- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
bende dun farkli sayfada bunu yazmisdim ama bi cevap alamadim acaba gercekden rahatlaticimiKizlar hepinize iyi aksamlar simdi instagramda gezinirken denk geldi ebru destan I taniyosunuzdur belki. eski manken kendisi anne olmak isteyenler icin bir kitap yazmis anladigim adariyla kendiside zor hamile kalmis .kitabi okuyupta hamile kalanlar kendisine olumlu mesajlar atmis simdi arastircam biraz daha. kimisi yazmis kitabinizi okuduktan sonra kafam cok rahatladi falan demis bende merak ettim kitabi
begenirsen yaz lutfen hemen alayim .d bendeEvet kizlar yalniz degiliz kitabin adi siparis verdim pazartesi elimde olcak bakalim merak ediyorum belki kafam rahatlar bide kitabi okuyupta hamile kalan kisiler ebru destana test sonucunu bile yollamislar cok ilginc vallahi
tamam canim mutlaka haber veririm :)begenirsen yaz lutfen hemen alayim .d bende
canim ben okudum ama benim kafam rahatlamadi valla nedensebegenirsen yaz lutfen hemen alayim .d bende
guzel mi nasil bir kitap icerigini okudum ama ne bileyim baya dedigi gibi instagramda ovgu yagmis merk ettim :) tesekkurler bu aradacanim ben okudum ama benim kafam rahatlamadi valla nedense
insallah benim rahatlar herkesin yapisi farkli cunku kimi begenir kimi begenmez bakalim canim:)canim ben okudum ama benim kafam rahatlamadi valla nedense
yaaa oyle abartildigi kadar birsey yazmiyor aslinda ama genede siz bilirsinizguzel mi nasil bir kitap icerigini okudum ama ne bileyim baya dedigi gibi instagramda ovgu yagmis merk ettim :) tesekkurler bu arada
her seyden bi umut bekler olduk tabi her sey Allahdan da :) iste napcan bunalinca her seyi arastiriyo insan saol canim allah razi olsun fikrini paylastinyaaa oyle abartildigi kadar birsey yazmiyor aslinda ama genede siz bilirsiniz
zaten ne yazilabilirki tabikide abartilcak bisey olamaz sonucta gebe kalmanin kolay olmadigini bazi kadinlarinda hikayelerini yazmis belki umut olur ne bileyim zaten cok beklentim yok yeni kitap alcaktim kendime bu da tesadufen cikti karsima bakalimyaaa oyle abartildigi kadar birsey yazmiyor aslinda ama genede siz bilirsiniz
olur insallaaah canim umudunu yitirme yasim 22 ama bayasir ugrasiyoruz bizde esimde sorun tespit edildi ama asil tespit omu bilmiyoruz rabbin hayirlisini versin hakkimizdaBenimde subatta 1 yıl olacak isteyeli bir dıs gebeliğim 3 ay korunmam oldu rahim filmi çekindim olmadı klomen kullandım bu ay ilk defa oda olmadı hasta olucam aksama sabaha yas 26 olmicak die çok korkuyrm erken bebeğim olsun aramızda yas farkı olmasın dedikce olmuyor
Amin canım insallah çözülebilcek bir sorundur da ugrastırmaz rabbim sizi dedaha fazlaolur insallaaah canim umudunu yitirme yasim 22 ama bayasir ugrasiyoruz bizde esimde sorun tespit edildi ama asil tespit omu bilmiyoruz rabbin hayirlisini versin hakkimizda
Ne işe yarıyo canım oAslanpencesi cobancantasi civanpercemi hepsinden 5 er gram kaynayan suyun icine atilip 20 dk demlenip sbah aksam icilcekmis 1 er bardak
hamile kalmayi kolaylastryms canimNe işe yarıyo canım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?