Bizimde bir yavrumuz olacak mı?♥

bende dun farkli sayfada bunu yazmisdim ama bi cevap alamadim acaba gercekden rahatlaticimi

Evet kizlar yalniz degiliz kitabin adi siparis verdim pazartesi elimde olcak bakalim merak ediyorum belki kafam rahatlar bide kitabi okuyupta hamile kalan kisiler ebru destana test sonucunu bile yollamislar cok ilginc vallahi

yaaa oyle abartildigi kadar birsey yazmiyor aslinda ama genede siz bilirsiniz
zaten ne yazilabilirki tabikide abartilcak bisey olamaz sonucta gebe kalmanin kolay olmadigini bazi kadinlarinda hikayelerini yazmis belki umut olur ne bileyim zaten cok beklentim yok yeni kitap alcaktim kendime bu da tesadufen cikti karsima bakalim

Kızlar dedigim kitabi okudm 1 gunde bitirdm benim hosuma gitti gaza geldim hatta ne insanlarin problemi oldugu halde cocuk sahibi olmuslar. ve icinde bir kur tarifi var onuda yapcam bakalim

inşallah hepimiz bir gün anneliği tadarız. ben de 1 yıllık evliyim. keçi boynuzunu eşim içmeyi kabul etmedi ben içiyorum boşa gitmesin diye :)

Benimde subatta 1 yıl olacak isteyeli bir dıs gebeliğim 3 ay korunmam oldu rahim filmi çekindim olmadı klomen kullandım bu ay ilk defa oda olmadı hasta olucam aksama sabaha yas 26 olmicak die çok korkuyrm erken bebeğim olsun aramızda yas farkı olmasın dedikce olmuyor

olur insallaaah canim umudunu yitirme yasim 22 ama bayasir ugrasiyoruz bizde esimde sorun tespit edildi ama asil tespit omu bilmiyoruz rabbin hayirlisini versin hakkimizda

Aslanpencesi cobancantasi civanpercemi hepsinden 5 er gram kaynayan suyun icine atilip 20 dk demlenip sbah aksam icilcekmis 1 er bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…