Bizimde bir yavrumuz olacak mı?♥

Bende soruyoeum bu soruyu kendime. Acaba diyorum anne olabilecekmiyim?? Neler neler yaptim,doktor doktor gezdim. Olmadi,olmadi yine olmadi. Artik akisina birakmayi dusundum. Cunkh Allah ne zaman isterse o zaman olucak buna eminim. Bu arada 11 aylik evliyim. Sadece 5, ayda kimyasal gebelik yasadim . bebek haberini bile almak cok guzel bi duygu. keske benden gitmeseydi benimle kalsaydi mucizemAllah hic bir yuvayi evlat kokusundan mahrum birakmasinnnn. AMİNNN

amin canm seni cok iyi anliyorum insallah tez zamanda rabbim nasip eder. Ama sizin dha yeni sayilir. Benim bu haziranda evleneli 3 sene olcak. 16 aydrda bebek istiyoruz olmadi carsmba gunu 2. Asilmam oldu simdi beklemedym bkalm hayrlsi gerisi allahmn takdiri dua et bana:)

Yeni dedigin martta 1sene oluxak :) senin icinde hayirlisi olsunn. İnsAllah tutar asilaman guzel haberlerini aliriz :)

Yeni dedigin martta 1sene oluxak :) senin icinde hayirlisi olsunn. İnsAllah tutar asilaman guzel haberlerini aliriz :)
yeni tabi canm bak benm 3 sene olcak en azindan bana gore yenisin ama iyi yapmissn erken dusunmeye baslayli ben bu kdar zor olcagni bilseydm daha once brakrdm korunmayi. Cok tesekkur ederim hepimizin hakknda hayrlsi:)

yeni tabi canm bak benm 3 sene olcak en azindan bana gore yenisin ama iyi yapmissn erken dusunmeye baslayli ben bu kdar zor olcagni bilseydm daha once brakrdm korunmayi. Cok tesekkur ederim hepimizin hakknda hayrlsi:)
Kesinlikle katılıyorum 3.5 senedir evliyiz yaklasik 2 sene korunduk simdi de olmuyor bilseydim bu kadar zor olacagini korunmazdim ama kader yasayacagimiz varmis ne diyelim suan ne.alemdesin canim hamis kaldin mi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…