- 1 Şubat 2016
- 138
- 77
- 18
- 31
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Bana kan testi yapmadan ultrason dan pco dedi hormonlarim gayet iyiymiş çok şükür Bı problemimiz yok elhamdulillah ama olmadı mı olmuyo işte nasip kısmetBen ikinci defa gitçem ilkinde yumurta rahim temiz birşey YÖK dedi iki ay sonra kan testi yaptı pco dedi
Ama bana doktora gitmene gerek YÖK başka dedi kilo vermeye başla sıkıntın YÖK dedi doktorBana kan testi yapmadan ultrason dan pco dedi hormonlarim gayet iyiymiş çok şükür Bı problemimiz yok elhamdulillah ama olmadı mı olmuyo işte nasip kısmet
allhik insaallah en kisa zamanda bir bebek nasip etsin olsunda tup bebek asilama farketmez canimBizimde 5 aydir olmuyor ama sikintimiz var esimde sayi 10 milyon ve varikosel var doktor normal yolla olmaz dedi soka girdim cocuklari cok severim Allah im insallah bizede verir en hayirlisindan cok kotuyum bu aralar
Bana da öyle diyo kilo var biraz ver diyo kalmaz bişey diyoAma bana doktora gitmene gerek YÖK başka dedi kilo vermeye başla sıkıntın YÖK dedi doktor
İnşallah kalmaz ama kilo vermek zor bu rahatsızlıklaBana da öyle diyo kilo var biraz ver diyo kalmaz bişey diyo
Hayirlisi artık canım yaa diaformin le biraz verdim de yeterli değilİnşallah kalmaz ama kilo vermek zor bu rahatsızlıkla
O ne canım kilonun %5 ini vermek bile yarar sağlıyormuşHayirlisi artık canım yaa diaformin le biraz verdim de yeterli değil
Pcolularin insulin direnci oluyo kuzum o yuzdende yumurtlamanın düzenli olmsi ve kilo vermek için metformin içeren kısaca şeker hastalarınin kullandığı ilaçlardan kullanıyoruzO ne canım kilonun %5 ini vermek bile yarar sağlıyormuş
Canım ilk gittiğim doktor bana kilo ver yeter dedi kan tahlili sonucuna göre doktora gitmene gerek YÖK dedi ama ben gidicem muayeneden korkuyorumPcolularin insulin direnci oluyo kuzum o yuzdende yumurtlamanın düzenli olmsi ve kilo vermek için metformin içeren kısaca şeker hastalarınin kullandığı ilaçlardan kullanıyoruz
Tedavi geçmişini bilmiyorum canım ama yapmamız gerekeni yapıyorsun dua et umudunu kaybetmeArkadaşlar çok canım sıkılıyor ne yapacağım yardımcı olun dua ediyorum ama yinede çok sıkılıyorum
tam 2 yıl oldu testlerimiz yapıldı herhangi bir sorun yok şimdi 2-3 ay gelme Bi deneyin dedi tekrar çağıracak duruma göreTedavi geçmişini bilmiyorum canım ama yapmamız gerekeni yapıyorsun dua et umudunu kaybetme
Benimde kan tahlilleri normal canım da ultrason da görünce verdi işte her şeyin hayırlısı canım yaa inşallah bizimde mis kokulu yavrumuz olurCanım ilk gittiğim doktor bana kilo ver yeter dedi kan tahlili sonucuna göre doktora gitmene gerek YÖK dedi ama ben gidicem muayeneden korkuyorum
Ay inşallah canım inşallahBenimde kan tahlilleri normal canım da ultrason da görünce verdi işte her şeyin hayırlısı canım yaa inşallah bizimde mis kokulu yavrumuz olur
Bir zamanı var demek ki Allah'ın bizim için düşündüğüBanada herhangi bir ilaç vermedi bir sorun yok denemeye devam edin diyo doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?