Bizimde bir yavrumuz olacak mı?♥

Bizimde 5 aydir olmuyor ama sikintimiz var esimde sayi 10 milyon ve varikosel var doktor normal yolla olmaz dedi soka girdim cocuklari cok severim Allah im insallah bizede verir en hayirlisindan cok kotuyum bu aralar

Ben ikinci defa gitçem ilkinde yumurta rahim temiz birşey YÖK dedi iki ay sonra kan testi yaptı pco dedi
Bana kan testi yapmadan ultrason dan pco dedi hormonlarim gayet iyiymiş çok şükür Bı problemimiz yok elhamdulillah ama olmadı mı olmuyo işte nasip kısmet

allahim ins
Bizimde 5 aydir olmuyor ama sikintimiz var esimde sayi 10 milyon ve varikosel var doktor normal yolla olmaz dedi soka girdim cocuklari cok severim Allah im insallah bizede verir en hayirlisindan cok kotuyum bu aralar
allhik insaallah en kisa zamanda bir bebek nasip etsin olsunda tup bebek asilama farketmez canim

Pcolularin insulin direnci oluyo kuzum o yuzdende yumurtlamanın düzenli olmsi ve kilo vermek için metformin içeren kısaca şeker hastalarınin kullandığı ilaçlardan kullanıyoruz
Canım ilk gittiğim doktor bana kilo ver yeter dedi kan tahlili sonucuna göre doktora gitmene gerek YÖK dedi ama ben gidicem muayeneden korkuyorum

Canım ilk gittiğim doktor bana kilo ver yeter dedi kan tahlili sonucuna göre doktora gitmene gerek YÖK dedi ama ben gidicem muayeneden korkuyorum
Benimde kan tahlilleri normal canım da ultrason da görünce verdi işte her şeyin hayırlısı canım yaa inşallah bizimde mis kokulu yavrumuz olur

Kizlar hepinize iyi aksamlar simdi instagramda gezinirken denk geldi ebru destan I taniyosunuzdur belki. eski manken kendisi anne olmak isteyenler icin bir kitap yazmis anladigim adariyla kendiside zor hamile kalmis .kitabi okuyupta hamile kalanlar kendisine olumlu mesajlar atmis simdi arastircam biraz daha. kimisi yazmis kitabinizi okuduktan sonra kafam cok rahatladi falan demis bende merak ettim kitabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…