gece oturup karar verdik artık zamanı diye. Ben zaten bir süre daha olmaz diyordum. Agustos ayında hamile oldugumu öğrendim. Bundan öncede hic gebeliğim olmadı. Yiyecek icecek nafakası derler ya ondan. Rabbim en kısa zamanda bebeklerimizi kucagimiza almak nasip etsin. Tıp cok ilerledi, anne olamayacagım korkularını bir kenara bırakın. O geleceği zamanı biliyor.

İnslalah cnim bizde burda birbirimize güzel haberler verebiliriz bende hamileyimmmmmmmmmmm diye yazarız ahtim kaldı her şey de çift çizgiyi de görebiliriz insallahhhhh

Daha 1sene olmuş canım olur inşallah yaşarken zor geliyo biliyorum bende 1 yıl 3 Aylık evliyken tedaviyle hamile kalmıştım bi doktora giyebilirsiniz Allah nasip etsin inşallah

Gerçekten çok zor bir durum arkadaşlar artık çok istiyoruz ama işte olmuyor olmuyor önerebileceğiniz bir şeyler Varmı arkadaşlar nasıl stres yapmadan bekleyeceğiz

tesekkurler anlattiklariniz icin ve cok sanslisiniz ki hemen kalmissiniz rabbimn takdiri saglikla kucaginiza alin. zaman gectikce insanin umudu kalmiyo bende 2 3 ayda hamile kalabilseydim keske simdi kafam bu kadar ypranik olmazdi

Canım 2 senedir evliyim şimdi 3 aylık bir kızım var çok şükür. Bir kere stresten kesinlikle uzak durmalısın kafana taktığın sürece olmaz. Herşey Allahtan. Sana bir kaç tavsiyem olacak dua etmeyi kesme ve soğan kürü,incir kürü dene araştır bunları işe yarıyor kuzenimin yumurtalklarında kist vardı bunları yapmış kisti gitti şuanda hamiş. Allah hepinizin gönlüne göre versin :)

allah bagislasin canim. cok duyuyorum stresi birak lafinida olmuyo iste tamam bu ay dsunmuycem dyosun gene bi sekilde aklima giriyo. zaten hep dua ediyorum rabbimize sigindik ona biraktik. belki bdahaki ay denerim canim incir kurunu bende cok duydum

Stres yapmayın zaten iyi birşey değil akışına bırak herşeyi elbet olur kendine güven ve birbirinize böyle durumlarda destek olun mutlu olun herşey olacağına varır. Seni anlayabiliyorum zaman geçtikçe artıyor stresin ama tam tersini yapmayı dene

allahtan esim daha rahat o bana cok destek oluyo baslarda o da stres yapiyodu nasil becerdiyse artik ben saldim akisina diyo keske bende becerebilsem sagol tavsiyelerin icin denemeye caliscam

Ahh
Bu başlık çok da bana hitap etti şuan.
Hüzünlendim.
2 yıllık evliyiz, 1 senede istiyoruz ama olmadı malesef. Herhangi bir rahatsızlık yok ve yine bu ay adet oldum.
Pazartesi dr gideceğim bakalım daha detaylı ne olacaksa artık.
Ama moral bozulmuyor değil.
En hayırlı zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…