Doğuma Hazırlık Bizimde oğlumuz oluyor. Yaşadığım belirtiler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gelisimcii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
616
366
53
Evet arkadaşlar 16. Haftadayız bugün cinsiyetimizi öğrendik erkek hatta pipisini falan hep gösterdi baya belirgindi bu cihazlar yeni olduğu için doktora kesin mi dedim kesin dedi. Ben hamileliğinin başından beri rahat geçirdim çok şükür mide bulantım 1 hafta oldu ilk biraz kilo verdim gören hemen anlıyordu zaten erkek OLDUĞUNU erkek diyordu çünkü sadece karnımdan kilo alıyordum ama hamileliğin başından beri ğöğüslerim çok Büyüdü. Şimdide karnım var bacaklarından biraz kilo verdim. Ekşi Şeyler yemek istedim ilk zamanlar özellikle Turşu şimdi şimdi çikolata yiyorum oda nadir meyvede tüketiyorum hergün. Rüyalarımda hep kız bebeği gördüm hatta boynuma kırmızı Taşlı kolye bile taktiğimi gördüm anlamı kız çocuğuydu ama tersi çıktı :)

Bende senin gibi ekşi yiyordum , ama bebek hep sağ tarafımdaydı hissediyordum ve 18. hafta erkek olduğunu öğrendik.Benimde sadece karnım büyüdü top gibi karnım var , arkadan baksan kimse anlamaz hamile olduğumu çünkü 4.5 kilo aldım , bir de benim için cinsiyet tahmininde bulunanlar erkek dedi. Kız annelerinin cildi bozuluyormuş (kız annenin güzelliğini alıyor dediler, bilemiyorum artık) erkek annelerinde cilt lekesi vs. olmuyormuş bende hiçbiri olmadı Allahtan 9.ay a girdik hamilelik öncesi gibiyim :)

Bende senin gibi ekşi yiyordum , ama bebek hep sağ tarafımdaydı hissediyordum ve 18. hafta erkek olduğunu öğrendik.Benimde sadece karnım büyüdü top gibi karnım var , arkadan baksan kimse anlamaz hamile olduğumu çünkü 4.5 kilo aldım , bir de benim için cinsiyet tahmininde bulunanlar erkek dedi. Kız annelerinin cildi bozuluyormuş (kız annenin güzelliğini alıyor dediler, bilemiyorum artık) erkek annelerinde cilt lekesi vs. olmuyormuş bende hiçbiri olmadı Allahtan 9.ay a girdik hamilelik öncesi gibiyim :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :) benimde cildimde şimdilik bozulmalar olmadı herkez erkek dedi erkek oldu :) Yüzük falında yuvarlak dönüyordu kız çıkıyordu tutmadı ama içimden her erkek OLDUĞUNU hissediyordum

Ben çaydan ve dolmabiberden tiksindim ilk aylar çay tiryakisi olarak ilk kızımda çok tatlı yiyip balıktan ikinci kızımda hep acı yiyip tavuktan tiksindim kızlarımda yanlardan kilo aldım oğlumda göbekten alıyorum ama ilk aylar hep yanlarımdan aldım hala beni gören hamile olduğumu anlamıyorkilo almışsın diyor yüzümde leke yok şimdilik

Ben çaydan ve dolmabiberden tiksindim ilk aylar çay tiryakisi olarak ilk kızımda çok tatlı yiyip balıktan ikinci kızımda hep acı yiyip tavuktan tiksindim kızlarımda yanlardan kilo aldım oğlumda göbekten alıyorum ama ilk aylar hep yanlarımdan aldım hala beni gören hamile olduğumu anlamıyorkilo almışsın diyor yüzümde leke yok şimdilik
Kişiden kişiye Değişiyor diyorlar ama genel olarak benzer Şeyler olmuş galiba en büyük Gösterge sadece karnın büyümesi galiba

benim de oğlum olacakmış.İlk 4 ay kustum 6 kiloya yakın kilo verdim. Hiç bir şey yiyemedim. Şimdi aşermem yok hiç. Sadece kan şekerim düştüğü için canım arada çikolata çekiyor o kadar. Keşke aşersem. İlk gebeliğimden kızım oldu. İkisi arasında ki tek fark kızımda saç ve kıllarım hiç uzamamıştı. Bacaklarımı bir aldım doğuma kadar çıkmadılar bir daha. :D Oğlumda fışkırıyor resmen. :D

Benimde göbek bolgem tuylendi birde biber kızartması ve üstüne domates soslu çok yiyorum

Benimde göbek bolgem tuylendi birde biber kızartması ve üstüne domates soslu çok yiyorum

Aynen ya domates soslu yiyorum ancak. sabah domates doğruyorum akşam domatesli makarna domatesli kızartma... Canım çektiğinden değil başka türlü yiyemiyorum.

benim de oğlum olacakmış.İlk 4 ay kustum 6 kiloya yakın kilo verdim. Hiç bir şey yiyemedim. Şimdi aşermem yok hiç. Sadece kan şekerim düştüğü için canım arada çikolata çekiyor o kadar. Keşke aşersem. İlk gebeliğimden kızım oldu. İkisi arasında ki tek fark kızımda saç ve kıllarım hiç uzamamıştı. Bacaklarımı bir aldım doğuma kadar çıkmadılar bir daha. :KK70: Oğlumda fışkırıyor resmen. :KK70:
Benimde tüylenmelerim arttı malesef ya sürekli almak zorunda kalıyorum özellikle karın bölgemde

Ben utanmadım valla hamileyim diye gere gere gezdim. :KK70: şaka bir yana gerçekten almadım çünkü kızımda öyle bir hata yaptım tüylerin bir kısmı kaldı. Almasam hepsi dökülecekmiş.
Benim eşim kıl tüy işlerini hiç sevmez o Yüzden bende aldım doktorda bile utanıyordum

Benim kızlarımda hiç tuyum yoktu zaten almazdım da ama benim artık aşırı ağrım var su 37 haftaya kazasız belasız gelebilsem

Göbek tüylerini bende sevmem çok rahatsız oluyorum o yüzden bende alırım yani zaten normaldede alırdım :KK45:

Ben ilk zamanlar hep tuzlu yedim tatli yemek hic icimden gelmedi ki ben tatli icin kuduran biriydim.kalcalarim dolgunlasti 2 kere ruyamda kiz bebek gordum bakalim ne cikcak henuz ogrenemedik:)

Ben ilk zamanlar hep tuzlu yedim tatli yemek hic icimden gelmedi ki ben tatli icin kuduran biriydim.kalcalarim dolgunlasti 2 kere ruyamda kiz bebek gordum bakalim ne cikcak henuz ogrenemedik:)
kalça dolgunlaşmasına erkek diyolar, annem ben daha 2 aylıkken bana bakıp erkek bu demişti :KK45:

Back
X